masaż w salonie jako niespodzianka? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » masaż w salonie jako niespodzianka?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: masaż w salonie jako niespodzianka?

Witam pytanie bardziej do kobiet. Czy wykupienie masażu w salonie będzie dobra niespodzianka dla kobiety ? czy bylbyscie z tego zadowolone ?

Zobacz podobne tematy :
Odp: masaż w salonie jako niespodzianka?

Jasne smile

3

Ale erotycznego, robionego przez przystojnego pana w hawajskiej spodniczce, czy antycelulitowa seria u pani Ziutki, co ma 45 w bicepsie?

4

A nie lepiej by było jakbyś sam zrobił jej masaż? wink

5

prezent wspaniały. w zależności od posiadanych funduszy możesz kupić: masaż relaksacyjny całego ciała (czyli pleców) olejem kokosowym lub czekoladą - te są bardzo delikatne i przyjemne i spodobają się każdej kobiecie.
Nie kupuj masażu erotycznego, jeśli wcześniej tego nie praktykowaliście - obca osoba może ją zrazić i to bardzo.
Jeśli fundusze pozwalają na dużo to proponuję weekend dla pary w spa ( jest basen, kolacja, płatki róż na łóżku, do tego kilka zabiegów dla was obojga: np masaż i masaż i masaż:-))
a jeśli fundusze są skromniejsze, to kup olej kokosowy lub masło shea i czekoladę i zrób masaż samodzielnie:-) wieczór jak z bajki:-)

6

rozczarowany życiem30 napisał/a:

Czy wykupienie masażu w salonie będzie dobra niespodzianka dla kobiety ?

Świetna dla osoby, która lubi ten rodzaj relaksu. Fatalna dla osoby, która nie lubi być masowana przez obcą osobę (nawet o największych umiejętnościach).

7

Wielokropek napisał/a:
rozczarowany życiem30 napisał/a:

Czy wykupienie masażu w salonie będzie dobra niespodzianka dla kobiety ?

Świetna dla osoby, która lubi ten rodzaj relaksu. Fatalna dla osoby, która nie lubi być masowana przez obcą osobę (nawet o największych
umiejętnościach).

Najlepiej z tak zwanym HAPPY ENDEM smile

tylko weź pod uwagę ze sie może spodobać za bardzo wink

8

A ja dostałam własnie na gwiazdkę pakiet 5 masaży w bardzo fajnym miejscu - profesjonalna klinika mieści się w hotelu Mariot. Mam do wyboru  kilka masaży, ale kusi mnie niesamowicie czekoladowy. Ktoś z Was miał kiedyś może taki masaż? To prawdziwą czekoladą??

9

Moja koleżanka dostała kiedyś od swojej przyjaciółki, w ramach prezentu, karnet do salonu na masaż.
Nie wiem jak nazywał się ten rodzaj masażu, ale polegał on na tym, że koleżanka, oczywiście musiała się najpierw rozebrać, zalec na łożu, po czym cała została pokryta jakąś pachnącą pianą i przez tę pianę była masowana przez...młodego masażystę.
Jak potem stwierdziła, leżąc tam miała początkowo mordercze myśli względem fundatorki, ale w efekcie wyszła zadowolona (bez podtekstów) smile

10

Mój chłopak niedawno sprawił mi prezent w postaci masażu orientalnego:) Byłam zachwycona! Miejsce spodobało mi się tak bardzo, że od tego czasu bardzo często tam bywam. Ogromna dawka relaksu, czasem wybieramy się tam razem z moim chłopakiem na masaż dla dwojga. Moim ulubieńcem jest masaż gorącą czekoladą! Sprawdź ofertę tego spa na ich stronie: samui-spa.pl Twoja dziewczyna z pewnością będzie zachwycona

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » masaż w salonie jako niespodzianka?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024