Bo zastanawiam się czy warto iść?
Książkę czytałam jak wszystkie Coelho, ale nie wciągnęła mnie aż tak więc chciałabym znać opinie?
Nawet siłą nikt mnie nie zaciągnie na ten film.
Ja bym z ciekawości poszła zobaczyć, co wychodzi, gdy bierze się na warsztat książki Coelho ![]()
Ale bilety musiałyby być po 50 groszy:D
No właśnie też jestem ciekawa.
Tylko czasu jakoś brak żeby sprawdzić, co też powstało ![]()
Ja niechętnie, ale dałam się zaciągnąć - (czego się nie robi dla młodszej siostrzyczki).
Populistyczny gniot....strata czasu itp - powtórzę za Halamą "ja wiedziałam, że tak będzie"
Darujcie sobie.
Post przeniesiony
Właśnie wczoraj na chandrę obejrzałam ten film,który bardzo mnie wzruszył.Mimo,że narzekałam w połowie na znudzenie, zakończenie wszystko wynagrodziło.
Jeśli Ktoś z Was go obejrzał,może orientuje się jaki ma tytuł utwór,który wykonuje Weronika na pianinie?Chodzi o ten drugi ktory gra w ciemności dla Edwarda.Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedz.
Post przeniesiony
Ja przeczytałam książkę o tym tytule. Świetna:)
Zachęciłaś mnie do obejrzenia filmu.
Mnie film bardzo się podobał. Nie wierzyłam, że tak fanie może się skończyć.
9 2010-11-20 00:13:15 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2010-11-20 00:14:14)
Ja niechętnie, ale dałam się zaciągnąć - (czego się nie robi dla młodszej siostrzyczki).
Populistyczny gniot....strata czasu itp - powtórzę za Halamą "ja wiedziałam, że tak będzie"![]()
Darujcie sobie.
Nie powiedziałabym,aczkolwiek jak dla mnie przeciętny.
Zakończenie hmm, mało realne, ale pozytywne jak zwykle w filmach.
Trochę wzruszający na koniec,ogólnie wielką rewelacją ten film nie jest,ale słaby też nie.
Książki nie czytałam, mimo że ubóstwiam autora
Jednakże oglądałam film. Nie byłam zachwycona, ale nie mogę też powiedzieć, że mi się nie podobał. Całkiem dobry był. Czy godny polecenia? Każdemu podoba się coś innego, to że jednym się nie podoba, to wcale nie znaczy,że Tobie też nie przypadnie do gustu. Nie dowiesz się, dopóki nie oglądniesz. ![]()
Nie czytałam książki. Film może wydawać się nudny ale jeśli go się przeanalizuje... napawa optymizmem i chęcią do życia ![]()
Książka jak to zawsze bywa była lepsza.
Film niczym nie nie zaskoczył.
Nie odkryję Ameryki jak powiem to co pisałyście powyżej - nie był rewelacyjny ale nie był beznadziejny. Średnia półka. Z braku laku można obejrzeć i czas nie do końca będzie stracony.