Oj tak Lena ludzie myślą ze za marne grosze dostana bombki czy inne cudeńka.
Spadam ale poźniej opisze pewna sytuację ktora wyprowadziła mnie z równowagi.
Dopisze: Znajoma znajomej chciała bombki z cekinów , ok zrobie choć tego nie robie na sprzedaż. Ale bardzo prosiła, zrobilam 5 bombek malych za każdą chcialam 5 zl. Czyli 5x5=25 zl.
Zrobiłam, bardzo sie podobały tej kobiecie. Po paru dniach przychodzi znajoma i mówi ze tej kobiecie co zrobilam te bombki wnuczka powiedziala ze bardzo drogo wzielam. Zdenerwowałam sie, wyliczylam ile poszlo na jedna bombkę cekinów,szpilek,wstążką oraz bombka steropianowa i wyszlo mi ze zarobiłam 55 gr na jednej bombce. A gdzie mój czas ? Oczy,światło robilam wieczorami.
Powiedzialam znajomej żeby przekazała swojej znajomej ze niech jej wnuczka zrobi tańsze to ja chętnie kupie wiecej jak 5 sztuk.
Bardzo sie zdenerwowałam. Nie robie na sprzedaż, zrobilam jeden wyjątek, gucio zarobiłam i jeszcze wielkie pretensje ze drogo. Szok ! Szok !
I na sprzedaż nie robie, robie dla rodziny. Ostatnio nie robie, fundusz nie pozwala a wiadomo ze wszystko kosztuje a ja nie kupuje w hurtowni czy w necie tylko normalnie w sklepie i wiadomo ze ceny są kosmiczne.
:*