Przerwa w związku (na odległość) POMOC - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przerwa w związku (na odległość) POMOC

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-10-07 23:05:50)

Temat: Przerwa w związku (na odległość) POMOC

Witam. Jestem chłopakiem i chciałbym zaciagnac rady od raczej kobiet, gdyz one mogly sie kiedys znalezc w podobnej sytuacji no i w koncu jestescie kobietami przy czym moze myslicie podobnie smile Problem jest taki:

Jestem w 3miesiecznym zwiazku ze swoja dziewczyna, ktora obecnie studiuje w Krakowie, a ja mieskzam w Warszawie. Poznalismy się pod koniec czerwca w miejscowosci gdzie chodzilismy do liceum i od tamtego czasu jestesmy w zwiazku. Przez cale wakacje bylo idealnie. Spotykalismy sie dzien w dzien, spedzalismy same swietne i radosne chwile. Powiedziala mi o sobie doslownie wszystko. Mamy wspolne zainteresowania, problemy itd. Powiedziala mi rowniez o swoim przeszlym 4letnim zwiazku, w ktorym zostala skrzywdzona i rzucona przez faceta. Wpadla w depresje i trudno bylo jej sie z tego wybrnac. Uwazala, ze nigdy nie pozna faceta i nigdy sie nie zakocha. Zmienilo sie to gdy poznala mnie. Po jakims czasie powiedzialem jej, ze po wakacjach sie wyprowadzam do Warszawy, zrozumiala to i powiedziala, ze sie zastanowi co z nami. W sierpniu stwierdzila, ze da temu szanse i zobaczymy co z tego bedzie. Poczatki byly przyjemne i tesknilismy za sobą. Ostatnio niestety pojawiają się problemy.. Ja jestem zbyt namolny, caly czas wypisuje i dopytywuje - nawet o glupoty. Oto tresc smsa od jej przyjaciolki :

Treść prywatnej korespondencji usunięta przez moderatora.

Natomiast moja dziewczyna chcę PRZERWY w zwiazku (2 tygodnie) Mamy nie miec przez ten czas kontaktu i uznala, ze musze sie przez ten czas ogarnac:

Treść prywatnej korespondencji usunięta przez moderatora.

Co moze to oznaczac? Czy to dobry/zly znak?

Dziekuje smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przerwa w związku (na odległość) POMOC

Przerwy rzadko oznaczaja dobry znak.  A przerwa po 3 miesiacach zwiazku oznacza ze nie pasuje ie do siebie.

3

Odp: Przerwa w związku (na odległość) POMOC

Heh, prawdziwe uczucie nie potrzebuje przerwy.. Ten sms od jej przyjaciółki potraktuj jak od swojej kobiety bo to, ze pisała to jej kumpela nie znaczy, że tak było.

Jeśli było tak jak to opisała w smsie to można tak kogoś zmęczyć. Wypisywanie co kilka minut smsów typu "co robisz" może być fajne ale na początku znajomości. Podejrzewam, że przesadziłeś i dziewczyna poczuła się pod ścianą.

Przyjmij te 2 tyg ciszy i zajmij się sobą. Masz przecież swoje życie, prawda?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przerwa w związku (na odległość) POMOC

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024