mam depresje od 5 lat - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » mam depresje od 5 lat

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Songoku (2014-12-26 18:50:54)

Temat: mam depresje od 5 lat

Jak w temacie mam depresje i 5 lat się juz lecze czemu te tabletki nie lecza tylko likwidują objawy jak się je bierze jak długo trzeba je brac czy jest ktos kto może się z tego wyleczył w 100 % dzieki tabletkom i już ich nie bierze? Chciałbym jeszcze powiadomic że czesto naduzywałem alkoholu co pogarszało mój stan zdrowia

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mam depresje od 5 lat

Tabletki które bierzesz naprawdę zaczynają działać po dwóch tygodniach. I taki sam okres po zaprzestaniu brania.
alkohol jako taki potęguje nasze emocje  jak mamy doła to po gorzałce mamy większego jak jesteśmy szczęśliwi to po spożyciu prawie fruwamy.
Tabletki które bierzesz to chormony szczęścia, JAK JESTEŚMY ZAKOCHANI SAM ORGANIZM JE PRODUKUJE.
Lepiej napisz czemu masz doła może tobie pomogę.       Zbyś.

3

a nieważne zreszta nie potrzebnie o tym napisałem i zreszta przenieście ten teamat gdzie powinienem byc bo się pomyliłem i napisałem gdzie nie powinienem napisac he.

4

Wszystko zależy od powodu depresji, osobowosci i predyspozycji. Niektórzy po 3 miesiacach terapii i odstawieniu leków już nigdy do nich nie wracaja. Częśc oprócz leków potrzebuje terapii, innym wystarczy sama terapia. W Twoim przypadku oprócz leków, zalecam również kontakt z terapeutą uzaleznień

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » mam depresje od 5 lat

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024