Toksyczna miłość? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Toksyczna miłość?

Jestem ze swoją dziewczyną od 1,5 roku, od kilku miesięcy coś się powaliło.. kłócimy się o pierdoły, nawet rozstaliśmy się.., wróciliśmy do siebie i niby jest dobrze, ale jednak do kitu, tęsknie za dziewczyną z przed pół roku kiedy angażowała się w nasz związek, czułem się potrzebny jej, była moją kobietą bo teraz? ona ciągle pracuje.. od rana do późnego wieczora, mówi mi, żebym przestał tak naciskać na nią z uczuciami, chwilami czuje, że jest zimna i obojętna.. a takiej jej nie chce.. co zrobić? zostawić ją i dać sobie spokój? czy tkwić i walczyć mimo wszystko? zależy mi na niej.. , ale nie będę sobie pozwalał na olewanie mojej osoby, bo uwierzcie mi, nie jestem bezwartościową osobą, jestem wykształcony, posiadam dobrą pracę, a na dodatek jestem atrakcyjny.

Pozdrawiam!
Pewien Gentelman

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Toksyczna miłość?

jest tu ktos?

3

mam pewien problem pomozecie?

4

sharon29 napisał/a:

jest tu ktos?

tak, w kazdym temacie siedzi jeden ufoludek

echooo hop hooop

5

Mógłbyś nie spamić w moim wątku smile bo nie tego oczekuję..

6

Witam, wiesz kobiety czasami potrzebuja oddechu...przynajmniej ja tak mam...nie wiem czym to jest spowodowane bo sama tego.nie ogarniam sa dni ze moglabym sie przytulac do mojego faceta caly dzien a sa takie ze moze dla.mnie.nie istniec....praca ,wyglad, kasa to.nie wszystko...kobieta potrzebuje zwracania uwagi na nia,zabierania na randki, kolacje,spacery....uwiez go bardzo duzo zmienia.....nie naciskaj na Nia ze taka jest w obec Ciebie...to tylko irytuje....sama zrozumie ze takie zachowanie nic dobrego nie wrozy...czas...kobiety bedac w zwiazku tez lubia czasami byc same ze soba....

7

Są takie rózne momenty w związkach kiedy dzieją sie takie rzeczy że własnie sie kłócicie itp ale to mija. To znaczy albo mija albo nie i wtedy jedynym rozwiazaniem jest rozstanie.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024