Dziwne zachowanie kolegi... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Dziwne zachowanie kolegi...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Dziwne zachowanie kolegi...

Pomóżcie mi zrozumieć mojego kolegę! Czasami jak do niego piszę to on do mnie nie odpisuje albo piszemy i potem też nagle cisza. Pytałam się czemu tak robi, a on mi na to powiedział że mówił że jest dziwny choć ja tak nie twierdzę bo kiedyś taki nie był. Nie wiem może ma mnie już dość, albo poznał znów jakąś dziewczynę nie wiem. Zastanawia mnie jeszcze jedna myśl bo kiedyś jak rozmawialiśmy tak na poważny temat to powiedziałam mu że ma sobie poszukać jakiejś fajnej dziewczyny a nie takie jak dotychczas miał i ja dla żartów powiedziałam że tylko nie taka jak ja, a on że mam przestać tak mówić i powiedział że z taką jak ja było by ciekawie, a ja mu na to to niech poszuka takiej drugiej mnie, a on na to że albo mnie. I nie wiem czy on żartował czy co, ponoć facetów trzeba brać dosłownie ale on wie że ja nie traktuję go w ten sposób. Nie wiem może dla tego tak się zachowuje. Albo ma mnie już dość.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwne zachowanie kolegi...

Mówi tak bo jest w Tobie zakochany, mówi o innej dziewczynie bo chciał zobaczyć Twoją reakcje.

3

Linka007 napisał/a:

Mówi tak bo jest w Tobie zakochany, mówi o innej dziewczynie bo chciał zobaczyć Twoją reakcje.

No nie wiem czy tak jest po prostu to jest taki kobieciarz może on tak tylko powiedział... To skoro jest we mnie zakochany to czemu nie odpisuje czemu się tak zachowuje?? Ja bym wręcz odwrotnie walczyła o kogoś.

4

1.

mudzia napisał/a:

ponoć facetów trzeba brać dosłownie

2a.

mudzia napisał/a:

ale on wie że ja nie traktuję go w ten sposób. Nie wiem może dla tego tak się zachowuje. Albo ma mnie już dość.

2b.

mudzia napisał/a:

Ja bym wręcz odwrotnie walczyła o kogoś.

1. Tak, dosłownie. Facet to prosta konstrukcja - jak mówi "Tak" to znaczy "Tak" a nie "może"/"nie wiem"/"zobaczy się". My to nie kobiety smile

2a VS 2b - gdzie tu sens? Z jednej strony mówisz, że jest dla Ciebie kolegą (2a) a z drugiej, że ma o Ciebie walczyć (2b). Cała kobieca logika smile Wszystko na opak. smile

5

Kerty napisał/a:

2a.

mudzia napisał/a:

ale on wie że ja nie traktuję go w ten sposób. Nie wiem może dla tego tak się zachowuje. Albo ma mnie już dość.

2b.

mudzia napisał/a:

Ja bym wręcz odwrotnie walczyła o kogoś.

2a VS 2b - gdzie tu sens? Z jednej strony mówisz, że jest dla Ciebie kolegą (2a) a z drugiej, że ma o Ciebie walczyć (2b). Cała kobieca logika smile Wszystko na opak. smile

Przecież nigdzie nie napisała, żeby o nią walczył.. Napisała tylko tyle, że Ona by innymi metodami zabiegała o swój obiekt westchnień gdyby dążyła do czegoś więcej.

6

No dokładnie mi nie chodzi o to żeby on o mnie walczył... Ja chcę po prostu zrozumieć czemu tak się zachowuje... I wątpię że się zakochał we mnie, bo albo to ukrywa bo wie że ja go tak nie traktuję, albo nie wiem chciałabym wiedzieć o co chodzi a nie wyciągać to z niego siłą...

7

Zapytałam się go o co chodzi dlaczego mnie tak traktuje on się zapytał czyli jak więc obstawiam że on problemu nie widzi no ale zapytałam się czy ja coś zrobiłam źle i co cisza nic nie odpowiedział mówiłam że to nie miłość tylko co lubie go ale nie lubie jak się tak zachowuje i co ja mam niby zrobić każdy powie olej go no ale ja go strasznie lubie od czasu gdy mi się pierwszy raz zwierzył że ma problem z dziewczynami że każda go rzuca ostatnio koleja i on miał dość życia że nie uni sobie ułożyć go dlatego mi jest go szkoda i chce dla niego jak najlepiej i czemu on mnie tak traktuje to nie wiem...

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Dziwne zachowanie kolegi...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024