Witam, na poczatku chciałabym napisać, że nigdy nie pomyślałabym, że będę się udzielała na tego typu forum,ale no cóż jestem tylko człowiekiem. Poza tym twierdzę, że osoby postronne najlepiej widzą niektóre rzeczy i może też są takie które były w podobnej sytuacji. Przechodząc do rzeczy...
Popadłam w jakąś straszną paranoję, który niszczy mojego partnera i mój związek. Dzieję sie to od tego czasu jak mój chłopak dał mi drugą szansę po tym jak go dosyć mocno zawiodłam. Generalnie czepiam się go o wszystko, dosłownie o wszystko. To nie jest tak, że to są moje widzi misie, ale mnie to niszczy od środka po prostu muszę mu coś powiedzieć. Ciągle podejrzewam go o zdradę, wystarczy że posprzątał u siebie w mieszkaniu bardziej niż zwykle,albo w kuchni stoi pusta butelka po piwie ktorego nie pije. Jak jeszcze powie coś mało znaczącego co w mojej głowie już się rodziło cały wieczór to wystarczy. Szantażuje go rozstaniem, zrywam za 5 minut wracam tak naprawdę o nic. Wkurza mnie fakt, że nie piszę do mnie tyle co na początku i boję się, że wtedy zdradza mnie z kimś innym. Po prostu mam to w głowie. Najgorsze jest to, że on przez takie zachowanie się ode mnie oddala i np teraz dał mi kolejną szansę, ale nie widzielismy sie od kilku dni, bo ma parę spraw do ogarniania i boli mnie, że za mną nie tęskni i nie chce zobaczyć, a z drugiej strony sobie myślę, że może już go tak wkurzyłam, że naprawdę zaczął mnie zdradzać tylko nie potrafi zerwać. Jak mu zarzucam nieszczerość to jeszcze gorzej sie denerwuje i mowi, ze to juz on predzej by mógł je mieć. I znowu jest ten moment, że mam ochotę coś mu powiedzieć, bo on piszę ze mną jakby był czymś zajety w tym momencie,ale wiem że jak to zrobie to to będzie koniec, a ja bede cierpiec. Najgorsze ze ja w tym wszystkim robię z siebie ofiare, bo wiem ze mam rację np w kwestii nieodzywania się jego przez pół dnia, ale nie mogę mu nic powiedzieć, bo on zaraz że jest to spowodowane moim zachowanie i tak w kółko. Pomijając, że nie robi dla mnie juz kompletnie nic, nie zabiera nigdzie itd. Pomocy!