Jak w temacie mam depresje i 5 lat się juz lecze czemu te tabletki nie lecza tylko likwidują objawy jak się je bierze jak długo trzeba je brac czy jest ktos kto może się z tego wyleczył w 100 % dzieki tabletkom i już ich nie bierze? Chciałbym jeszcze powiadomic że czesto naduzywałem alkoholu co pogarszało mój stan zdrowia
1 2014-12-26 18:50:06 Ostatnio edytowany przez Songoku (2014-12-26 18:50:54)
Tabletki które bierzesz naprawdę zaczynają działać po dwóch tygodniach. I taki sam okres po zaprzestaniu brania.
alkohol jako taki potęguje nasze emocje jak mamy doła to po gorzałce mamy większego jak jesteśmy szczęśliwi to po spożyciu prawie fruwamy.
Tabletki które bierzesz to chormony szczęścia, JAK JESTEŚMY ZAKOCHANI SAM ORGANIZM JE PRODUKUJE.
Lepiej napisz czemu masz doła może tobie pomogę. Zbyś.
a nieważne zreszta nie potrzebnie o tym napisałem i zreszta przenieście ten teamat gdzie powinienem byc bo się pomyliłem i napisałem gdzie nie powinienem napisac he.
Wszystko zależy od powodu depresji, osobowosci i predyspozycji. Niektórzy po 3 miesiacach terapii i odstawieniu leków już nigdy do nich nie wracaja. Częśc oprócz leków potrzebuje terapii, innym wystarczy sama terapia. W Twoim przypadku oprócz leków, zalecam również kontakt z terapeutą uzaleznień