Prezent dla rocznego dziecka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Prezent dla rocznego dziecka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Prezent dla rocznego dziecka

Mamusie podpowiedzćcie co kupic na roczek dla dziecka( chłopca). Ma już pełno grzechotek i innych zabawek. A chce synkowi kupić coś co mu sie zaraz nie znudzi tylko zaciekawi:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prezent dla rocznego dziecka

Może jakiś pchacz? lub stolik interaktywny? Ja stawiałabym właśnie na takie zabawki, które posłużą na dłużej smile
http://dladzieciaczka.pl/product-pol-2524-CHODZIK-PCHACZ-ROSNIJ-ZE-MNA-Smily.html
http://dladzieciaczka.pl/product-pol-2527-MOWIACY-STOLICZEK-stolik-interaktywny-Smily.html

3

Też właśnie o tym myślałam. A pchacz na ile tak mu starczy?

4

Wiesz co.. te pchacze to można kupić z różnymi funkcjami i on może też później być jaki taki edukacyjny stoli.. musiałabyś się rozpatrzeć.. a chodzi już Twój synek?

5

A może nie pchacz a jezdzik. Może pełnić funkcję pchacza ale dodatokowo może na nim usiąść

6

A ja bym postawiła na jakąś zabawke edukacyjną.

7

Jeszcze nie ale juz stoi i chodzi bokiem przy meblach:)

8

No to taki pchacz czy jeździk jak pisze LeeBee będzie strzałem w dziesiątkę smile
A ten stoliczek co linka podałam.. jest super, roczny synek mojej koleżanki go ma i bawi się non stop smile
Ewentualnie garnuszek na klocuszek lub inne interaktywne zabawki smile

9

Moj syn coprawda ma prawie 6 lat, ale jak mial swoje pierwsze urodziny to dlugo zastanawialam sie co mu podarowac. On wiadomo nie byl swiadomy ze to jego urodziny, ze impreza kreci sie z jego powodu, szczerze to tak wisialo mu to delikatnie mowiac. Ciezko takiemu dziecku kupic zabawke zeby sie zainteresowala na dluzej. Tez zabawki takiemu dziecku w dziiejszych czasach kupuje sie bez okazji i z biegiem jego rozwoju, a wiec postanowilismy mu zrobic wielka frajde zeby poczul ze w ten dzien moze pozwolic sobie na cos szczegolnego smile upieklam z moja mama tort specjalniedla niego i gdy goscie przyszli polozylismy ten tort na podstawce papierowej i na ziemie smile dlugo zastanawial sie co moze z tym tortem zrobic...az wkoncu lapkami zaczol go dotykac, a widzac ze nikt nie mowi "nie wolno" coraz smielej zanurzal swoje tlusciutkie paluchy w torcie smile az sie wkoncu rozpedzil i praktycznie wlazl caly do tego torta!! ale dziewczyny taka mial radoche ze to trzeba by bylo zobaczyc zeby uwiezyc. Wiedzial ze ta wlasnie chwila nalezala tylko do niego, a wszyscy mu bili brawo. Oczywiscie potem mega szybkie sprzatanie bo tu goscie..tu roczny dzieciak odsmarowanym tortem. Grubo by bylo gdyby chcial sie do kogos przytulic. Takze wszystko szybko z mama posprzatalam i wrocilismy do gosci. Goscie mieli osobny tort zeby nie bylo smile

10

Dziękuje za pomoc:). Chyba zdecyduje sie na pchacza:)

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Prezent dla rocznego dziecka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024