Powrót do naturalnego koloru włosów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Powrót do naturalnego koloru włosów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Powrót do naturalnego koloru włosów

Cześć Dziewczyny! smile
Od jakiegoś czasu zbieram się do powrotu do moich naturalnych włosów. Przez parę ładnych lat molestowałam moją czuprynę farbami i miejscową dekoloryzacją bo chciałam różnokolorowe pasemka. Efekt? Dość opłakany. Wlosy suche, zniszczone, a fryzura nie przypomina fryzury. W dodatku latka lecą i chcę wyglądać poważnie i ładnie. Myślałam o tym aby wrócić do swojego natural koloru czyli takiego ciemny blond/jasny brąz. Ciężko dokładnie odkreślić. Znalazłam w necie coś takiego jak oferta powrotu do natury w salonach Nowa Fala. Polega to na tym ze umawiasz sie na serie zabiegow strzyzenia, regeneracji i przywracania naturalnego koloru.
Myślicie że warto w to inwestować? A może zrobić zwykłą dekoloryzację po całości? Proszę o rady.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Powrót do naturalnego koloru włosów

Koleżanka ostatnio zrobiła dekoloryzację.
Odradza stanowczo rozjaśnianie.
Dobre kosmetyki do dekoloryzacji i później mocne odzywienie

3

A czy dekoloryzacja nie sprawi, że zginie mi pigment we włosach na amen?

4

Nie, dekoloryzacja sprawia że ściąga się sztuczne kolory, natomiast naturalny zostaje

5

Wiesz co..moja kolezanka miala tak ze po prostu jak dekoloryzowała to miała wręcz białe włosy...obawiam sie tego

6

cześć dziewczyny - dekoloryzacja polega na całkowitym pozbyciu się pigmentów z włosów -sztucznych i naturalnych! W trakcie dekoloryzacji włosy przybierają barwy - brąz, miedź, pomarańcz,żółty, biały - w zależności jaki kolor
finalny chcemy osiągnąć - nie ma możliwości zdekoloryzować włosy do koloru naturalnego - jedyne co możemy zrobić to ufarbnować na kolor jak najbardziej zbliżony do naszej natury tak aby uniknąć widocznych odrostów.Pozdrawiam

7

A widzisz...tak właśnie myślałam. Wielkie dzięki!

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Powrót do naturalnego koloru włosów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024