Witam i czekam na odpis dziewczyn zainteresowanych motoryzacją ,szczególnie jazdą motorami ,które wiedza co to prędkość oczywiście bezpieczna i maja na tym tle małego bzika pozdrawiam.
mój bzik zaczął się od mojego T ....
jego bzik ma rozmiary świata a dokładnie chodzi o samochody.. motory także lubi tylko mu nie pozwalam na kupno
a autko hmm sportowe w garażu stoi :-) ,
mody mody i jeszcze raz mody a potem gaz i przed siebie hehehe
choć nie znam sie na rzeczy tak jak on to wspieram go i wciąga mnie bardzo mocno zarazem :-)
garage, spoty samochodowe, rajdy itd to nasze życie
3 2010-05-08 19:45:38 Ostatnio edytowany przez black_berry (2010-05-08 19:53:58)
ja tez mam totalnego bzika! zastanawiam sie czy nie zaczac brac udzialu w rajdach... oczywiscie chetnie sie najpierw tego naucze ![]()
4 2010-05-09 11:47:46 Ostatnio edytowany przez Turkusówka (2010-05-09 11:49:03)
moj facet prowadzi firme tuningową więc jesli chodzi o samochody i sporty samochodowe to jestem na bieżąco;) a co do motorow - to po porostu je kocham!!! Co prawda mam prawo jazdy na motor od jakiś trzech lat i daje sobie jakoś radę - koślawo bo koślawo;) ale jakos nie moge się przemóc, żeby wyjechać pomiedzy samochody w mieście...nie mam zaufania do kierowcow no i w sumie do siebie - nie wierzę jeszcze w moje umiejetności w razie gwaltownego hamowania bądź bardz szybkich manewrow....tak jak samochod nigdy nie sprawiał mi problemow (choc miałam już dwa dośc poważne wypadki - nie z mojej winy...) tak motorem jakoś tak.....ale jako pasażer - super!!! uwielbiam jeździć, oglądać -czuć wiatr we wlosach:) jest dzisiaj super pogoda więc zaraz ubieramy się i sruuu gdzieś na motorze przed siebie:) moze dzisiaj sie przelamie..:)
black_berry - nie zastanawiaj się tylko rob!!! bo kiedy indziej jak nie teraz? ![]()
Jeśli samochód to tylko Lp 670 SV
, jeśli chodzi o motocykl to tylko 1198S Corse z wydechem Yoshimury. Trochę się interesuję tym i sama jeżdżę obecnie na Ducati ale na 999.
Gosiaczek34 - a to Lamborghini też masz - jak tak to z całego serca zazdroszczę;) co do Ducati to ma przepiekny dźwięk to fakt. A jak Ty nauczylas się jeździć na motorze?
A ja chcę się nauczyć jeździć na motorze, chociaż znajomi pukają się w czoło. Na początek będę jeździć na placu manewrowym na motorku mojego syncia.
Kocham samochody.
Może to takie małobabskie ale interesuje mnie to
Jaki zacny temacik
)))) Ja kocham samochody, motory, prędkość, a szczególnie drift
)))))
Ja bakcyla na motoryzajce złapałam od starszych braci, teraz mam znajomych którzy jeżdżą zawodowo i amatorska, a ja się spełniam jako pani fotograf ![]()
Jeśłi nie macie planów na ten weekend zapraszam jutro tzn. w sobote do Łodzi na impreze ForcheMotorshow
(drift,stunt, i 1/8 mili )
Fajne i szybkie auta, motory w jednym miejscu !!
natalia1710, to staje juz tez staje sie babskie! unisex!
Zauważyłam.
Seat Leon Cupra R dieselek. 170KM. Uwielbiam ten samochód. Jak nie ten to Mitsubishi Lancer Evo. Dynamiczny wygląd i jaka moc.. ![]()
Szkoda, że nie mamy całego działu o motoryzacji. Przydałby się. Ja mam teraz problem z oponami zimowymi - kiedy wymienić i przede wszystkim na jakie.. W tym roku to ja bym chciała sama zorientować się co i jak, które są dobre, których unikać
.
Ja zawsze opony zmieniam sama - w sensie sama kupuje i jadę do warsztatu na wymianę. Tak na prawdę temat trudny nie jest. Jest dużo serwisów z opiniami o danej marce czy konkretnym modelu.
Na pewno unikaj opon chińskich i z małym bieżnikiem.
Dobre są opony zimowe asymetryczne, najlepiej nowe i klasy premium
.
Nadejdą jeszcze ciepłe dni i z oponami zimowymi można trochę poczekać. Można też kupić używane, jeśli się za dużo nie jeździ.
A no właśnie, wszyscy mi radzą już wymienić bo kolejki w wulkanizacji już podobno spore. Szron rano na szybie już spory.. Kupić można już a z wymianą poczekać - to chyba byłby najlepszy pomysł. Później wszystkie dobre mogą być już wysprzedane.
To prawda, ja już miałam problem z kupieniem opon od ręki.. W końcu musiałam sobie zamówić, na szczęście teraz są opcje zamawiania do konkretnego warsztatu
. Moim zdaniem nie ma co już czekać. Moje jak tylko przyjdą od razu wymieniam.
I jakie kupiłaś w końcu? Sama coś wybrałaś?
Sama, poczytałam rankingi, poszperałam na stronie producentów i wybrałam bridgestone blizzak lm30
. Cena przystępna jak na najwyższą półkę. Przyznam, że to bardzo przydatne doświadczenie wybrać samej, wiem już znacznie więcej
i sama mogę doradzać. Na przykład wiem już co to są opony bieżnikowane o czym nie miałam wcześniej zielonego pojęcia.