zgrzyta ząbkami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: zgrzyta ząbkami

Hej ostatnio moje dziecko zaczęło zgrzytać ząbkami jest to dość denerwujące może ktoś wie coś na ten temat co mu brak?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zgrzyta ząbkami

Zazwyczaj dzieci zgrzytają gdy są zarobaczone.Zrób badania w kierunku robaków.

3

gojka102 napisał/a:

Zazwyczaj dzieci zgrzytają gdy są zarobaczone.Zrób badania w kierunku robaków.

No to ciekawie sie zapowiada koniecznie do  lekarza i to natychmiast od Nowego Roku????dzieki gojka

4

Nie martw się na zapas - mój synek, jak zaczęły mu wychodzić ząbki, to też zgrzytał, zanim się przyzwyczaił.

5

Tak ale mój syn 3 lata skończył w sierpniu i zęby ma prawie wszystkie ale chodzi do przedszkola i ciągle choruje mi pewnie to też sie przyczyniło

6 Ostatnio edytowany przez bbasia (2015-01-02 12:38:30)

Jest jeszcze opcja, że syn zauważył, że cię to denerwuje i jest to jego sposób na zwrócenie na siebie uwagi...
Ale sprawdź najpierw te robaki.

7

karolina84 napisał/a:

Tak ale mój syn 3 lata skończył w sierpniu i zęby ma prawie wszystkie ale chodzi do przedszkola i ciągle choruje mi pewnie to też sie przyczyniło

A, to zmienia postać rzeczy. W takim razie skłaniałabym się ku robakom.

8

Zobaczymy! Na razie przychodnia nie czynna w poniedziałek sie udam dzieki za podpowiedzi

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024