Mile widziane opinie wszystkich którzy przeczytali całą trylogię!
Jak Wam się podobała ta powieść?
Czekacie na Premierę w kinach?
Znacie jakieś książki o podobnej tematyce , godne polecenia? - nie koniecznie musi być erotyka.
50 TWARZY GREYA -gdy tylko przeczytałam pierwszy rozdział już wiedziałam,że to będzie najciekawsza jaką w życiu miałam okazję czytać i się nie myliłam. W trzy dni ją opracowałam
Pięć razy robiłam podchody czy zacząć czytać drugą część czy nie i ciekawość wzięła górę! Nie mogłam tak zostać nie nasycona po tym jak Ana odeszła od Christiana... CIEMNIEJSZA STRONA GREYA - zrobiła na mnie równie dobre wrażenie co pierwsza... Nie mogłam się od niej oderwać. Oświadczyny Greya i ten końcowy wątek o Jacku sprawił,że znów musiałam zacząć czytać kolejną i ostatnią część. NOWE OBLICZE GREYA było według mnie najlepsze! Było dużo kryminalnych wątków, które nie dawały spokoju i musiałam czytać dalej i dalej... I wszystko zaczęło się układać w jedną całość... wyjaśniać... Dzieciństwo Christiana... Any upartość... Seks na zgodę...
Wszystko było takie pełne zmysłowości... Były chwile,że czułam gulę w gardle... łzy napływały mi do oczu... także momenty , kiedy czułam gęsią skórkę na ciele...przeszywały mnie dreszcze na samą myśl co Grey wyprawiał z Aną
Temu wszystkiemu towarzyszyły wszystkie piękne miejsca... pełne luksusu... wygody... oraz wątki rodzinne...
E.L. James stworzyła piękną powieść i szacunek dla niej za to!
Przykro mi się czyta w internecie recenzje ludzi, którzy nie przeczytali ani jednej części i komentują,że to chłam...
Wiadomo,że jednych historia urzeknie a drugich nie.