bylam z chlopakiem 1,5 roku.. zerwal bez powodu i nie jestesmy razem 5 miesiecy.. on nie chce utrzymywac kontaktu nie chce rozmawiac.. jak do niego pisze mowi zebym dala mu spokoj moze dlatego ze mowie mu ze go kocham... po rozstaniu czesto pił.. raz jak byl pijany powiedzial ze mnie kocha... na imprezach zawsze na mnie patrzy.. sama nie wiem juz o co mu chodzi czy cos czuje czy nie... czy jest szansa ze wroci..
1 2014-10-17 22:38:42 Ostatnio edytowany przez magdasia122@wp.pl (2014-10-17 22:40:38)
Nikt Ci nie da gwarancji że wróci, ponieważ go nie znamy. Mogę Ci powiedzieć, że faceci po pijaku wiele rzeczy mówią i obiecują i z nim może być podobnie. Może z jego strony uczucie się wypaliło lub mydlił Ci tylko oczy. Jeśli będzie chciał to znajdzie kontakt do Ciebie, raczej skoro się nie wytłumaczył ze swojej decyzji, to nie liczyłabym na konkretny powód zerwania.
Jak mówi żebyś dała mu spokój nie chce utrzymywać kontaktu to po co się narzucasz? widzę że zależy Ci na nim chcesz żeby wrócił tego nikt Ci tutaj nie zagwarantuje, patrzy na Ciebie na imprezie udawaj że tego nie widzisz nie wierze że jakby chciał wrócić to mówiłby takie rzeczy
Bez powodu sie nie zrywa
albo sie w kims innym zakochal albo cos zrobilas.