ciągle się czepiam mojego faceta.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » ciągle się czepiam mojego faceta..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: ciągle się czepiam mojego faceta..

Witam, na poczatku chciałabym napisać, że nigdy nie pomyślałabym, że będę się udzielała na tego typu forum,ale no cóż jestem tylko człowiekiem. Poza tym twierdzę, że osoby postronne najlepiej widzą niektóre rzeczy i może też są takie które były w podobnej sytuacji. Przechodząc do rzeczy...

Popadłam w jakąś straszną paranoję, który niszczy mojego partnera i mój związek. Dzieję sie to od tego czasu jak mój chłopak dał mi drugą szansę po tym jak go dosyć mocno zawiodłam. Generalnie czepiam się go o wszystko, dosłownie o wszystko. To nie jest tak, że to są moje widzi misie, ale mnie to niszczy od środka po prostu muszę mu coś powiedzieć. Ciągle podejrzewam go o zdradę, wystarczy że posprzątał u siebie w mieszkaniu bardziej niż zwykle,albo w kuchni stoi pusta butelka po piwie ktorego nie pije. Jak jeszcze powie coś mało znaczącego co w mojej głowie już się rodziło cały wieczór to wystarczy. Szantażuje go rozstaniem, zrywam za 5 minut wracam tak naprawdę o nic. Wkurza mnie fakt, że nie piszę do mnie tyle co na początku i boję się, że wtedy zdradza mnie z kimś innym. Po prostu mam to w głowie. Najgorsze jest to, że on przez takie zachowanie się ode mnie oddala i np teraz dał mi kolejną szansę, ale nie widzielismy sie od kilku dni, bo ma parę spraw do ogarniania i boli mnie, że za mną nie tęskni i nie chce zobaczyć, a z drugiej strony sobie myślę, że może już go tak wkurzyłam, że naprawdę zaczął mnie zdradzać tylko nie potrafi zerwać. Jak mu zarzucam nieszczerość to jeszcze gorzej sie denerwuje i mowi, ze to juz on predzej by mógł je mieć. I znowu jest ten moment, że mam ochotę coś mu powiedzieć, bo on piszę ze mną jakby był czymś zajety w tym momencie,ale wiem że jak to zrobie to to będzie koniec, a ja bede cierpiec. Najgorsze ze ja w tym wszystkim robię z siebie ofiare, bo wiem ze mam rację np w kwestii nieodzywania się jego przez pół dnia, ale nie mogę mu nic powiedzieć, bo on zaraz że jest to spowodowane moim zachowanie i tak w kółko. Pomijając, że nie robi dla mnie juz kompletnie nic, nie zabiera nigdzie itd. Pomocy!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ciągle się czepiam mojego faceta..

Czy to nie ejst tak, ze Ty wymusilas na nim ta druga szanse i on Ci ja dal troche wbrew sobie?

3

Nie, bo to on sam się do mnie odezwał po kilku tygodniach. Ja po prostu od razu oczekiwałam od niego, że bedzie taki sam jak wtedy na poczatku,a on mi cały czas powtarzał, że nic sie nie zmienilo,ale muszę popracować nad odzyskaniem zaufania. Poza tym co ma wymuszanie do tego, że się go czepiam? dałam mu wybór.. oczywiście wszystko,albo nic,ale w jaki sposob miałam to wymusić? strasząc go, bo nie wiem smile To, ze teraz on sie oddala to jest druga sprawa...

4 Ostatnio edytowany przez Czepialska_ona (2014-10-17 20:29:54)

Poza tym tak śmiechem zartem to ja też mu to mówiłam, że moze on ze mną jest bo go "wybłagałam" ,a on wtedy ze mam cos  z głową itd. , że znowu jakieś podejrzenia. Może jednam mam w tym trochę racji, ale ja mu nieraz mówiłam, żeby po prostu był ze mną szczery nie udawał, że chce ze mną byc, a on " tak,a męcze się teraz z tobą i wysłuchuje pretensji  co chwile bo lubię"

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » ciągle się czepiam mojego faceta..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024