prezent na gwiazdkę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1

Temat: prezent na gwiazdkę

Napiszcie, co byście chcieli dostać pod choinkę.
Niestety nie mam, aż takiej mocy, by obiecać, że jak będziecie grzeczni... big_smile
no ale po świętach będzie można skonfrontować życzenia kontra rzeczywistość.

Zacznę: CD Siouxsie and the Banshees "Kaleidoscope"

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: prezent na gwiazdkę

Wkład do kalendarza na nowy rok, portfel, krem rokitnikowy Sylveco. Może mało oryginalne, ale praktyczne smile. Pierwszy prezent na pewno dostanę, pozostałe dwa kupię sobie sama.

3

To ja sobie życzę grubaśny szlafrok wink "Gwiazdor" już robił rozeznanie, wiec duże szanse, że wejdę w posiadanie rzeczonego szlafroka  tongue

4

Maszynę do szycia, torbę dosyć sporą, jakiś kosmetyk wink

5

U mnie to zwykle dostaje książki, kosmetyki pielęgnacyjne, bo lubię takie rzeczy. Raczej coś takiego dostanę jak co roku np od przyjaciółki, bo wie, że to lubię. Nie jest dlatego trudno, by trafiła w mój gust tongue Jako kosmetyk, to chętnie przygarnę jakieś ładnie pachnące masło do ciała czy fajną pomadkę, balsam do ciała - coś takiego. No, ale generalnie z kosmetyków się cieszę pielęgnacyjnych, ładnie pachnących najlepiej smile Takie apetyczne zapachy smile Ja jej kupuję podobne rzeczy, bo ona też takie lubi, tak samo książki lubi identyczne, więc właściwie mogę kupować jej to co ja sama bym chciała i wiadomo, że raczej trafię, bo lubi to samo. Oczywiście są wyjątki, czasem coś lubi innego, ale staram się trafiać, słuchać jej smile Oprócz tego książka, czyli jak to ja kryminał najchętniej skandynawski czy inne też jak najbardziej lub książka Charlotte Link - no i tu myślę, że dostanę, bo gadałyśmy o tej autorce, a zwykle jak o czymś tak gadamy przed świętami, widzi, że bym chciała, to mi kupuje tongue Tak najbardziej więc kosmetyk, książka smile Mógłby też być portfel, kolczyki. Coś z tych rzeczy chętnie tongue

6 Ostatnio edytowany przez Sponi (2014-12-18 05:21:41)

Nie potrzebuję niczego. Ale przez chwile pomyślałam sobie, że przydałaby mi się... drabina. Moje mieszkanie jest dość wysokie, bo ponad 3,5 m. Drabine pożyczam póki co od dozorcy smile

Myślałam o wiertarce, ale na razie mam czyjąś.
Hm... Mam! Mam! Wkrętarkę!!!! MAm dużo planów co do mojego mieszkania. Bola mnie czasem dłonie od srubokręta smile

Czytam siebie... Jeju, chyba zachłanna jestem smile

7 Ostatnio edytowany przez vinnga (2014-12-19 00:17:13)

mi się marzą wszystkie książki  z tej listy: niedozwolony link - i bardzo Gwiazdora proszę, by mi je przyniósl
plosię, plosię - byłam grzeczna!

8

Oj chciałabym wiele rzeczy - marzy mi się voucher do SPA, mam nadzieję, że dostanę go od swojej drugiej połówki. Poza tym marzą mi się dobrej jakości kosmetyki, chciałabym zestaw świąteczny Sensilis, używam już jednego kremu tej marki i jest bardzo zadowolona, więc chciałabym poszerzyć swój kosmetyczny asortyment. Mam nadzieję, że chociaż jedno z moich marzeń się spełni. Oczywiście nie obrażę się za dobrą książkę big_smile

9

Ach no ja już wiem co dostanę....chociaż nie, nie wiem co od faceta. Ale od reszty to co zwykle to co najbardziej lubię, i to co jest najodpowiedniejsze dla każdego. Szczególnie dla gospodarzy imprezy. Mój facet porządny alkohol, ja piękny bukiet kwiatów. Nie lubię prezentów niespodzianek, albo nietrafionych, a kwiaty uwielbiam w każdej ilości, doby alkohol zasili kolekcję w barku. Klastyczne zawsze trafione prezenty.

10

Rower bym chciala. Taki wypasiony, leciutki, do jazdy miejskiej.

11

Iceni napisał/a:

A przypadkiem ostatnio już nie dostałaś? wink
Bo coś mi się kojarzy z innego wątku...

12

luc napisał/a:
Iceni napisał/a:

A przypadkiem ostatnio już nie dostałaś? wink
Bo coś mi się kojarzy z innego wątku...

Dostalam, a wlasciwie to corka dostala, bo jej bardziej pasuje. Ale to zwykly taki. A ja bym chciala taki wiesz.... zeby poczuc wiatr we wlosach big_smile taki, co prawie sam jezdzi big_smile

tongue

13

Iceni napisał/a:

Ale to zwykly taki. A ja bym chciala taki wiesz.... zeby poczuc wiatr we wlosach big_smile taki, co prawie sam jezdzi big_smile

Córce stary, a sobie wypasiony? tongue
Żartuję.
Życzę spełnienia życzenia.

14

Ja juz dostalam tyle prezentow, ze teraz juz sama nie wiem. Dla mnie najlepszy prezent to zawsze kosmetyki.

15

Ja  dostalam piękną pościel w kwiaty.. , ale chcialabym dostać jeszcze kosmetyki.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024