Podrywa dziewczyny i obserwuje moją reakcję - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Podrywa dziewczyny i obserwuje moją reakcję

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 35 ]

Temat: Podrywa dziewczyny i obserwuje moją reakcję

Mój facet, w moim towarzystwie podrywa inne dziewczyny.
Podrywa to może za dużo powiedziane. Jednak zachowuje się w na tyle dziwny sposób, że mnie to denerwuje. Jak to określił mój kolega: "łasi się do dziewczyn" A przy tej okazji jeszcze mnie dokładnie obserwuje, jak to na mnie działa. Wszystkimi siłami próbuje nie pokazać po sobie, że bardzo mnie rani. Robię wszystko, bo on w tych okolicznościach widział, jakby mnie to nie ruszało. Jednak gdy już nie wytrzymuje, nie robię "focha" tylko zwracam mu uwagę, by przestał się popisywać.
Zapewniam go, że nie jestem zazdrosna. Jednak jak zauważy, że nie lubię tego co robi, wtedy ma radochę, przytula mnie i zapewnia, że jestem tą wyjątkową, jedyną dla niego. Mam kilku fajnych kolegów, tylko i wyłącznie łączy nas koleżaństwo, a mój facet, gdy zauważył w moim telefonie od jednego z nich smsa z pozdrowieniami, zablokował jego numer, nie mogę ani wysłać smsa, ani tym bardziej zadzwonić do niego.

Po co to robi? Chce wzbudzić moją zazdrość?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Podrywa dziewczyny i obserwuje moją reakcję

Nieważne po co, ważne że robi. Toksyk manipulator, egoista, niedowartościowany. A to pewnie nie jedno co robi zle i inaczej. Facet jak z koziej dupy trąba. Dziękuje, dobranoc.

3

Może jak dorośnie to przestanie smile Ile macie lat?

Ja Ci powiem, że mój facet czasami też prawi komplementy innym kobietom przy mnie, ale to w innym stylu. On ma charakter "miły dla kobiet". Na początku mi to przeszkadzało, ale trochę pogadaliśmy na ten temat, ja po jakimś czasie nabrałam dystansu i jest ok. Ostatnio była śmieszne sytuacja. Szliśmy ze sklepu do domu mojego taty z papierem toaletowym, szły jakieś dwie dziewczyny, i nagle mój facet od niechcenia powiedział "Hej dziewczyny, patrzcie, mam papier toaletowy!", one się odwróciły w naszą stronę ale poszły dalej. On: "No patrz, nie dały się poderwać na papier toaletowy", Ja: "Skarbie, podrywasz inne dziewczyny w obecności swojej narzeczonej? Dooobraaa..." on mnie przytulił i zaczęliśmy się z tego śmiać. Ja myślę, że powinnaś do tego nabrać większego dystansu, w ogóle się nie przejmować. A jeśli nie potrafisz tego zrobić, to postaw mu sprawę jasno.

4

Ja odpowiem jako doświadczona osoba..

Takie zachowanie świadczy o tym że facet po pierwsze chce się dowartościować, niestety twoim kosztem, w dodatku przyjemne dla niego jest  pokazywanie przy Tobie jaki to on nie jest fajny i pociągający dla innych. Nam-kobietom milutko się robi jak ktoś , nawet (a zwłaszcza) w obecności partnera , mówi nam miłe słowa.. Widać on też tak ma, tyle że nie zna umiaru w takim zachowaniu - nieładnie.

Jest to ewidentna oznaka niedojrzałości emocjonalnej, dobrze zapytał przedmówca - ile macie lat?

Jak się wkurzysz na maksa to odwróć role i pograj se z nim w identyczny sposób, choćbyś miała w tym celu namówić znajomego chłopaka, ale pewnie skończyło by się na pięściach..

5

widzę tu dwie rzeczy.
po pierwsze on jest ohydnym manipulatorem, to fakt.
ale nawet jesli jest to ty też to kiepsko rozgrywasz bo: "Wszystkimi siłami próbuje nie pokazać po sobie, że bardzo mnie rani."- to znaczy, że nie stawiasz mu granic. boli cię to ale udajesz, że nie i się męczysz sama. on brnie w to dalej bo widzi, że może sobie folgować (to, że jest palantem to już ustaliliśmy) i nie szanuje ciebie bo sama siebie nie szanujesz pozwalając mu na takie zachowania. powinaś go przy pierwszej takiej akcji opierniczyć z góry na dół tak, żeby wiedział, że nie może tak bezczelnie sie zachowywać wobec swojej dziewczyny.

6

jak długo jesteście razem?
Proponuje powiedzieć wprost ,że masz dość Jego zachowania. Po co udajesz ,że Cię to nie rusza?

7

thepass napisał/a:

Nieważne po co, ważne że robi. Toksyk manipulator, egoista, niedowartościowany. A to pewnie nie jedno co robi zle i inaczej. Facet jak z koziej dupy trąba. Dziękuje, dobranoc.

Pierwsze zdanie - brawo!
To wlasnie proboje powiedziec kolezankom z takimi problemami.
Ale one siedza i rozkminiaja wink
Jak on je rani - to moze boi sie milosci , haha
taaa...

8

Pytacie po ile mamy lat. Ja mam 36, a on 40 lat
Nie jesteśmy nastolatkami.
Mój problem jest znacznie bardziej złożony. Ukrywamy nasz związek.
Nikt po za nami nie ma pojęcia co nas łączy. Wszyscy wiedzą tylko, że jest moim bardzo dobrym kolegą.

TALPIKO napisał/a:

Pytacie po ile mamy lat. Ja mam 36, a on 40 lat
Nie jesteśmy nastolatkami.
Mój problem jest znacznie bardziej złożony. Ukrywamy nasz związek.
Nikt po za nami nie ma pojęcia co nas łączy. Wszyscy wiedzą tylko, że jest moim bardzo dobrym kolegą.

Czy któreś z Was jest w związku małżeńskim,że musicie się ukrywać?

10

On nie jest wolny

11

On? a Ty?
Dorośli, a zachowują się jak dzieci...
Nie, on jest niedorosły, jest zakompleksionym chlopczykiem, który nie chce dorastać.

12

Ja jestem po rozwodzie, więc jestem wolna. A on nigdy nie był żonaty, ale nie jest wolny.
To nie on był przyczyną mojego rozwodu. Miałam męża alkoholika.
Byłam już wtedy poraniona, myślałam, że znalazłam oparcie, przyjaciela, ale chyba znów źle ulokowałam swoje uczucia.

13

Nie rozumiem. Napisałas, że to twój facet, a teraz piszesz, że nie był żonaty, ale nie jest też wolny... Trochę to pokręcone. Opisujesz półsłówkami.

14

Wiadomość o Waszym wieku lekko mną muszę przyznać , wstrząsnęła.
Nieprawdopodobnym wydaje się być fakt że 40-letni facet jest tak niedowartościowany i wpatrzony w siebie, że z premedytacją krzywdzi bliską sobie osobę - mam na myśli Ciebie!

Niedorosły, niedojrzały,zazdrosny narcystyczny ignorant - rozwiodłaś się z alkoholikiem, a wpędzasz się w związek równie patologiczny, bo terror -( a to co się dzieje u Was teraz, to tylko przedsmak tego co będzie potem), więc terror jest zawsze szkodliwy, a ten koleś wygląda na takiego co lubi jak jego jest na górze.

ZAKOŃCZYŁABYM TEN UKŁAD!!

panigie napisał/a:

Wiadomość o Waszym wieku lekko mną muszę przyznać , wstrząsnęła.
Nieprawdopodobnym wydaje się być fakt że 40-letni facet jest tak niedowartościowany i wpatrzony w siebie, że z premedytacją krzywdzi bliską sobie osobę - mam na myśli Ciebie!

Niedorosły, niedojrzały,zazdrosny narcystyczny ignorant - rozwiodłaś się z alkoholikiem, a wpędzasz się w związek równie patologiczny, bo terror -( a to co się dzieje u Was teraz, to tylko przedsmak tego co będzie potem), więc terror jest zawsze szkodliwy, a ten koleś wygląda na takiego co lubi jak jego jest na górze.

ZAKOŃCZYŁABYM TEN UKŁAD!!

Cóż, może bym nie szła w tak drastyczną ocenę, ale facet, który nie ma ślubu, a nie kończy nieformalnego związku, wybierając zabawę czyimś kosztem...?
Serio Ci imponuje taki facet? Nie szanuje swojej partnerki - spotyka się z Tobą, nie szanuje Ciebie - bawi się Twoimi uczuciami...
Byłaś już raz w toksycznym związku z człowiekiem uzależnionym.. po cholerę Ci taki dupek?

16

Muszę zebrać siły i zakończyć to.
Nie chce już przez niego, przez jego zachowanie, płakać w ukryciu.

Ja to wszystko rozumie, ale... to tak boli...
Mam jakiegoś pecha, czy co?

Żeby tak jeszcze można było rozkazać sercu.

17 Ostatnio edytowany przez ZlaKobieta33))))) (2014-10-21 13:49:57)

Droga Autorko czy twoim najwiekszym Probleme jest naprawde ze on podrywa inne?????

Bo ja tu widze calkiem inny on ma INNA.

Rzuc tego smiecia i poszukaj sobie wolnego faceta

18

ZlaKobieta33))))) napisał/a:

Bo ja tu widze calkiem inny on ma INNA.

Nie ma innej. Jednak mam wrażenie, że chciałby mieć jak to się określa marynarzy: dziewczyna w każdym porcie.
Czasem nie wiem, czy on przede mną gra... a może to jest rzeczywistość. Trzeba z tym skończyć.
Gdy z nim rozmawiałam o dziewczynie, która strasznie mu się narzuca (pisze do niego 15 - 20 smsów dziennie). Zapytałam go, czy chce z nią być, kategorycznie powiedział, że nie wchodzi to w grę
Pytałam dalej: to po co z nią piszesz? Odpowiedział, że to nie on pisze, tylko ona.
Zapytałam po raz kolejny: Czy poszedłbyś z nią do łóżka. To się zawahał i odparł tylko: bardzo bym nie chciał.
Czyli tego nie wyklucza :-( Zareagowałam od razu: tu idź do niej, a mnie zostaw w spokoju.
Później się tłumaczył, że jak długo jest sam, nachodzą go różne myśli. Chcesz bym mówił szczerze, to ci powiedziałem. Czasem przychodzi taki moment, że nie jesteś w spanie się oprzeć. Do tej pory nigdy tego nie zrobiłem.

19

Ze Ty jeszcze wogole jeszcze sie zastanawiasz. Przeciez tak odpowiada dno, a nie facet.

20 Ostatnio edytowany przez alcybiades (2014-10-22 10:27:50)

....najpierw mąż alkoholik, następny niedowartościowany i manipulator...on gra dalej na twojej niepewności..odkrył, że twoja złość daje mu władzę i możliwość kontroli, przynajmniej na krótką metę....nie sądzę, żeby tłumaczenie przyniosło rezultaty, jeśli w kontakcie z nim tracisz choć delikatnie poczucie godności, przestajesz czuć się dobrze, a ten kontakt pozbawia cię energii? ..jemu chodzi o to aby dowartościować się samemu obniżając samopoczucie tobie np. w związku..gdyby ludzie zaczęli najpierw kochać siebie ...uświadomienie sobie własnej siły i własnej wartości pomaga w odnalezieniu się w relacjach z takimi typami....

TALPIKO napisał/a:

Ja jestem po rozwodzie, więc jestem wolna. A on nigdy nie był żonaty, ale nie jest wolny.
To nie on był przyczyną mojego rozwodu. Miałam męża alkoholika.
Byłam już wtedy poraniona, myślałam, że znalazłam oparcie, przyjaciela, ale chyba znów źle ulokowałam swoje uczucia.

Niwiem a to to co oznacza wyraznie napisalas ze nie jest wolny???????

22

Nie jest wolny, to fakt. :-(
Bo to duchowny

TALPIKO napisał/a:

Bo to duchowny

Ksiądz, który jest w związku z kobietą i jeszcze flirtuje na lewo i prawo...
Gdyby był żonaty, to może jeszcze mogłabyś liczyć na rozwód i wspólną przyszłość... A tak? Możesz być tylko potajemną kochanką i nikim więcej. Nie będę oceniać z punktu widzenia moralności - to Twoje i jego sumienie. Ale nie masz przy nim żadnej przyszłości....

TALPIKO napisał/a:

Bo to duchowny

Jeszcze lepiej o nim swiadczy.

Wez babo sie rozpedz sciana sama cie znajdzie , masz 36 lat a podejscie nastolatki.

25

TALPIKO napisał/a:

Bo to duchowny

...na pewno bardzo wzbogaci twoje życie w sensie duchowym...mam też nadzieję, że zabawę masz przednią....
..cóż jesteś TROLEM kochanieńka..

26

Wiem o tym, że nie mam przyszłości.
Przez ostatnich klika lat jest moim najlepszym przyjacielem.
"Fizyczność" połączyła nas tylko dwa razy i to już dawno temu, minął od tego czasu prawie rok.
Ustaliliśmy, że będziemy tylko przyjaciółmi i tak jest, ale wtedy zaczęło się to jego głupie zachowanie.
Wiem, że nie ma nikogo! Ja tez nie mam nikogo. Jak mam problem to dzwonie do niego. Jest dla mnie bardzo ważny. Boje sie zerwać z nim kontakt, bo mimo iż mam wielu znajomych, zostanę sama.
Czasem myślę, że chce wzbudzić we mnie zazdrość, by tamto, co kiedyś nas łączyło wróciło.
Jest mi bliski, ale to nie jest miłość, to raczej... nie wiem... przywiązanie... oparcie.
W każdym razie wiem, że mogę na niego liczyć.

27

Jestem Trolem?
Czyli czym, bo chyba nie kim?

28

Tak w ogóle to on nie jest księdzem.
Jest w zakonie bratem, czyli nie może np. odprawiać Mszy św., czy słuchać spowiedzi.

29

Strasznie masz skomplikowana sytuacje

30

TALPIKO napisał/a:

Tak w ogóle to on nie jest księdzem.
Jest w zakonie bratem, czyli nie może np. odprawiać Mszy św., czy słuchać spowiedzi.

no to barrrdzo zmienia postać rzeczy????,bo nie wiem czy wiesz ,ze
,,ksiadz moze raz,a ze nie wie kiedy to caly czas,,....

31

Talpiko napisalam priv do Ciebie sprawdz email smile

32

Alcybiadesie?
Co z tym trolem?
Możesz wytłumaczyć?

33 Ostatnio edytowany przez naiwna92 (2014-10-22 16:45:01)

misiunia1986 napisał/a:

Strasznie masz skomplikowana sytuacje

Przecież to tak prosta sytuacja, że lepiej być nie może! smile
Chłopak okłamuje JĄ, SIEBIE SAMEGO i CAŁY ŚWIAT do tego.  Podrywa kobiety będąc duchownym, pisze z jakimiś laskami - mówi  że jest sam to MOŻE mieć rózne fantazje..A być może obok jest fajny facet, który zostanie nazwany pewnie NUDZIARZEM, bo on uczciwy.

PS. On nie robi tego TOBIE, on szuka dziewczyny do seksu, bo mu tego brakuje. I będąc z tobą na randce może już szuka nowej. Powodzenia.

34

TALPIKO napisał/a:

Alcybiadesie?
Co z tym trolem?
Możesz wytłumaczyć?

.....nie wolno się z nimi bawić, są destrukcyjne dla siebie i otoczenia..
powodzenia

Posty [ 35 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Podrywa dziewczyny i obserwuje moją reakcję

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024