Cześć wszystkim - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć wszystkim

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

Temat: Cześć wszystkim

....dla odmiany to jestem facetem ale chyba nie postanowicie mnie na taczce wywieźć wink

Wpadłem na forum bo mam trochę osobistych ciśnień ostatnio, może dzięki temu może czytając wypowiedzi płci delikatniejszej trochę rozbuduję sobie spojrzenie na świat w innym kierunku, a może znajdę odpowiedź na moje pytania których nie chcę teraz zadawać.

Czas pokaże. Witam serdecznie wszystkich smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cześć wszystkim

Witaj smile bardzo nam miło powitać kolejnego Pana, a męski punkt widzenia również mile widziany smile

3

Witaj w naszym gronie smile

4

Jestem tu nowa. Czy znajdzie się tu dla mnie miejsce? Już tyle razy byłam odtrącana, że wcale bym się nie zdziwiła.

5

Witam CIĘ bardzo serdecznie

6 Ostatnio edytowany przez przegrana (2009-10-19 22:09:15)

Chciałabym poznać nowych fajnych ludzi. Mam nadzieje, że zostanę zaakceptowana przez Was?
Tak jest, że jak człowiekowi się "powinie noga" to zostaje sam. To tak jak w powiedzeniu - Syty, głodnego nie zrozumie.
Jakoś dziwnie dotychczasowi znajomi "udają" niedostępnych i potwornie zajętych.
Może ktoś tu się znajdzie, kto będzie miał trochę czasu i może zechce pogadać.

7

witaj ;D jest nas coraz więcej tzn mężczyzn wink

8

Witaj Glabrezu, fajnie, że męski punkt widzenia ciągle się poszerza smile

przegrana: również witam. A niby czemu masz zostać odtrącona? Więcej wiary w ludzi smile

9

Glabrezu i przegrana witam Was serdecznie na forum smile

10

Witajcie smile

11

Witam.  Wiarę w ludzi to ja mam, gorzej z wiarą w samą siebie. Mam nadzieje, ze uda mi się pozbierać też dzięki wam wszystkim.
) i smile

12

"Jeśli chcesz otrzymywać od innych coś wartościowego, dawaj najpierw innym szczerze to co masz w sobie najpiękniejszego."

13

przegrana napisał/a:

"Jeśli chcesz otrzymywać od innych coś wartościowego, dawaj najpierw innym szczerze to co masz w sobie najpiękniejszego."

Nic dodać nic ująć smile

14

Nie wiem jakie są tu zwyczaje, czy mam coś o sobie napisać? czekam na podpowiedź.

15

przegrana napisał/a:

Nie wiem jakie są tu zwyczaje, czy mam coś o sobie napisać? czekam na podpowiedź.

Witam cie miło przegrana smile

tak napisz coś od siebie np. ile masz lat jakie masz hobby czy pracujesz albo czy sie uczysz itp.

16

Hello!
Mam 45 lat, pracuję, mam syna, psa. Mieszkam nad morzem. Mam tyle obowiązków, że na hobby nie mam zbyt wiele czasu. Ale bardzo lubię spacery nad morzem po lesie (wszędzie), szydełkowanie, tv.
Jestem samotna i powoli dochodzę do wniosku, ze dobrze mi z tym. Potrzebuje tylko więcej znajomych i mam nadzieje, że tu kilku znajdę.  cool

17

witamy serdecznie smile

18

Hej hej
Jak często się tu spotykacie?  Jest jakaś "szczęśliwa godzina", o której wszyscy są w tym miejscu?

19

przegrana napisał/a:

Hej hej
Jak często się tu spotykacie?  Jest jakaś "szczęśliwa godzina", o której wszyscy są w tym miejscu?

Tu w tym wątku tylko się witamy. Natomiast pogadać z kim chcesz możesz w licznych "kafejkach" - wątki znajdziesz w dziale NASZA SPOŁECZNOŚĆ.

Swoją drogą może kiedyś całe forum umówi się na jedną godzinę. To byłby czad big_smile

20

Ok. Dzięki ) i smile

21

Witajcie smile. Widzę, że kolejny przedstawiciel płci przeciwnej, do nas zawitał smile.
przegrana- mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze czuć smile

22

Witajcie smile

23

Witaj.
Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum oraz uzupełnienia profilu.
Życzę miłego pobytu, owocnych dyskusji i nowych przyjaźni big_smile
Pozdrawiam smile

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć wszystkim

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024