Rozstanie.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: Rozstanie..

Witam, mam pewien problem otóż 3 dni temu tj. 9.12.2014r. zerwała ze mną moja dziewczyna z którą byłem prawie 2 lata, ona ma 20 lat ja mam 18. Różnica wieku nie jest ważna. Chodzi o to, że zerwała ponoć dlatego, że cały czas jej się pytam czy mnie zdradza i takie tam. Ona mówiła, że nie nigdy, nie uprawiamy seksu już od roku, tylko jakieś małe "zabawy" typu palcówka czy coś podobnego. Dodam, że jestem strasznie nachalny dzwonie do niej co chwile, piszę miliony sms'ów, a ona się tylko wkurza na to, kłóciliśmy się prawie codziennie. Wczoraj zmarł jej dziadek, to ani nie dzwoni ani nie odpisuje. Również dzisiaj w nocy dzwoniłem do niej i się zapytałem gdzie jest a ona, że mi nie powie i pusciła mi piosenkę "wypierdalam stąd", może była 'pijana'. Ale rozchodzi się o to co mam zrobić, żeby do mnie wróciła, bo ja ją bardzo kocham i nie chcę żyć z kimś innym.. Po prostu ona jest dla mnie całym światem. Nie potrafię sobie tego wybaczyć, że ją oskarżałem.. Powiedzcie mi proszę od serca, co ja mogę zrobić żeby ona wróciła do mnie..

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstanie..

Nie pisz! Nie dzwon! Nie wolno ci tego robić. Wiem sama jak to jest trudno nie mieć tego kontaktu ale ci nie wolno. To jeszcze bardziej irytuje. Poczekaj tydzien dwa i dopiero. Napisz jedynie czy chce byc w momencie pogrzebu sama czy mozesz być przy niej ale nic wiecej. Jesli nie odpisze uszanuj. Niech poukłada sobie w głowie to wszystko.
Wiem ze to tylko slowa, a twoje myśli to mętlik. Ale w tej chwili nic sie nie da zrobic. Rozumiem cie doskonale i nawet bardziej bo sama to teraz przechodze. A jesli to na marne to co można? Życ dalej. Dla mnie okrutne ale nic wiecej sie nie da.

3

No tak, ale to jest dla mnie trudne, nie potrafię o niej zapomnieć. Tyle mamy wspólnych wspaniałych chwil.. no nie da się

4

Masz dopiero 18 lat... I już mówisz, że tyle wspaniałych chwil. Każdy z moich kolegów mówił, że dla niego pierwsza dziewczyna zawsze będzie "tą najważniejszą" w jakiś sposób. Zawsze będzie jakoś tęsknił za nią, myślał o niej, będzie w jakiś sposób wyjątkowa.

5

No wiem, ale naprawdę jest bardzo ważna.. Płacze już za nią nawet ;/

6

Wiem o tym doskonale. Rozumiem cie w 101% te wszystkie wspomnienia ktore cie dręczą. Mnie mój facet doprowadził do depresji, im duzej myśle tym jest gorzej. Nie możesz skonczyć jak ja.
Nic z tym nie da sie zrobic. Związek to dwie osoby. Nic nie zrobisz w pojedynke, nie da sie. Latwo komuś pisac, poczekaj, zapomnij, zyj dalej, gdzie sama jestem w takim stanie ale nic innego nie da sie zrobic.

7 Ostatnio edytowany przez pawelos (2014-12-12 18:36:40)

Ale doradzcie mi czy warto poczekać przykładowo tydzień i do niej pójść z kwiatami, przeprosić za to wszystko?

8

Jak chcesz to idz, ale moze za dwa. Jak tak bardzo ci zależy... gorzej byc juz nie może, co najwyżej lepiej.
Ale musisz też panietac ze tymi kwiatkiami mozesz dostac po glowie i tyle bedzie.

9

No właśnie wiem.. A co innego mogę sprobowac?

10

No właśnie nic innego nie da sie chyba

11

Według mnie ona już ma Cię daleko.. A wiesz czemu? Bo jej zatruwałeś życie, ciągłe podejrzenia o zdradę, milion telefonów, szpiegowanie.. To zraża. Wiem, co mówię.
Związek bez zaufania nie ma szans, a Ty jak widać do niej go nie masz. Może to zabrzmieć niesmacznie, ale.. w ogóle mi Ciebie nie szkoda. A dziewczyna teraz odżyła, tlenu dostała i pofrunie.

12

Ona nie pisze do mnie, nie dzwoni, może po prostu chodzi jej o czas, żebym się nie nakręcał jak debil. Po prostu może czeka na odpowiedni moment

13

pawelos Jej juz o nic nie chodzi, nie swiruj, tylko daj sobie spokoj.

14

Tak to jest jak się drugiej stronie zabierze powietrze.

Wynieś z tego lekcje dla siebie, nikogo nie można kontrolować, zamknąć i trzymać pod kluczem. Kto normalny wytrzyma wypisywanie smsów.
Przestań płakać, pogódź się z tym i następnym razem bądź rozsądny.

15

Napisałem do niej czy sie do mnie odezwie, a ona napisała "wszystko w swoim czasie" to znaczy że ?

16

Ze masz czekac, i nie wypisywac do mniej. Jak sie nie odezwie za miesiąc dac sobie spokoj, ale samemu zadzwonic pogadac wyjasnic wszystko podac sobie rece i zyc dalej

17

Zanim zrobisz coś głupiego lepiej poczytaj o ,, prawo przyciągania a odzyskanie ex'' jest na tym forum, jednak jestem nowym użytkownikiem i nie mogę Ci wkleić tego linku.
Trzeba dać sobie na wszystko czas, choćbyś stawał na głowie ona do Ciebie nie wróci, jeśli nie zobaczy, że serio się zmieniłeś, a ty odpowiedz sobie sam na pytanie czy chcesz takiego związku jak wtedy ? sądzę, że jeśli kochasz swoją dziewczynę to chcesz dla niej jak najlepiej i rozumiesz jej potrzeby, daj jej odetchnąć i naucz się tego, że Twoja nadmierna kontrola nic nie da a tylko może wszystko zepsuć, pamiętaj jak będzie chciała coś zrobić to i tak to zrobi , nie ważne jak mocno będziesz ją sprawdzał. A jeżeli dziewczyna będzie szczęśliwa i nie czuła się ograniczana to sama będzie chciała z Tobą być, musisz znaleźć umiar w swojej zazdrości i tej nadmiernej kontroli.

18

No trzeba dać czasu, ja wiem. Tylko nie wiem ile hmm , a brakuje mi jej i to bardzo, już prawie tydzien nie jestesmy razem.

19

Wiesz to zależy przede wszystkim od charakteru dziewczyny czy przyjmie te kwiaty i wybaczy czy Cię oleje i będzie jeszcze gorzej. Czy pójdziesz z kwiatami czy nie to zależy od Ciebie, ale obyś potem tego nie żałował, że straciłeś ostatki godności jak Cię dziewczyna wyśmieje. Jeżeli zerwała musiała mieć jakiś powód. Pewnie nie zrobiła tego z dnia na dzień, a myślała tygodniami czy odejść czy nie. Najwidoczniej coś się w niej wypaliło. Może już nie dawała rady, gdy ją ciągle kontrolowałeś. Gdy wypytywałeś czy Cię zdradza itp rzeczy. Pamiętaj związek polega na zaufaniu. Jeżeli tego zaufania nie ma z jednej strony, a najgorsze z dwóch to taki związek nie przetrwa próby czasu. Na moje to powinieneś dać jej spokój. Nie pisz żadnych listów, esów itp. Dziewczyna potrzebuje trochę czasu, aby wszystko sobie poukładać.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024