Facet nie chce się wiązać. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet nie chce się wiązać.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Facet nie chce się wiązać.

Witam,

W październiku poznałam faceta, była to znajomość wirtualna, po miesiącu codziennego korespondowania spotkaliśmy się. Nasze pierwsze spotkanie było prawie, że idealne, od razu znaleźliśmy wspólny język, nie stresowała mnie jego obecność.. czułam się jakbyśmy się znali kilka lat.. po kilku spotkaniach zaprosił mnie do siebie i przedstawił rodzinę. Często zabierał mnie do siebie, zaprosil mnie nawet na urodziny swojego przyjaciela smile poznal rowniez moich znajomych. Po miesiacu spotykania nagle unikal spotkan, kiedy zapytalam czemu nie chce sie spotykac odpowiedzial, ze nie chce narazie z kims byc.. wiem, ze jest po dosc ciężkim związku, jego byla dziewczyna szantazowala go gdy chcial z nią zerwac... nie wiem czy mam czekac az zaproponuje spotkanie czy sobie odpuscic ? W miedzy czasie pisalismy czasami i pisal, ze jak bedzie czas to sie spotkamy.. nie wiem co o tym myslec

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Facet nie chce się wiązać.

Skoro pisaliście i uznał, że "jak będzie czas to się spotkacie" to przypomnij mu w najbliżyszm czasie i zagadaj o jakiś wspólny wypad gdzieś razem.
Ważne by czuł, że ma w tobie wsparcie i że może ci zaufać.

3

serniczek napisał/a:

Ważne by czuł, że ma w Tobie wsparcie i że może ci zaufać.

E tam.Jak będzie tak czuł, to przez dziesięć lat będzie Cię trzymał w rezerwie.
Ma czuć wręcz co innego- że w każdej chwili możesz mu spie****ć.Wtedy jest szansa, że będzie Cię próbował zatrzymać jakoś.

4

Witam..

Moze Twoj chlopak zwolnil tempo, bo uznal ze , za szybko wszystko się dzieje.. bądz tez nie w ta strone?..

5

Daj mu na jakis czas spok8j. Rozsadny chlopak. Inny pocieszylby sie Toba pol roku i odkleil plasterek. A tak za jakis czas moze cos z tego b5c.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet nie chce się wiązać.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024