Czy postępuje słusznie ? Co wy o tym myślicie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy postępuje słusznie ? Co wy o tym myślicie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Czy postępuje słusznie ? Co wy o tym myślicie?

Byłam z facetem ponad rok. eh Zostawił mnie w czerwcu tydzień po naszej rocznicy smile Co najlepsze bardzo cierpiałam. Ale ok pogodziłam się z tym ponieważ dotarło do mnie, że jeśli mnie zostawił to naprawdę nie chce być zemną. Teraz on nagle pisze do mnie krótkie wiadomości na które ja nie mam zamiaru odpowiadać. Myślicie, że dobrze robię ? Powiedziałam sobie, że nie będę się z nim w ogóle kontaktować. Nie chce być więcej upokarzana. Bo będąc z kimś trzeba pamiętać także o sobie a nie tylko o tej drugiej stronie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy postępuje słusznie ? Co wy o tym myślicie?

Jak dla mnie to postępujesz na medal...Kobieta to nie zabawka którą można rzucić kiedy się chce...i wrócić bo ma na to ochotę...Ja też bym się nie odezwała...nie odpowiadała. smile
Więcej takich kobiet jak Ty:D

3

jestes zuch dziewczyna...podziwiam Cie i zazdroszczę...bo ja jeszcze tak nie potrafie ale ucze sie samej siebie. brawo

4

Według mnie to dobrze postępujesz ale to jest tylko moje zdanie bo nie wchodzi sie do tej samej rzeki.

Brawo za wytrwałość

5

O ja dziewczyny ale sprawiłyście mi radość smile:) jeśli nie tylko ja tak uważam, że dobrze postępuje to wiem, że nie warto jak to ewka1727 napisałaś wchodzić do tej samej rzeki dwa razy.
Ja wierze, że nic nie dzieję się bez powodu. Nawet takie przykre i bolesne sytuacją uczą nas czegoś.

6

popieram! w takich kwestiach nie ma drugiej szansy, raz zniszczonego zaufania nic nie odbuduje

7

Kobieta to nie popychadło. Słusznie postępujesz. Nie odzywaj się. Bądź dla niego niedostępna. Powodzenia.:)

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy postępuje słusznie ? Co wy o tym myślicie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024