Nie wiem już co mam robić... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nie wiem już co mam robić...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Nie wiem już co mam robić...

Witam.
W sierpniu zostawiła mnie dziewczyna z którą byłem.. 2 miesiące.  "Zasługujesz na lepszą." Spoko, wiem co ten tekst oznacza. Powiedziałem, że rozumiem i skoro tak to zrywamy kontakt.
Wcześniej z tą dziewczyną przyjaźniliśmy się 2 lata. Dodam, że oboje mamy po 20 lat.

Nie wiem co mam jeszcze zrobić, żeby się z niej wyleczyć. Nie mamy ze sobą kontaktu od zerwania,  nie oglądam jej profilu na fb, po rozstaniu zacząłem biegać i chodzić na siłownię. Jednak cały czas gdzieś mi siedzi w glowie.. juz dawno temu przestałem analizować to co było. Paradoksalnie nie tęsknię za nią i nie chce jej powrotu..  ale zdarza mi się pomyśleć o niej i czuje smutek, przygnębienie. Serce od razu zaczyna mi szybciej bić. Wiem, że zrobiłem błąd angażując się maksymalnie.

Co mogę jeszcze zrobić? Jak sprawić by stała mi się obojętna? Męczy mnie strasznie ta cała sytuacja, tym bardziej, że byliśmy ze sobą krótko. Może ona to uosobienie mojej porażki? Jak to wszystko odczytywać?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Witcher (2015-01-02 12:23:23)

Odp: Nie wiem już co mam robić...

Może po prostu znajdź inną dziewczynę? Może to już czas. Z ex trzyma Cię tylko fakt.. że jest Twoją ex.

3

Chciałbym, ale boję się, że tylko skrzywdzę kobietę traktując ją jako pocieszenie. Ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć?

4

Chłopie jestes młody i tego kwiatu jest pól swiatu , jak nie ta to inna . Z czasem pogodzisz sie  z rozstaniem

5

Prometeusz napisał/a:

Chciałbym, ale boję się, że tylko skrzywdzę kobietę traktując ją jako pocieszenie. Ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć?

Tak  jak pisze Ela jesteś Młody  i życie przed Tobą...  jeśli tak się stało może czas zająć się czymś co lubisz robić  oprócz pracy, czy też Szkoły. Sport  czy też inne hobby uwierz to naprawdę pomaga ....

Pozdrawiam serdecznie

6

Tak na codzień, to mało co o niej myśle.. Ostatnio zobaczyłem jej fotkę to zaraz mi serce zaczęło szybciej bić. Chciałbym żeby była mi już obojętna, bo sporo czasu minęło. A tak czuje ze sie cofam..

7

Rozumiem  i wiem że nie tak szybko się odkochać ... ale te myśli  dobrze czymś zająć.

Jak człowiek zajęty  to nie ma za bardzo czasu.....  i da się powolutku wyleczyć z tego.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Nie wiem już co mam robić...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024