Szukam Koleżanki - Warszawa :)) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam Koleżanki - Warszawa :))

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 37 ]

Temat: Szukam Koleżanki - Warszawa :))

Witajcie smile

Jak w temacie - szukam koleżanek (kolega też może być;)) z Warszawy. Mieszkam tu od jakiegoś czasu, ale doskwiera mi momentami samotność. Bardzo chciałabym poznać nowych ludzi, pospędzać razem czas smile
Jestem kobietą, mam 27 lat, singielka. Lubię chodzić do kina, na koncerty, czytać, podróżować. Interesuję się wieloma rzeczami, ale też chętnie poznam coś nowego smile

Jeśli chcesz poznać się bliżej, to pisz na maila smile
Pozdrawiam jesiennie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam Koleżanki - Warszawa :))

Tak się zastanawiam, czemu zawsze warszawskie wątki nie mają "brania"? sad W wątkach z innych miast ruch, a w tych stolicowych zazwyczaj cisza... szkoda sad

3

hej jesienny wietrze, jesteś tu jeszcze? smile

4

Hej, jeśli nadal szukasz.. to ja 28 lat, singielka z Wawy, możemy zawsze na jakieś ploty się umówić smile

5

witam smile podłączam się smile

6

Cześć!!
Ja też jestem chętna na zapoznanie się.
Choć mieszkam pod Warszawą ale w Wawie pracuję.
Myślę że mój wiek czyli 30 lat nie będzie przeszkodą...:>.

7

O prosze jak sie towarzystwo zebralo :-) ja mam 28 lat i jestem mama 8miesiecznego malucha i chetnie oderwalabym sie od codziennosci czasami ;-) a jesli ktos mialby ochote na spacer z dziecmi to tez nie mam nic przeciwko. A moze ktos tu jest z Bialoleki? :-)

8

I ja również smile

9

Białołęka niby daleko ale to dla mnie nie jest problem.......mimo że mieszkam pod Warszawą to wychowałam się na Bemowie.....:). Jestem za tym abyśmy się spotkały bo i po co tyle pisać, lepiej chyba poznać się w realu!

10

Witam, od jakiego czasu jestem i sledzę tematy na forum. Jestem Żonaty lecz samotny ponieważ wyjechała na studiach wyższych i nie ma jej prawie 3 miesięcy i wszystko wskazuje że jeszcze nie będzie jej przez rok. Cały dzień jestem w pracy ale wieczorami nie mam co zrobić z sobą. Koledzy mają rodzinę i nie mają czasu a nie chcę im przezkadzać. Chętnie bym wybrał na teatr lub kino, na spacer tylko nie wiem z kim mam isć. Mam 43 lat, mieszkam w Warszawie. Mam pochodzenie azjatycki ale jestem w Polsce od 17 lat i czuje się jak w domu. Piszcie do mnie....

11

Witam, od jakiego czasu jestem i sledzę tematy na forum. Jestem Żonaty lecz samotny ponieważ wyjechała na studiach wyższych i nie ma jej prawie 3 miesięcy i wszystko wskazuje że jeszcze nie będzie jej przez rok. Cały dzień jestem w pracy ale wieczorami nie mam co zrobić z sobą. Koledzy mają rodzinę i nie mają czasu a nie chcę im przezkadzać. Chętnie bym wybrał na teatr lub kino, na spacer tylko nie wiem z kim mam isć. Mam 43 lat, mieszkam w Warszawie. Mam pochodzenie azjatycki ale jestem w Polsce od 17 lat i czuje się jak w domu. Piszcie do mnie....Proszę nie traktować mój post jako anons ponieważ nie szukam tu przygody tylko towarzystwo.

12

Sialis napisał/a:

O prosze jak sie towarzystwo zebralo :-) ja mam 28 lat i jestem mama 8miesiecznego malucha i chetnie oderwalabym sie od codziennosci czasami ;-) a jesli ktos mialby ochote na spacer z dziecmi to tez nie mam nic przeciwko. A moze ktos tu jest z Bialoleki? :-)

Hej smile Ja jestem z Białołęki. Mam również 28 lat. Chętnie kogoś poznam smile

13

Ja w Warszawie pracuję a mieszkam pod Warszawą...:>. Mam 30 lat i też chętnie poznam jakąś koleżankę..:>

14

Kikaro84 napisał/a:

Ja w Warszawie pracuję a mieszkam pod Warszawą...:>. Mam 30 lat i też chętnie poznam jakąś koleżankę..:>

Miło Cię poznać smile od której strony Warszawy mieszkasz ? Jeśli masz ochotę napisz do mnie na mail. Wystarczy, że wejdziesz w mój profil, bo ty masz zablokowane.

15

brunetka244 napisał/a:
Kikaro84 napisał/a:

Miło Cię poznać smile od której strony Warszawy mieszkasz ? Jeśli masz ochotę napisz do mnie na mail. Wystarczy, że wejdziesz w mój profil, bo ty masz zablokowane.

Odpisałam na priv..:>

16

hej wszystkie dziewczyny! smile
Problem samotnosci, troche wstydliwy, alee jak popularny!
Można się dołączyć?

17

TAK! Ja tu zaglądam...:>

18

też się dołączam smile

19

laveneth napisał/a:

też się dołączam smile

Hej :> laveneth ....
Gdzie dokładnie mieszkasz i ile masz latek???

20

Dokładnie na Bemowie i 22 latka smile

21

Hej, też bym była zainteresowana, jeśli to aktualne smile

22

Hej! Ja też się podłączam jeśli to aktualne. Mam 28 lat i nie mam z kim wyjść na kawę czy do kina. Chętnie poznam koleżankę na pogaduchy i wspólne spędzanie czasu.

23

też się melduję! smile mam 22 lata

24

Hej smile benitka, ja mam 30 latek więc blisko Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!

25

Cześć! Też bym chciała umówić się z kimś na kawkę.. Mam 30 lat smile

26

Hej Tatiankaa!! Może odezwij się do mnie na prywatnego emaila! PZDR

27

Kikaro84 napisał/a:

Hej Tatiankaa!! Może odezwij się do mnie na prywatnego emaila! PZDR

Napisałam wink

28

Do większości z Was nie mogę napisać na prywatnego, więc ciężko się umawiać. sad

29

Hej:) utworzyłam grupę na fb, myślę że tam będzie łatwiej nam się złapać! smile
Nie mogę tutaj dodać linka więc piszcie do mnie mejla i podam link smile
lululkama małpa gmail kropka com

30

Jestem 22 letnią sympatyczna i uczciwą dziewczyna i takiej przyjaciółki też szukam.
Tą drogą pragnę znaleźć normalną relacje opartą na zwykłej przyjaźni
bez żadnych podtekstów .
Samotnym panią less panom i parą dziękuje .
Nie szukam związku czy miłości już znalazłam tylko koleżanki
Pozdrawiam Monika

31

Cześć. Dołączam się do "grupy osób poszukujących koleżanek" smile Mam 25 lat. Czy zagląda ktoś tutaj?

32

Hej, chętnie Cię poznam, tylko, że masz zablokowaną opcję wysyłania wiadomości i nie mam jak się z Tobą bezpośrednio skontaktować;)

33

Już chyba wszystko powinno działać smile

34

Czy można prosić link do tej grupy na Facebooku?

35

Hej, ja również chętnie kogoś poznam, mam na imię Ewelina i mam 24 lata ale nie wyglądam na tyle:D

36

Czesc Wam wink Ja tez szukam kolezanki. Mam 28 lat, mieszkam w Warszawie ,na mokotowie. Na imie mam Malgosia smile zapraszam wszystkie pozytywne osobki do kontaktu wink

37

Witam,
bywa tu jeszcze czasem ktoś? Może któraś/któreś z Was, szukających bratniej duszy chciałaby się spotkać ze mną wieczorem w najbliższy poniedziałek? Mam 30 lat, od niedawna mieszkam w Warszawie dokładniej na Bielanach. Niestety nie mam tu znajomych a jesienna chandra dokucza coraz bardziej. Fajnie byłoby poznać sympatyczne dziewczyny w podobnym wieku do miłego spędzenia wolnego czasu, pogadania, żartów itd. Jeśli byłby ktoś chętny możemy się spotkać w większym gronie. Jeśli poniedziałek nie pasuje możemy się umówić na inny dzień, nie ma problemu. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

Posty [ 37 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam Koleżanki - Warszawa :))

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024