Jest mi z nią dobrze, ale mam myśli, żeby spróbować z inną. Pomocy! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jest mi z nią dobrze, ale mam myśli, żeby spróbować z inną. Pomocy!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: Jest mi z nią dobrze, ale mam myśli, żeby spróbować z inną. Pomocy!

Witam ma 24 lata moja dziewczyna 21 lat  . Jest moja  pierwsza dziewczyna jesteśmy  3,5 roku z sobą  . Jestem jej pierwszym partnerem łóżkowym tak jak ona  moim . Ona miała  paru chłopaków  w swoim związku .Jest mi dobrze z nią lubię spędzać z nią czas  pisać SMS  wogole . Lecz od  pewnego czasu w mojej głowie mam myśli czy to ta  jedyna  . Nie  kłócimy się  praktycznie  sprzeczki sa chwilowe . Przeważnie  pierwszy ustępuje  bo nie umiem się na  nią  złość . Wiem że  ona  mnie  bardzo kocha że zrobi wszystko dla mnie  . Ja  tez jestem w stanie  zrobić dużo dla  niej zależy mi na  niej chce  z nia  byc jest cudowna dziewczyna  , lecz myśli które  dochodzą do mojej głowy mówiące  żebym ja  zostawił spróbował z inna  czy ja  jestem jakiś dziwny ???? może nie umiem dostrzec tego co mam nie wiem co mam robić . Jest mi dobrze  z nia  a  mimo to mam takie  myśli nie wiem czy jest to może  związane  tym że  jest to moja  pierwsza  dziewczyna  i mam gdzieś w sobie  chce bycia  z inna  zobaczenia  jak to jest nie  wiem ??? a może  po prostu nie  jestem jeszcze  gotowy na  poważny związek . Nie  myślę  o innych dziewczynach nie  pisze  też z nimi po kryjomy ani wogole  jak któraś zaczyna  flirtować wycofuje  sie  . Nie  wiem sam co mam już robić te myśli mnie  przytłaczają chce  sie  pozbyć ich ale  nie  umiem . Gdy jesteśmy razem bo spotykamy sie tylko na  weekendy jak pracuje  ona  szkoła  nie  mam czasu za  bardzo ale  zawsze dużo piszemy . Gdy jesteśmy razem nie  myślę czuje sie cudownie .  Nie  dawno zauważyłem że  brakuje  mi tak jak by emocji jakiś może takiego poczucia  że mógł bym ja stracić .Może  wy mi poradzicie co mam zrobić w tej sytuacji bo sam już nie wiem ????

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jest mi z nią dobrze, ale mam myśli, żeby spróbować z inną. Pomocy!

jesteś młody i chyba za wcześnie na poważny związek skoro podświadomie szukasz dziury w całym.
Chyba nie jesteś gotowy by iść z tą jedną dalej. Obawiam się, że jak nadarzy się okazja, to będziesz chciał próbować ciastek z innej cukierni. Pierwsze związki rzadko są na zawsze, choć zdarzają się takie.

3

Jest to Twoja pierwsza partnerka i niekoniecznie "ta". Coś tam was łączy, ale moim zdaniem nie jest to prawdziwe uczucie. Dlatego też zastanawiasz się jakby to było z inną.

4

Co ja  mam zrobic  teraz  w tej sytuacij ? mam tak po prostu odejsc ? zeby moje mysli daly mi spokoj ?

5

Kochasz ją? Czy wydaje Ci się, że ją kochasz? Jesteś w stanie stanąć na środku świata i krzyknąć w pełni świadomy "Kocham Ją"?

6

Tak . Jestem wstanie zeobic wszystko zebysmy byli szczesliwi

7

Łukasz to bądźcie szczęśliwi. Po co Ci rozmyslanie czy to ta jedyna? Tego nie wiesz i może nigdy wiedzieć nie będziesz. Zamiast cieszyć się z tego ze jest dobrze Ty się pytasz czy jej nie zostawić.
Czyżby dziewczyna wspominała coś o zareczynach?

8

Duzo rozmawialismy o przyszlosci planuje z nia  przyszlosc bo wiem ze  jest cudwona  dziewczyna  ktora moge spedzic reszte  zycia. Ona  daje  mi do zrozumienia  ze chciala by byc juz zareczona  lecz  ja  jestem zdania  ze  po prostu jeszcze  za wczesnie  .

9

Czyli dziewczyna naciska a Ty w związku z tym zaczynasz mieć takie myśli? Nie lepiej jej powiedzieć że jeszcze nie?

10

Nie nie, zapytałam konkretnie. Czy wiesz a nie że czujesz, że ją kochasz. Bo ja mam takie zdanie na temat kochania. Jeśli się kocha to inny świat nie istnieje i nigdy nie zastanawiam się jak by było z kimś innym, dlatego też zadałam Ci konkretne pytanie.

11

Wiem .

12

Niestety rozstałem się  z dziewczyna  czuje się  oszukany sam przez swoje  uczucia  . Myślałem ze z ta dziewczyna  będę już do końca  niestety myliłem się  .Nachodziły mnie  okropne wątpliwości i myśli czy to ta  jedyna  czy z nią chce  spędzić resztę  życia   i to zmusiło mnie  do takiej decyzji .Jest mi ciężko nie  wiem jak się pozbierać sad

13

Genialne, spieprz porzadny związek bo masz zachcianki. Ja bym Bogu na kolanach dziękowała za szczęśliwy związek do końca życia, ktoś ma, nie docenia, traci, żałuje.

14

ILoveMyLambs zadała konkretne pytanie. Odpowiedzi konkretnej nie dałes Łukaszu.

Miłosc się wypaliła, tak sądzę. Twoje życie, Twój wybór.

15

Mi się łukasz125 wydaje, że Ty po prostu nie jesteś gotowy na związek z prawdziwego zdarzenia smile. Bo o ile chodzenie ze sobą nie jest tak mocno zobowiązujące, tak zaręczyny (ewentualne małżeństwo) już jest. Mężczyzna/kobieta muszą wówczas wiedzieć, czy są w stanie oprócz miłości dać 100% wsparcie drugiej połówce w razie problemów. A Ty nie szukasz stabilnego związku, tylko romansu.

16

Skoro mówisz, że z nią było Ci tak cudownie, że ją kochałeś,  a mimo tego zdecydowałeś sięna rozstanie to coś tu jest nie halo... Ale cóż czasem ludzie doceniają to co mają dopiero gdy coś tracą. Jeśli ona rzeczywiście Cię kochała, a Ty kochałeś ją, a chciałeś spróbować innej, bo ona była pierwsza i nigdy nie miałeś innej to niestety kiedyś tego mocno pożałujesz.

17

Kacperr napisał/a:

Skoro mówisz, że z nią było Ci tak cudownie, że ją kochałeś,  a mimo tego zdecydowałeś sięna rozstanie to coś tu jest nie halo... Ale cóż czasem ludzie doceniają to co mają dopiero gdy coś tracą. Jeśli ona rzeczywiście Cię kochała, a Ty kochałeś ją, a chciałeś spróbować innej, bo ona była pierwsza i nigdy nie miałeś innej to niestety kiedyś tego mocno pożałujesz.

Zgadzam się. Niestety za taki stan rzeczy odpowiada również myślenie, że jak jest "za cicho" w związku to też źle. Za dużo seriali smile.

18

lukasz125 napisał/a:

Co ja  mam zrobic  teraz  w tej sytuacij ? mam tak po prostu odejsc ? zeby moje mysli daly mi spokoj ?

za pewny jej jesteś,za bardzo..... to jej blad,nie twój............

19

LUSILJU napisał/a:
lukasz125 napisał/a:

Jaki jej błąd? Powinna mu dawać powody do zazdrości, fochać się częściej i do niego się po kłótni nie odzywać? Noo proszę...  Jak widać im człowiek jest bardziej idealny tym prędzej coś się spieprzy..

20

powiem tak licze sie  z tym ze  bede  mogl tego zalowac ze moze  po prostu nie doroslem do tak powaznego zwiazku ,albo sie wypalilem ale  czulem tak jak by to nie  ta  jedyna  .Chodz  bylo nam razem dobrze

21

Kacperr napisał/a:
LUSILJU napisał/a:
lukasz125 napisał/a:

Jaki jej błąd? Powinna mu dawać powody do zazdrości, fochać się częściej i do niego się po kłótni nie odzywać? Noo proszę...  Jak widać im człowiek jest bardziej idealny tym prędzej coś się spieprzy..

Widac, ze nie masz pojecia o zwiazkach. Za idealne zwiazki szybko sie koncza wypaleniem, nuda etc.

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jest mi z nią dobrze, ale mam myśli, żeby spróbować z inną. Pomocy!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024