Robienie przyjemności naszemu mężczyźnie... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Robienie przyjemności naszemu mężczyźnie...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Robienie przyjemności naszemu mężczyźnie...

Witam, jestem w związku z moim meżczyzną od 1,5 roku. Krótko mówiąc problem tkwi w robieniu mu przyjemności.... Na początku naszego związku robiłam to, ogólnie rzecz biorąc z 3-4 razy. Mój ukochany bardzo teraz na to nalega, niby w żartach ale ja wiem ze on tego chce naprawde. Tylko dlaczego? czy meżczyzni tak tego potrzebują? Problem chyba jest we mnie bo ja mam jakiś uraz. Może nie tyle co uraz a jakoś nie moge sie znowu przełamać. Chce aby mojemu ukochanemu było tylko jak najlepiej i chce mu dac wszystkiego czego pragnie. Kobietki, jakie wy macie swoje przeżycia? Może mi coś podpowiecie?

Drugi problem, to to iż on również chciałby urozmaicić bardziej nasze życie seksualne. Fakt uprawiamy seks dużo i wykorzystalismy chyba juz wszystkie możliwe pozycje a on nadal chce czegos nowego. Ja z resztą tez, ale dlatego bo boję się ze znudze mu się i nasz wspólny seks.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Robienie przyjemności naszemu mężczyźnie...

Przedewszystkim zadaj sobie pytanie na co Ty jesteś gotowa i co Tobie sprawia przyjemność. Nie rób nic tylko dlatego żeby sprawić jemu przyjemność jeśli Tobie to nie odpowiada. Faceci rzadko zastanawiają się czy jeśli kobieta się na coś decyduje to czy faktycznie tego chce czy robi to tylko po to by dać mu przyjemność. Kochasz go i boisz się że się tobą znudzi a prawda jest taka że jeśli on też naprawdę kocha Ciebie to zrozumie, że nie jesteś tylko po to by dawać przyjemność jemu i nauczy zważania na Twoje potrzeby. Faceci nie ubliżając żadnemu z nich mają naturalne skłonności do egoizmu i ważne jest by od początku związku starać się walczyć o swoje potrzeby. Sama jestem z moim juz 7 lat i będąc mniejwięcej na etapie związku takim jak Ty pewne sprawy odpuściłam i mimo że jest mi z nim dobrze i nie wyobrażam sobie życia z nikim innym bo jak to się mówi kocham nad życie to gdybym mogła cofnąć się o jakieś 5 lat wstecz to niektóre sprawy postawiłabym bardziej na swoim niż na jego. Ustępstwa są dobre ale trzeba dbać o ich równowage czyli żeby działały w obie strony. I pamiętaj że seks nie jest na pokaz, bardziej niż wyszukane techniki liczy się relacja i to w jaki sposób ją budujecie, cała reszta jest na drugim miejscu, bo to dzięki niej przychodzi ochota na wypróbowywanie nowych rzeczy a jeśli Ty czujesz sie niekomfortowo bo wydaje Ci się ze nie dajesz mu przyjemności to Twoje skrępowanie tym faktem może wiecej popsuć niż naprawić miedzy wami.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Robienie przyjemności naszemu mężczyźnie...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024