Bardzo bym chciała poznać jakieś fajne dziewczyny, zaprzyjaznic się. Wiem ,że jest dużo osób samotnych potrzebujących wsparcia ,które ja postaram się dać. Piszcie. Możemy sobie pomóc. Chętnie wysłucham i być może będzie to początek przyjażni.
Hej ja mogę się przyłączyć;]?jestem z okolic Lublina .
Hej. Nikt nie jest chętny się zaprzyjaźnić?
Witam Cię serdecznie ![]()
Cześć Lilia223
Też szukasz bratniej duszy ?:) A właśnie ktoś chętny w Lublinie w niedziele na piwo?
Hej, ja tez jestem z okolic Lublina od niedawna, szukam kogoś do pogadania.
Przeprowadziłaś się? Napisz do mnie na maila jak chcesz. johana00027@wp.pl to pogadamy:)
Cześć:) Jestem nowa na forum. Tak się składa, że studiuję w Lublinie, ale jakoś nie mam tutaj koleżanek z którymi mogę pogadać o tzw wszystkim i o niczym. Także dołączam się do inicjatywy .Jeśli chcecie odezywajcie się
pozdrawiam
Cześć
Również jestem z Lublina, a ostatnio mam wolne etaty na przyjaciółkę/przyjaciela, więc chętnie poznam nowe osoby ![]()
Hej, ja też jestem z Lublina i chętnie poznam nowe osoby
Piszcie.
To jak ktoś chce porozmawiać ze mną to może napisać na maila: nobossn@gmail.com
witajcie ....
ja niestety nie jestem z lublina mieszkam w woj pomorskim . i tez z checia pogadam .pozdrawiam
elzbieta47 jak chcesz to możesz do mnie śmiało pisać, nie jest to dla mnie problemem, że nie jesteś z Lublina ![]()
elzbieta47 jak chcesz to możesz do mnie śmiało pisać, nie jest to dla mnie problemem, że nie jesteś z Lublina
Witaj ...nomissn
nie moge wysłac ci meila bo masz zablokowane opcje wysyłania . Pozdrawiam
Ja tez chętnie pogadam, spotkam ludzi z Lublina. Bardzo mi będzie milo. Pozdrawia
Bardzo bym chciała poznać jakieś fajne dziewczyny, zaprzyjaznic się. Wiem ,że jest dużo osób samotnych potrzebujących wsparcia ,które ja postaram się dać. Piszcie. Możemy sobie pomóc. Chętnie wysłucham i być może będzie to początek przyjażni.
Hej, ja z przyjemnością pogadam z kimś kto szuka znajomych, tak jak ja.
Pozdrawiam
Cześć kaczątko
Nie można napisać do Ciebie, bo masz zablokowaną opcję wysyłania maili. Swojego maila podawałam wyżej, jak chcesz możesz napisać do mnie.
Cześć!! Od niedawna mieszkam w Lublinie nie mam tu żadnych znajomych i dlatego chętnie kogos poznam
Milo byloby wyjść gdzieś w towarzystwie. Bo jak na razie jestem zdana tylko na siebie
A ze nie znam miasta to Malo co wychodze
Mam nadzieje ze znajdzie sie tu ktoś kto tak jak i ja szuka towarzystwa ![]()