co chodzi? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » co chodzi?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: co chodzi?

Witam wszystkie netkobietki wink jestem na forum nowa, także przepraszam, jeśli umieściłam posta w złym miejscu.
Od czego zacząć..sprawa nie jest prosta. Może tak:
Byłam w związku. Zakochałam się, pierwszy raz w życiu czułam coś takiego do drugiej osoby. Byłam wtedy bardzo zakompleksiona osobą, przeszkadzało mi praktycznie wszystko, zaczynając od wzrostu, kończąc na "dziwnych" palcach u stóp. Jednak mężczyźni się mną interesowali..i przed tym związkiem i w trakcie. Jednak, jak to bywa, skończyło się szybko, ja rozpaczalam, bo nie dość, że miałam kompleksy, to do tego ukochany mężczyzna zdradzał mnie i oszukiwał. Prawie rok przesiedzialam w domu, nie spotkałam się z innymi mężczyznami, bo ciągle czułam coś do ex. Potem przeszłam etap "imprezowania". No po prostu wszędzie było mnie pełno. Na całe szczęście teraz wszystko się ustabilizowalo. Jednak to nie zdrada, czy rozstanie jest moim problem, po prostu chciałam nakreślić czynniki kształtujące.
W pewnym momencie chyba dojrzałam i zauważyłam, że jest całkiem fajną babka. Pokochalam każdą swoją wadę,  naprawdę. Już nie przeszkadza mi duży biust, bioderka, nawet wzrost. Zauważyłam, że kobiety większość problemów stwarzają sobie same.. staram się cieszyć sobą i życiem wink dlatego bardzo się zdziwiłam, że kompletnie nie interesują się mną mężczyźni. Przynajmniej nie tak, jakbym chciała. Często mi mówią, że jestem ładna, urzekająca, ale dochodzą do mnie też głosy, że jestem cnotka. Czy to takie dziwne, że nie chodzę ze wszystkimi do łóżka? Faceci raczej nie chcą się umawiać ze mną..ostatnio usłyszałam, jak mówią o mnie sarkastycznie "no, już widzę jak faceci do niej zarywaja. Takiej dewotki nikt nie chce". Bardzo mi głupio, bo mam zdrowe podejście do spraw łóżkowych..uprawiałam już seks, ale uważam, że lepiej tego nie robić z kims, na kim mi nie zależy. To naprawdę dziwne? Powinnam z facetami, których dopiero co poznałam,  pójść do łóżka? No dla mnie to brak szacunku dla samej siebie. Może po prostu nie odpowiadam innym ze względu na charakter? A wolałabym być doceniana za to, jaka jestem, a nie jak wyglądam. Często słyszę, że jestem ładna,  że chętnie by się ze mną przespali, ale nikt nie chce tworzyć ze mną niczego na poważnie. Miałam taką sytuację ostatnio: poznałam chłopaka, mieliśmy kontakt tylko przez facebooka (haa). Podczas jednej z rozmów zaczęłam temat polityki, bardzo się tym interesuję. Również rozmawialiśmy o historii, moja druga pasja. I przestal sie do mnie odzywać! Zrobiło mi się głupio, ale ja nie chcę kogoś,  kto nie jest obyty. Bardzo chciałabym się związać z kimś,  kto byłby erudyta, potrafił się sensownie wypowiedzieć na wiele tematów.
Kolejną sprawą jest mój przyjaciel. Kocha się we mnie już od kilku lat (znamy się od piaskownicy). Oczywiście powiedziałam mu, że nic z tego, że jest dla mnie tylko przyjacielem, nawet chciałam ograniczyć kontakt, jednak on mi na to nie pozwolił. Ostatnio dowiedziałam się, że sypia ze swoimi znajomymi, bo nie może na mnie dłużej czekać. Wszystko fajnie, ok, ale proszę,  powiedzcie mi, czy faceci myślą tylko seksie?! Bo takie odnoszę wrażenie.  Nie możne czekać, to niech znajdzie sobie kobietę, a nie "just sex". Czy to ja dziwnie podchodzę do związków i fizycznosci ( chciałabym, aby mężczyźni się bardziej szanowali) czy może przesadzam. Proszę o pomoc..odpowiedź razem z uzasadnieniem. Nie piszcie mi, że jestem głupia,  niemadra i niedojrzała, bo jak widzicie, chcę się zmienić,  jeśli to problem tkwi we mnie.
Ps za błędy Przepraszam. Nie chcę sprawdzać posta, bo pewnie rozmyslilabym się. Na szybko umieszczam na forum i czekam na Waszą opinię wink
Psa2 mam 20 lat, jeśli to może w czymś pomóc.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » co chodzi?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024