Jaki prezent dla przyszłego męża? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Jaki prezent dla przyszłego męża?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Jaki prezent dla przyszłego męża?

Hej
Drogie koleżanki potrzebuje waszej pomocy , jako że nie było mnie w święta w Polsce i w zasadzie będę dopiero w styczniu 2015r chciałam zrobić Mojemu narzeczonemu  prezent urodzinowo ? świąteczny. On ma urodziny 7 stycznia więc czasu jeszcze trochę jest.  Jestem aktualnie za granicą i za bardzo nie ma w Okół mnie jakiś konkretnych sklepów ponieważ do większego  miasta mam daleką drogę , chciałabym poprosić was o pomoc co można mu kupić. Ma 32 lata , zainteresowania sport , dobry film , samochody wiadomo..

Będę wdzięczna za okazaną mi pomoc
Dorota

Jeśli to zły dział , proszę o przeniesienie

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Zbyś (2014-12-28 00:10:54)

Odp: Jaki prezent dla przyszłego męża?

Prezenty mają dwie podstawowe grupy kurzołapy  (te co zbierają kurz)
Użytkowe (z których możemy korzystać) faceci wolą druga grupę.
Napisałaś że lubi sport (można sobie siedzieć z piwkiem i meczyk  oglądać) to też jest sport,
Nie określiłaś sumy jaką chcesz przeznaczyć, no bo jeśli lubi samochody to może Ferrari jako prezent jest w dechę .
Sama znasz swojego partnera i najbardziej to się chyba ucieszy z ciebie, kup jakiś drobiazg i się mocno nie przejmuj,
Liczy się pamięć.     Zbyś.

3

dori84 napisał/a:

Hej
Drogie koleżanki potrzebuje waszej pomocy , jako że nie było mnie w święta w Polsce i w zasadzie będę dopiero w styczniu 2015r chciałam zrobić Mojemu narzeczonemu  prezent urodzinowo ? świąteczny. On ma urodziny 7 stycznia więc czasu jeszcze trochę jest.  Jestem aktualnie za granicą i za bardzo nie ma w Okół mnie jakiś konkretnych sklepów ponieważ do większego  miasta mam daleką drogę , chciałabym poprosić was o pomoc co można mu kupić. Ma 32 lata , zainteresowania sport , dobry film , samochody wiadomo..

Będę wdzięczna za okazaną mi pomoc
Dorota

Jeśli to zły dział , proszę o przeniesienie

Kup coś przez internet. A co, to już sama powinnaś wiedzieć - skoro ma być twoim mężem to powinnaś już znać go na tyle żeby wiedzieć jaki prezent sprawi mu przyjemnosć.

Oczywiście uniwersalnym prezentem zawsze jest komplet bielizny i markowy alkohol,

4

Jeśli sport to jaki? Może postaraj się o gadżet związany z tą dyscypliną? smile

5 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-12-28 15:04:48)

Hej
Z tego co piszesz ciężko coś doradzić bo podałaś bardzo ogólne zainteresowania. Nie wiemy za bardzo co ostatnio dostał , a może bardziej co mu jest potrzebne...
Jeśli ma to być prezent dla mężczyzny to albo skarpety , albo może coś do golenia ? Ewentualnie jakiś lepszy perfum.
Stawiam, że skarpet ma dużo bo po świętach tego zawsze nadmiar, jeśli chodzi o zestawy do golenia renomowanych firm, to może znajdziesz coś  na stronie spam
A jeśli jakiś lepszy perfum to najlepiej odwiedzić Rossmanna tam też dużo wyprzedaży po świętach jest.

Powodzenia Ania

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Jaki prezent dla przyszłego męża?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024