Usmiechnij sie :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Usmiechnij sie :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Usmiechnij sie :)

Czesc ,czy sa gdzies osoby ktore ciesza sie z zycia? z tego co czytalam,to kazdy ma problemy jest zalamany i smutny sad rozumiem,wszyscy je mamy,ja tez,ale usmiechnijmy sie troszke zycie nie jest takie okrutne! smile))))))):):):):):)pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Usmiechnij sie :)

Ja sie usmiecham. Jestem chora i w lozku caly dzien, ale dzis moja rocznica przeprowadzki do Anglii, czyli rocznica najlepszej decyzji w moim zyciu i moje ulubione swieto. Dostalam prezenty z Polski juz na moje urodziny i bardzo sie nimi ciesze big_smile A w poniedzialek ide do mojej ukochanej pracy, co mnie cieszy najbardziej ze wszystkiego.

3 Ostatnio edytowany przez Olinka (2014-11-01 13:05:08)

oczywiscie ze tak

problemy to czesc zycia tak jak szczescie. Niby skad mamy wiedziec kiedy jestesmy szczesliwi ? Wczesniej musimy wiedziec kiedy szczesliwi nie jestesmy. Jestem w Londynie choc wole Polske. Jestem srednio szczesliwy choc nie narzekam bo przeciez mogloby byc srednio z minusem.  A po drugie czy tez kolejne szczescie to stan umyslu a nie stan posiadania. 

Wazne by czuc , by przezywac a nie miec.

Zawsze jest cos w zyciu co wywoluje slodki usmiech na twarzy co najwyzej czesciej musimy go w ten sposob przywolywac.

szczesliwego smacznego zycia zycze bo ... smaczne musi byc.

4

No to może coś z humoru

Cześć Piotruś ,powiedz mi Ty jesteś taki obeznany w "tych klockach" co mam zrobić aby Moja żona zaszła w ciąże??
Ano kolego cóż mam Ci doradzić??Jesz marchewkę??
-No nie...
Chłopie jedz marchewkę przez miesiąc i żona na pewno zajdzie w ciąże na bank!
Po miesiącu spotykają się koledzy..I jak?Jest żona w ciąży??No ku..a no nie!!
A jesz marchewkę??-no tak a tartą??..no nie!!
Chłopie jedz marchewkę tartą przez miesiąc i na pewno żona zajdzie w ciąże
Po miesiącu się znowu spotykają -no i jak??Żona w ciąży??
No ku.wa nie!! Nie no chłopie a jesz marchewkę??-No jem..a tartą ??..no tak..a z cukrem??
-No nie!!-Chłopie!!jedz marchewkę tartą z cukrem i żona na bank zajdzie w ciąże!!
Po miesiącu znowu się spotykają ..i jak??żona w ciąży??
No nie!!
Nie no chłopie jesz marchewkę?No jem, a tartą!no tartą! a z cukrem?no z cukrem!
A RUCH..Z??
nO NIE!!! HA HA HA

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Usmiechnij sie :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024