Co o tym myślicie? - dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co o tym myślicie? - dziewczyny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Co o tym myślicie? - dziewczyny

Krótko i na temat :

Ja, koleżanka, razem studiujemy. Ładna, sympatyczna, z OGROMNYM dystansem do siebie. Wspólne zainteresowania ( medycyna ). Uczucie jakbyśmy znali się xxx lat - bardzo luźno się rozmawia. Chce zaprosić, umówić się na spotkanie. Niestety nie wiem czy jest wolna. Mam dwie opcje.

1. Jeśli ma i odrzuci - wpłynie to na naszą znajomość? Co kobieta myśli w takiej sytuacji, bo to jednak lekki "fail" ze strony faceta i trochę to w niego uderza? Ew. jeśli powie, że ma to nawet nie wiem jakbym miał wybrnąć. Nie chce pytać czy ma bo to słabe wink
2. Jeśli nie ma i odrzuci - odpowiedź znam.

need help!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co o tym myślicie? - dziewczyny

Myślę, że nawet jeśli ma kogoś, to z pewnością umówi się z tobą na niezobowiązujące piwko. W końcu to ani randka, ani zdrada. A potem kolejne piwko, może kawka w przerwie od zajęć. Nie musisz od razu umawiać się na randkę. Spokojnie i powoli ją wybadaj. Zresztą gdyby była zajęta, to prędzej czy później jego imię padłoby w waszych rozmowach.

3

A nie mógłbyś podczas waszej rozmowy zejść na temat związków i jakoś to wybadać? Wtedy będziesz miał sprawę jasną smile
Poza tym skoro ona ma taki dystans do siebie, to możesz również walnąć prosto z mostu "masz kogoś?" smile

4

Nosz kurna. Koleżanki jej podpytaj lub wyczaj na fejsie. Wszystko przecież kręci się teraz wokół fejsa i twittera!

No nie koniecznie tongue Ja tego, że jestem w związku na facebook-u chyba nigdy nie miałam zaznaczonego, jakoś nie mam na to parcia tongue

6

zdjecia z meskimi osobnikami...

7

Zmień trochę sposób rozmowy z nią, tematykę, bądź bardziej sympatyczny, obserwuj czy ona to zauważy. Za jakiś czas, jeśli to trafi na podatny grunt, będziesz mógł zaproponować coś prywatnego. Tak czy inaczej nie masz wpływu na to czy ona się na to zgodzi czy nie więc musisz być spokojnie przygotowany na to że się nie uda.

8

W porządku - chociaż ja zawsze działam konkretnie, bez owijania w bawełnę. Pytanie o to czy kogoś ma - odpada. A jeśli zaryzykuje, zaproszę, a kogoś ma - wpłynie to na naszą znajomość poza tym, że pewnie przypalę buraka? wink

9

Zbliż się do niej zagaduj na rózne tematy lub porozmawiaj z jej koleżankami i wybadaj teren.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co o tym myślicie? - dziewczyny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024