Byłam z michalem od 3 lat 2 miesiace temu dowiedzialam sie ze ma dziecko z inna z obliczen wychodzi na to ze mnie zdrdził jestem w rozsypce zupelnie nie wiem co robic jest mi ciezko, kocham go ale nie chce juz z nim byc boje sie ze ulegne jego przekonaniom co mam zrobic aby tak sie nie stało ?POZOZCIE!!!!!!!
A skąd mamy wiedzieć co masz zrobić?
Daj sobie czas a w głowie sama sobie wszystko ułożysz. Albo będziesz zdolna do wybaczenia albo nie. Nikt za Ciebie tej decyzji nie podejmie.
Facet cię zdradził - ok, można wybaczyc; Tzn ja bym nie wybaczyła - ale podobno można... Ale.. wytrzymasz to, że on ma dziecko z inną?
Wątpie.
Byłam z michalem od 3 lat 2 miesiace temu dowiedzialam sie ze ma dziecko z inna z obliczen wychodzi na to ze mnie zdrdził jestem w rozsypce zupelnie nie wiem co robic jest mi ciezko, kocham go ale nie chce juz z nim byc boje sie ze ulegne jego przekonaniom co mam zrobic aby tak sie nie stało ?POZOZCIE!!!!!!!
Spakować go i do widzenia... chyba, że to jego dom heeh...
Jeśli nie chcesz jego to tak jak mówię pakujemy się i do widzenia... nie ma innej rady
pamietaj facet jest jak autobus - bedzie nastepny;) a serio to czas goni rany, zajmij sie soba, swoim rozwojem, z czasem spotkasz kogos wartościowego ![]()
pamietaj facet jest jak autobus - bedzie nastepny;) a serio to czas goni rany, zajmij sie soba, swoim rozwojem, z czasem spotkasz kogos wartościowego
No właśnie- zajmij się swoim rozwojem. Może z czasem zaczniesz pisać tak by można było Cię zrozumieć, zaczniesz używać znaków interpunkcyjnych i wielkich liter...:)
Wyjedź gdzieś odpocznij i przemyśla sobie na spokojnie wszystko i podejmiesz decyzjęz co robić dalej z własnym życiem najlepszym rozwiązaniem w tej sytuacji odejść od chłopaka który nie dość że cię zdradził to zrobił innej kobiecie dziecko ciężko by było żyć z takim facetem pod jednym dachem ponieważ by więcej czasu poświęcał kobiecie która ma urodzić mu dziecko a gdy się dziecko urodzi też będzie chciał być jak najbliżej dziecka no i kobiety która mu je dała a ty byś była w tym tym wszystkim zagubiona i nieszczęśliwa .Zapomnij o nm czas leczy rany ,każde nawet bardzo bolesne