Tolerancja na dziwne zachowania. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Tolerancja na dziwne zachowania.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez Inez_86 (2009-10-29 20:41:34)

Temat: Tolerancja na dziwne zachowania.

Uważacie, że jesteśmy tolerancyjnym społeczeństwem ?? Jeśli ktoś zrobi coś ponad określone normy i zasady czy nie traktujemy tego kogoś jak "szaleńca".
w ww.youtube.c om/watch?v=wPF0STSlkOc&feature=response_watch
ww w.youtube.c om/watch?v=ZCupH2KrY1s
Chłopcy to zrobili chyba pod wpływem reklamy, ale nie znam wiele osób które miały by odwagę się tak zachować. No ja widać niektórzy dziwnie reagowali na nich smile

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez rozella (2009-10-30 00:52:15)

Odp: Tolerancja na dziwne zachowania.

poruszyłaś świetny wątek gdyż będzie on tematem mojej pracy licencjackiej więc z chęcią będę śledzić odpowiedzi które mam nadzieję otrzymasz. sprostuję pewny wątek, chłopcy zrobili to i tu masz racje pod wpływem reklamy TVN7  Nie możesz się oderwać http: //ww w.youtube.co m/watch?v=C3hQ wO6MOBY
a co do tego jak ja jestem nastawiona do tego typu ludzi to przyznam że pewne zachowania wydają mi się dziwne i nie popieram ich wręcz wyrażam się o nich jak najgorzej a pewne powodują uśmiech i podziwiam ludzi którzy zrobili coś... w tym wypadku jest to zabawne i zastanawiające wink i chyba na tym komentarzu poprzestanę;)

3

nie znalazłam tych stron sad
a chciałabym się odnieść do tematu

4

apoteoza23 strony działają poprawnie tylko w niektórych miejscach są spacje dlatego przy kopiowaniu adresu strony do przeglądarki trzeba to poprawić.

rozella, nie każde "dziwne" zachowanie powinno uzyskać naszą aprobatę, ale jeśli ktoś robi coś nieszkodliwego to jak najbardziej ja jestem za takimi akcjami. Ludzie są tylko jacyś sztywni i nie potrafią się otwierać na nowe rzeczy .

5

Inez chyba nie do końca mnie zrozumiałaś.... tongue przeczytaj moją wypowiedź jeszcze raz

6

Faktycznie ... nie zrozumiałam smile moja wina moja wina big_smile

7

Ne obejrzę,linki nie działają,czasu mam mało.A tolerancyjni wcale nie jesteśmy.Już nawet tu na forum czasami jak czytam,to nieprzyjemnie,jakie nietolerancyjne są osoby.

8

Inez_86 napisał/a:

apoteoza23 strony działają poprawnie tylko w niektórych miejscach są spacje dlatego przy kopiowaniu adresu strony do przeglądarki trzeba to poprawić.

rozella, nie każde "dziwne" zachowanie powinno uzyskać naszą aprobatę, ale jeśli ktoś robi coś nieszkodliwego to jak najbardziej ja jestem za takimi akcjami. Ludzie są tylko jacyś sztywni i nie potrafią się otwierać na nowe rzeczy .

dzieki dzięki, więc tak, mi takie dziwne zachowania kompletnie nie przeszkadzają aby były w granicy dobrego smaku i humoru. Sama chętnie przyłączyłabym się do takiej zabawy. a ludzie? ludzie niech sobie gadają tyle mają.
a czy ludzie są tolerancyjni? nie.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Tolerancja na dziwne zachowania.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024