Ból brzucha po sexie u faceta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Ból brzucha po sexie u faceta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1 Ostatnio edytowany przez mikus1996 (2014-12-13 19:41:38)

Temat: Ból brzucha po sexie u faceta

Witam ,
Mam na imię Rafał wiek 18 i wczoraj pierwszy raz uprawiałem seks z kobietą i po stosunku bolał mnie brzuch i jeszcze mnie boli i nie chce mi się jeść wczoraj tylko zjadłem 2 bułki a dzisiaj nic . Czy to może być na tle nerwowy lub stres ??

Dziękuje za odpowiedź

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ból brzucha po sexie u faceta

Miałeś wytrysk?
Pierwszy seks z kobietą, a z mężczyzną już był wcześniej?:D

3 Ostatnio edytowany przez mikus1996 (2014-12-13 21:05:23)

Tak miałem

Powiem ci że jestem hetero nie gustuję z facetami smutek co niee dla ciebie ?? tongue

4

Idź do lekarza.

5

Chłopie a raczej dziecko, co ma piernik do wiatraka. Powiem wprost, idź się wy..ć albo weź coś na przeczyszczenie i nie rób kichy.

6

Stary Wuj

Dzięki za radę

7

Jakieś niezbyt mądre rady tu Ci zaserwowali, mikus1996 hmm Kultura na najwyższym poziomie.

Ja szczerze mówiąc powiedziałabym, że to raczej stres i emocje. Jako dziewczyna miałam silne bóle brzucha po pierwszym razie, ale unormowało się. Uspokój się, pij dużo wody, może zdrzemnij się. Pierwszy raz to zawsze taka bomba emocjonalna. Jeśli nie przejdzie do jutra bądź dwóch dniach, przejdź się do lekarza.

8

Stary Wuj napisał/a:

Chłopie a raczej dziecko, co ma piernik do wiatraka.

Tyle samo liter!!! wink

9

Leliana dziękuje ci za pomoc

10

Może przy różnych pozycjach mogło Ci się przekręcić jądro, ale to przeważnie jak jak Ci stoi za długo w spodniach albo coś i nie możesz go uwolnić tylko naciska Ci tam na wszystko. Po seksie o tym nie slyszałem.
Ból jest okropny, ale raczej nie tak długotrwały. U mnie chyba to najdłużej trwało 4-5h.
A tak to jak pisała koleżanka- stres, emocje albo coś zupełnie niezwiązanego z seksem.
Jak Ci nie przejdzie to w poniedziałek szybko marsz do lekarza albo jutro na pogotowie.

11

mikus1996 napisał/a:

Tak miałem

Powiem ci że jestem hetero nie gustuję z facetami smutek co niee dla ciebie ?? tongue

Taki mały żarcik smile Bo dziwnie zabrzmiało to co napisałeś big_smile

12

Też żartowałem smile smile

13

Mikus,
Wg mnie jaja sobie z Ciebie tutaj robią.

Pierwszy raz to stres. To tego dochodzi długotrwałe podniecenie. To wszystko może być przyczyną bólu podbrzusza i jąder, nawet mimo wytrysku.
Przede wszystkim - jak się to mówi - spokój i długie ruchy.
Na Twoim miejscu spróbowałbym jeszcze raz co najmniej wink.
Może lampka wina przed  - na rozluźnienie na pewno pomoże. Nie spinaj się.
Jak za drugim razem będzie to samo, to wtedy bym się zastanawiał co dalej.
Napisz jak było i w razie czego wymyślimy co dalej.

Czytaj Lelianę - widać, że dziewczyna zorientowana.  Wyrazy uznania ze względu na podzielenie się doświadczeniami i szczerość.

Z ta wodą to może przesadził. W każdym razie gdybyś próbował "inne, procentowe środki antystressowe" wink - to nieprzegnij, bo Twoja dziewczyna ani przyjemności, ani pożytku z Ciebie mieć nie będzie smile  smile

Trzymaj się Młody.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Ból brzucha po sexie u faceta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024