S.O.S! Tabletki, o których nie ma żadnych info. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » S.O.S! Tabletki, o których nie ma żadnych info.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: S.O.S! Tabletki, o których nie ma żadnych info.

Ginekolog przepisała mi lek antykoncepcyjny MyWy. Znalazłam w necie tylko skład i tak jakby treść ulotki, ale chciałabym zasięgnąć opinii kobiet, które stosowały. Interesują mnie w szczególności takie aspekty jak:

-libido (po wielu poprzednich lekach typu Vibin Mini, Harmonet i Atywia znacznie spadało)
-czy w opakowaniu są tabletki placebo, a co za tym idzie, nie robi się tygodniowej przerwy
-cena
-Wasze samopoczucie

błagam, pomóżcie, bo nie ma żadnych opinii na forach o tych tabsach ;/

PS Mam też starszą ulotkę leku Sylvie, ale tam na pewno jest ich 21 w blistrze, co jest dla mnie nieco niewygodne, bo wolałabym nie robić przerwy, by nie musieć o tym pamiętać, ale o tym też możecie napisać kilka słów, jeśli stosowałyście.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: S.O.S! Tabletki, o których nie ma żadnych info.

Nie no, prosze cie... wklepujesz nazwe w google i masz cala strone linkow - od dokladnej ulotki w pdf  do poszczegolnych ofert sprzedazy.

I cene, i czy zawieraja tabletki placebo tez. I opinie tez.

Wez sie wysil troche bardziej w tym szukaniu...

Ale ja napisałam jasno, że interesują mnie opinie kobiet, które stosowały (czyli na pewno nie Twoja wink), a nie ulotkowe formułki. Cena też jest bardzo ruchoma, więc interesuje mnie również rozbieżność. Bez odbioru, bo mi się pojawia nowa odpowiedź i się niepotrzebnie cieszę, że pojawiły się jakieś cenne informacje smile

4

Zażywam te tabletki, skończyła pierwsze opakowanie.
Zniknęły pryszcze, zaczęłam trochę tyć i powiększyły się piersi.
Czasem czuje kłucie w brzuchu.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » S.O.S! Tabletki, o których nie ma żadnych info.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024