Były mojej kobiety nie daje jej spokoju... Co zrobić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Były mojej kobiety nie daje jej spokoju... Co zrobić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Były mojej kobiety nie daje jej spokoju... Co zrobić?

Witam...
Mam 25 lat moja dziewczyna 22, jesteśmy razem już prawie rok, nagle jej poprzedni partner zaczął do niej wydzwaniać, chciał powrotu. (Rozstali się z jego winy), następnie zaczął ją nachodzić w mieszkaniu (dwa razy) i zdarzało się że przychodził do niej do pracy (pracuje w sklepie). Ona powiedziała mu wyraźnie że to koniec, a on dalej ją "nęka".
Dziwne że zaczęło się to dopiero po 8 miesiącach naszego związku, wcześniej był spokój.
Nie wiem co mam z tym zrobić, próbować z nim rozmawiać? Typek trochę z marginesu, nie wiem czy groźny ale z tego co wiem to cwaniak, mam znajomych którzy znają jego.

Proszę o jakieś rady.
Mam pewne obawy że jak go spotkam to niestety skończy się to jakąś bójką, a to chyba do niczego nie doprowadzi, przyznam że coraz bardziej mnie to drażni i boję się o mój związek, bo widzę jak męczy ta sytuacja moją dziewczynę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Były mojej kobiety nie daje jej spokoju... Co zrobić?

Jakby mój facet właził na forum i pytał się co ma zrobić z nękającym mnie byłym po roku związku ( i nie były by to pytania z serii: ciało lepiej zakopać, czy spalić?), to bardzo szybko przestałby być moim chłopakiem...

Facet jesteś? To się tak zachowuj.

3

Teo napisał/a:

Jakby mój facet właził na forum i pytał się co ma zrobić z nękającym mnie byłym po roku związku ( i nie były by to pytania z serii: ciało lepiej zakopać, czy spalić?), to bardzo szybko przestałby być moim chłopakiem...

Facet jesteś? To się tak zachowuj.

Tak jestem facet, ale ona jest całkowicie przeciwna temu żebym z nim "porozmawiał"...
Próbowałem ją namówić że jak nie chce żebym ja to załatwił to możemy iść na policje, ale tego też się boi.
Jednak chyba sam sobie z nim porozmawiam, mimo tego że ona mówi mi żebym tego nie robił bo wynikną problemy.
Dzięki za odpowiedź.

4

Tylko zeby nie bylo potem szopek od twojej dziewczyny, ze moze jej jeszcze zalezy na nim i dlatego nie chce zenys z nim prozmawial. Dlaczego nie chce? Przeciez ten fact nic dla niej juz nie znaczy i kocha ciebie. Moze ona sama cos kreci potajemnie

5

Właśnie nie wiem. Mówiła że nie chce problemów więcej powodów mi nie podała tylko że po co, że mu przejdzie, że wyniknie jakiś problem itp.

Ale chyba postawie sprawę jasno i z nim porozmawiam, najwyżej skończy się na jakiejś bijatyce no ale jak nie będzie wyjścia to nie odpuszczę.

6

Znudzi mu się to w końcu, gdy go będzie ignorować. Przypuszczam, że wasze spotkanie doprowadzilo by do bójki. Zostaw to na ostatecznośc.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Były mojej kobiety nie daje jej spokoju... Co zrobić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024