Czas trwania pełnej erekcji - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czas trwania pełnej erekcji

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: Czas trwania pełnej erekcji

Witam, mam tutaj pytanie głównie do panów, choć wypowiedzi pań zorientowanych w temacie również mile widziane.
Problem mój polega na tym, że nie mogę przez zbyt długi czas utrzymać pełnej erekcji BEZ stymulacji fizycznej i psychicznej. Tzn, potrafię utrzymać ją przez jakieś 10 sekund po czym penis zaczyna mi opadać. Chciałbym zapytać panów jak długo potraficie utrzymać pełną erekcję bez żadnej stymulacji ficzynej i psychicznej, bo nie wiem już czy ze mną wszystko w porządku i czy nie powinienem udać sie do urologa. Czytałem w internecie, ze mezczyzna powienien moc utrzymac pelna erekcje przez okolo 2 min bez zadnej stymulacji, po prostu chodzac sobie po domu z pelna erekcja smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czas trwania pełnej erekcji

To raczej dobrze czytałeś. Statystyczny facet potrafi utrzymać erekcję zdecydowanie dłużej niż 10 sek. Trudno mi powiedzieć ile, ale myślę, że minimum minutę. Zależy od sytuacji i stanu.

3

No nie, to jest normalne że bez stymulacji nie powinno być erekcji. Inaczej to byłby priapizm. Natomiast gdy jest nastrój to erekcja może trwać nawet kilka godzin i tylko to się liczy.

4 Ostatnio edytowany przez organique (2015-01-08 06:05:14)

To moze Ja przy okazji zapytam Panow smile A jak to mozliiwe ,ze przychodzi mezczyzna do kobiety w odwidziny   na  "kawe", siada na fotelu do niczego nie dochodzi ,nie ma zadnych sytuacji ,a on sciaga  nagle matki wyjmuje  Penisa  i  Penis jest od razu   na  bacznosc i sterczy sterczy ? bez jakiejkolwiek stymulacji  ?`dlaczego tak sie dzieje jaka przyczyna ?

5

Mi tam bez stymulacji zaraz opada.

Oranique

Stymuluje się w myślach big_smile Mamy bujną wyobraźnie jeśli chodzi o to .

6

CoChwileCos napisał/a:

Oranique

czyli jak to dokladniej wyglada,mozes opisac ? przychodzicie do kolezanki w odwiedziny  i co ? wink

7

jak ma się ochotę to wiele nie trzeba by stał

ochota czesto jest niezalezna od kobiety, a np od tego jak dlugo nie bylo seksu
sama kobieta moze to jednak podkręcić

8

organique napisał/a:
CoChwileCos napisał/a:

Oranique

czyli jak to dokladniej wyglada,mozes opisac ? przychodzicie do kolezanki w odwiedziny  i co ? wink

Wystarczy, że jest ładna:P

9

MrSpock napisał/a:

No nie, to jest normalne że bez stymulacji nie powinno być erekcji. Inaczej to byłby priapizm. Natomiast gdy jest nastrój to erekcja może trwać nawet kilka godzin i tylko to się liczy.

nastroj wink

10

CoChwileCos napisał/a:

Oranique

Prosimy o  rozwiniecie ;P

11

Orgasmus napisał/a:
CoChwileCos napisał/a:

Oranique

Prosimy o  rozwiniecie ;P

No nie wiem np. patrząc na kobietę, jeśli jest atrakcyjna, to każdy jej ruch może nas "sprowokować",  spojrzenie na tyłek, myśl jakby było zajebiście w nią wejść, bla bla big_smile Dużo tez zależy od tego na jakim "głodzie" jesteśmy big_smile

12

Facet może mieć wzwód bez stymulacji a wręcz w sytuacji, w której jej nie powinno być. Czasem jest tak, że staje kiedy sobie tego życzymy a czasem kiedy nie jest to mile widziane. Ot kaprys natury i tyle. Fakt faktem 10 sekund wzwodu to nieco krótko ale liczy się przecież czas samego stosunku a nie gotowości do niego.

13

AstaLaVista napisał/a:

jak ma się ochotę to wiele nie trzeba by stał

ochota czesto jest niezalezna od kobiety, a np od tego jak dlugo nie bylo seksu
sama kobieta moze to jednak podkręcić

Nie zgadzam się!
Wzwód u mężczyzny jest w bardzo dużym stopniu zależny od konkretnej kobiety: jak wygląda, jak dużo ma zakryte, jak dużo odkryte, jak pachnie, jak się porusza, jak bardzo podoba się mężczyźnie!
Podniecenie to sprawa bardzo indywidualna, bo są mężczyźni których kręcą tylko szczupłe/otyłe kobiety.
Oczywiście, jeżeli długo mężczyzna był bez kobiety, to ma wpływ na ewentualne pożądanie.
Ale powiedzmy sobie szczerze - dla naprawdę spragnionego doznań erotycznych, kobieta totalnie odbiegająca swoją urodą od Jego wyobrażeń o kobiecie Jego życia, będzie tylko chwilową przygodą i partnerką na jedną/kilka nocy!
Pozdrawiam smile

14

U mnie to wygląda tak, że jeżeli osiągnę mocną erekcję to trwa ona jeszcze kilka minut bez stymulacji i nie myśląc o sytuacjach które mogą mnie podniecać.

15

Jak się facet podnieci to ma wzwód. Ale jak jego myśli gdzieś biegną, jak się stresuje, albo jest pod presją, aby mieć wzwód -- wtedy może podniecenie wyparować, zniknąć.

Przychodzi facet do koleżanki, i nagle ma wzwód? Nieprawda że nagle -- podniecił się po prostu, tylko Ty tego nie zauważyłaś. Np. opowiadałaś mu o kwiatkach w ogródku, a on myślał o seksie z Tobą.

16

A przypadkiem to nie początek zaburzeń erekcji? Poobserwuj się, a jak nie to idź do lekarza. Z tym nie ma żartów... pisałam o zaburzeniach erekcji dość sporo na blogu, więc wiem o czym mówię. Na prawdę lepiej nie ryzykować, że objawy nasilą się jeszcze bardziej.

17

Możesz zacząć od czegoś stymulującego produkcję dopaminy potencja_net_pl/lovegra-100mg, a przez to podniecenia. Rozwiązanie uniwersalne dla kobiet i mężczyzn. Niektóre pary biorą, żeby po prostu poprawić komfort w sypialni. Warto czasami eksperymentować z nowościami farmakologicznymi w materii seksualnej.

18

U mnie, pełna 100% różnie stan podniecenia, kobieta, pora dnia, zmęczenie, stan emocjonalny... ech wymieniać można cały dzień hehe co do seksu też od kilku minut do kilkunastu. Przykro mi ten mężczyzna niema włącznika on/off

Wystarczy zajrzeć w Google by się przekonać, że jest wiele sklepów z tabletkami na potencje i na pewno można liczyć na dyskretną wysyłkę. Przykładem https://pewnylek.pl/, gdzie są tabletki z sildenafilem, tadalafilem i wardenafilem jak https://pewnylek.pl/zhewitra-40, ale tez tabletki z dapoksetyną, która będzie przedłużać stosunek. Więc na dwa problemy można zadziałać z takim wyborem tabletek w sieci.

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czas trwania pełnej erekcji

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024