Czesc wszystkim
Chcialbym sie spytac czy penis o dlugosci okolo 14,5cm(nie kazda erekcja jest taka sama
) i obwod okolo 11cm jest rzeczywiscie w stanie zaspokoic kobiete? Mam 20lat i od dluzszego czasu meczylem sie z kompleksem malego penisa, jednak stwierdzilem, ze trzeba przelamac swoje leki,poznalem dziewczyne itd. Problem w tym,ze ona jest juz doswiadczona, a ja nigdy jej nie wspominalem o tym,ze jestem prawiczkiem, nie mowilem tez ,ze jestem jakims mega doswiadczonym, tak po prostu kolejna dziewczyna.
No i do tej pory raz na cztery proby "udalo" mi sie doprowadzic ja do pelnego orgazmu,reszta tez byla przyjemna,ale bez wczesniej wspomnianego happy endu. W zwiazku z tym kolejne pytanie czy mogla udawac? Wydaje mi sie,ze raczej nie powinna miec powodu,tym bardziej,ze w innych przypadkach nigdy sie do takiego czegos nie posunela. Nastepnego dnia zanim wyszla podziekowala mi za orgazm i to tez wydalo mi sie troche dziwne ![]()
A teraz z innej beczki.
Nie jestem w stanie dojsc w czasie seksu. Nie wiem czy to z powodu mojego malego obwodu,odczuwam przyjemnosc,ale nie zblizam sie nawet do konca. Z jednej strony to dobrze, bo zachowuje pelna erekcje caly czas,ale jest to po pewnym czasie uporczywe.
Ona tez to zauwazyla i widze jej frustracje z tym zwiazana,a jest mega atrakcyjna kobieta,wiec to nie kwestia podniecenia,a czuje,ze to tak odbiera. Powiedzialem jej,ze to dlatego,ze nie chce aby zaszla w ciaze.
Nie jestem uzalezniony od masturbacji, w porownaniu do moich kolegow zaczalem z tym przygode dosyc pozno,bo chyba w 2klasie gimnazjum.A w ostatnim czasie robie to tylko aby sobie "ulzyc"i tez nie za czesto,raz na trzy dni(czasami rzadziej czasami czesciej), jednak kazdy facet potrzebuje tego do trzezwego myslenia. Czy to mozliwe,zebym tak szybko wyrobil sobie nawyk i przyzwyczajenie do reki? Czy to jednak kwestia tego malego obwodu?
Dodam,ze to meczace,bo ona jest mega napalona i chce uprawiac seks przed snem,rano, na pozegnanie, caly czas,a mnie po prostu bez wytrysku boli brzuch i nie daje rady...
Dzieki za odpowiedz
pozdrawiam