Samochód do slubu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1 Ostatnio edytowany przez depress (2014-11-04 12:14:58)

Temat: Samochód do slubu

Witajcie!

Mam do WAS gorącą prośbę. Chciałbym abyście się wypowiedziały drogie Panie (Panów również zapraszam do dyskusji) jakim samochodem wolałybyście pojechać do ślubu?

Opcje są dwie:

1 Kabriolet: Pan młody za kierownicą, Pani młoda na siedzeniu obok

2 Duża Limuzyna (Klasa BMW 7, Lexus LS400, Mercedes S-Klasse) szofer, Państwo młodzi z tyłu.

Co jest dla Was bardziej atrakcyjne w tak wyjątkowym dniu?

Bardzo proszę o opinie. Będą one dla mnie bardzo cenne.

Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samochód do slubu

To zależy jak bardzo rozłożysta masz suknię....
Kabriolet jest zazwyczaj mały, więc taka krynolina z powodzeniem zasłoni drążek zmiany biegów oraz ograniczy widoczność smile wink

3

bbasia napisał/a:

To zależy jak bardzo rozłożysta masz suknię....
Kabriolet jest zazwyczaj mały, więc taka krynolina z powodzeniem zasłoni drążek zmiany biegów oraz ograniczy widoczność smile wink

No właśnie.....Drążek zmiany biegów na pewno zakryje, ale z widocznościa nie będzie chyba tak źle.

Ostatnio widziałem zdjęcia w sportowym angielskim samochodzie z 1966 roku. Pani młoda miała suknię raczej opinającą, aniżeli ze stelażem (wybaczcie jeśli gdzie przekręcę fachowe nazewnictwo) wink

Limuzyna jest dostojna...

Kabriolet jest romantyczny...

4

Przy opcji nr 2 do samochodu zmieszczą się też świadkowie. Ja na przykład miło wspominam podróż w dużym składzie. Weslej niż we dwójkę wink

Opcja nr 1 jest na pewno bardziej widowiskowa, no i Pan Młody mógł by sobie pośmigać fajnym wozem wink

5

Kabriolet!
Limuzyna jest nudna.

6

Iceni napisał/a:

Kabriolet!
Limuzyna jest nudna.

Haa....no widzisz Iceni...

Mam w swoim posiadaniu już jedna limuzynę z 1973 roku. Czarna z kremowym wnetrzem (Gdzieś czytałem na Netkobietach że czarne to podobnież pecha ściagają, uśmiałem się)

W każdym bądź razie......zastanawiam się co zrobić. Mam Kabriolet....ale on musiałby znaleźć kogoś odważnego kto chciałby nim pojechać.
Pamiętajmy że często rodzice też mają coś do powiedzenia, a tutaj bardzo często dochodzi "głos rozsądku"
Limuzyna jest nudna...czytaj bardziej stonowana....ale jest ich całe multum. Na rynku jest gęsto od limuzyn.

Wybór nie jest prosty.

7

Jak kabriolet, to tylko z odkrytym dachem i prowadzonym z fantazją !!!
Tylko niech broń boże nikt potem pannie młodej nie pokazuje lusterka smile big_smile

8

Wydaje mi się, że lepszy będzie kabriolet.
Ale to tylko moje skromne zdanie smile

9

No to póki co kabriolet wygrywa smile

ktoś jeszcze chciałby się wypowiedzieć?

10

stres w dniu ślubu jest duży, więc lepiej żeby pan młody nie prowadził auto. Ja bym zdecydowała się na limuzynę, którą można podróżować razem ze świadkami.

11

Cabrio, ale duże i zlat30-tych.Masz klasę i fantazję w jednym.Siódemka to nie jest żadna limuzyna, tylko duże auto po prostu....

Akurat tego nie lubię ani jedno ani drugie.
Wolała bym coś subtelnego lub śmiesznego.
Strasznie nie lubię takich samochodów do ślubu typu bmw serii19 . fe!

13

A ja tak sobie myślę, że wybierając Cabrio, to mi wiatr we włosach kwiaty potarga:D aj potarga. I potem będę jak szogun wyglądać. My na nasze wesele pojedziemy samochodem trochę większym. Prawdopodobnie to nasze cudo nazywa się Scania, jest duże czerwone i wszyscy ustępują mu pierwszeństwa na drodze:D

14

Ja miałem ogromną ochote na kabriolet ale ze względu na nieprzewidywalność pogody zdecydowaliśmy się na piękne BMW 7,  wiadomo kabrio spełnia swoje zadanie tylko kiedy jedzie się beż dachu, a w deszczu to raczej trudne.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024