brak orgazmu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: brak orgazmu

Witajcie panienki smile
Stworzyłam ten wątek, ponieważ mam problem z orgazmem ;/
Jestem z chłopakiem 1,5 roku i od 7 miesięcy uprawiamy seks. Z tego ze mam dopiero 18 lat to jest mój pierwszy ( i myślę że ostatni) partner seksualny. Mój chłopak ma 20 lat lecz też nie jest zbytnio doświadczony, chociaż miał wiele partnerek tylko z jedną uprawiał seks. Troszkę zeszlam z tematu. A więc mój problem polega na tym, że przez te 7 mies. Miałam tylko 2 razy orgazm podczas seksu, kiedy piescilismy się oralnie lub paluszkami trochę częściej miewalam orgazmy lechtaczkowe. Dużo czytałam na ten temat ale żadne rady mi nie pomogły ;/ (przez 7 mies udawałam orgazm). Rozmawialam z chłopakiem na ten temat ale do niego nie dociera, często jest tak ze w ogóle nie myśli o mnie tzn. Bierze co chce i się ubiera, przez to płakałam i mówiłam ze ja nadal nie doszłam on na to ze nic na to nie poradzi. Dziewczyny, macie jakieś rady co z tym zrobic? Jak mu to wytłumaczyć tak żeby dotarlo?

Jeszcze dodam, że potrafił śmiać się ze mnie całymi dniami z tego ze sobie nie doszłam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: brak orgazmu
b4you napisał/a:

Witajcie panienki smile
Stworzyłam ten wątek, ponieważ mam problem z orgazmem ;/
Jestem z chłopakiem 1,5 roku i od 7 miesięcy uprawiamy seks. Z tego ze mam dopiero 18 lat to jest mój pierwszy ( i myślę że ostatni) partner seksualny. Mój chłopak ma 20 lat lecz też nie jest zbytnio doświadczony, chociaż miał wiele partnerek tylko z jedną uprawiał seks. Troszkę zeszlam z tematu. A więc mój problem polega na tym, że przez te 7 mies. Miałam tylko 2 razy orgazm podczas seksu, kiedy piescilismy się oralnie lub paluszkami trochę częściej miewalam orgazmy lechtaczkowe. Dużo czytałam na ten temat ale żadne rady mi nie pomogły ;/ (przez 7 mies udawałam orgazm). Rozmawialam z chłopakiem na ten temat ale do niego nie dociera, często jest tak ze w ogóle nie myśli o mnie tzn. Bierze co chce i się ubiera, przez to płakałam i mówiłam ze ja nadal nie doszłam on na to ze nic na to nie poradzi. Dziewczyny, macie jakieś rady co z tym zrobic? Jak mu to wytłumaczyć tak żeby dotarlo?

Jeszcze dodam, że potrafił śmiać się ze mnie całymi dniami z tego ze sobie nie doszłam.

Po pierwsze udawanie orgazmu mija się z celem. Po drugie jak u was z grą wstępną? Rozgrzewa ten Twój chłopak Ciebie w ogóle? Z tego co wnioskuje po końcówce postu niezbyt się przykłada do tego aby było Ci dobrze, więc tu jest problem.

3

Po pierwsze Twój facet chyba jakiś taki jest nie dojrzały skoro smieje sie ze Ty nie doszłaś.

Po drugie pogadaj z nim co Cie boli, co Ci leży na sumieniu.

Seks jest fajna sprawa.

Wszystko zależy od Twojej psychiki, od gry wstępnej.
A nawet od tego jaki jest Twój facet, jak traktuje ten seks.

Z tego co piszesz to on bierze co chce i dziekuje bardzo.

Widać ze chlopak jeszcze nie dojrzał do uprawiania seksu z kobieta.

4

Juz widze jak to jest "pierwszy i ostatni". Akurat.
Kolezanko czy Ty czasem tez nie masz problemu z niską wartością? Nie pozwoliłabys sobie by Cie tak obrażał, wyśmiewał.
A to udawanie orgazmu co Ci daje? Ja wiem, nic. Bo liczy sie tylko on, on on on on. Skupiasz sie tylko na tym ,jest stresik, najwazniejsze jest tylko to co jego i w to uwierzyłas. On sie kompletnie Toba nie przejmuje i uwazasz, ze to jest ten ostatni? No to zycze powodzenia w cierpieniu smile

5

nic nie jest z tobą nie tak. orgazm to nie jest coś dane nam z automatu niestety. trzeba się tego nauczyć. mam 24 lata i więcej partnerów seksualnych w przeszłości niż ty, a żeby dojść muszę pomóc sobie pieszcząc łechtaczkę. inaczej nie mam szansy na orgazm.
udawanie orgazmu jest głupie bo chłopak nigdy nie bedzie tzk naprawdę wiedział czym sprawia ci przyjemność.
spróbuj podczas seksu pieścić się sama ręką dodatkowo, masz wtedy zdecydowanie wiekszą szansę by dojść. mi jeszcze pomaga, kiedy jestem bardzo nakręcona zanim jeszcze w ogóle zacznie się stosunek - długa i intensywna gra wstępna.

no i zupełnie nie rozumiem, że się z ciebie śmieje. zdaje się, że dla niego jest jeszcze za wcześnie na takie relacjie z kobietami skoro nie rozumie ich ciała.

6 Ostatnio edytowany przez b4you (2014-09-30 18:15:45)

LovesOfABlonde napisał/a:

nic nie jest z tobą nie tak. orgazm to nie jest coś dane nam z automatu niestety. trzeba się tego nauczyć. mam 24 lata i więcej partnerów seksualnych w przeszłości niż ty, a żeby dojść muszę pomóc sobie pieszcząc łechtaczkę. inaczej nie mam szansy na orgazm.
udawanie orgazmu jest głupie bo chłopak nigdy nie bedzie tzk naprawdę wiedział czym sprawia ci przyjemność.
spróbuj podczas seksu pieścić się sama ręką dodatkowo, masz wtedy zdecydowanie wiekszą szansę by dojść. mi jeszcze pomaga, kiedy jestem bardzo nakręcona zanim jeszcze w ogóle zacznie się stosunek - długa i intensywna gra wstępna.

no i zupełnie nie rozumiem, że się z ciebie śmieje. zdaje się, że dla niego jest jeszcze za wcześnie na takie relacjie z kobietami skoro nie rozumie ich ciała.

Co do gry wstępnej to zależy. Może trwać 10 min, a nawet 3. Dlatego teraz daje mu jasno do zrozumienia, że mnie nie zaspokaja. Co do wcześniejszych odpowiedzi to nie daje sobie, aby się ze mnie śmiał, wręcz przeciwnie zwracam mu uwagę, nawet zaczęłam temat o zdradach i kiedy ja byłabym do tego być może zdolna, ale jak grochem o ścianę. smile

7

Moze po prostu nie jest to odpowiedni partner dla Ciebie.
Wyśmiewanie się z Ciebie bardzo źle o nim świdczy i źle rokuje na przyszłość.
Czy naprawdę chcesz z takim prostakiem być do końca swojej aktywności seksualnej - skoro piszesz coś o "pierwszym i ostatnim " partnerze?
Za młoda jesteś na takie sformułowania.
Pamiętaj  - nigdy nie mów nigdy. Jest wielu facetów na swiecie  i na pewno są tacy, co  z większą odpowiedzialnością podchodzą do sprawy zaspokojenia swoich kobiet.

Nie marnuj sobie życia.

8

katarina napisał/a:

Moze po prostu nie jest to odpowiedni partner dla Ciebie.
Wyśmiewanie się z Ciebie bardzo źle o nim świdczy i źle rokuje na przyszłość.
Czy naprawdę chcesz z takim prostakiem być do końca swojej aktywności seksualnej - skoro piszesz coś o "pierwszym i ostatnim " partnerze?
Za młoda jesteś na takie sformułowania.
Pamiętaj  - nigdy nie mów nigdy. Jest wielu facetów na swiecie  i na pewno są tacy, co  z większą odpowiedzialnością podchodzą do sprawy zaspokojenia swoich kobiet.

Nie marnuj sobie życia.

Te wszystkie odpowiedzi do wątku dały mi do myślenia, macie racje, może on faktycznie jeszcze do tego nie dorósł. Hm, jak widać miłość jest jednak ślepa, dobrze, że jednak pomogłyscie/liscie mi spojrzeć na to z innej perspektywy. Na pewno wasze rady wezmę sobie głęboko do serca. Dziękuję smile

9

Jak rozpoczęłam przygodę z seksem z moim jeszcze wtedy nie mężem, pamiętam ,że też długo trwało zanim dochodziłam do orgazmu, a on zajmował się tylko mną! Pieszczoty ręką trwały bardzo długo a penetracji w ogóle nie było, abym w ciążę nie zaszła, wytrysk miał w trakcie przytulania. Potem też doszedł seks oralny w obie strony, on mnie i ja jemu. Także, w sytuacji kiedy on nie interesuje się Twoim ciałem i jak zrobić Ci przyjemność, bo to od niego dużo zależy, to jest nastawiony bardzo egoistycznie i szczeniacko - włożyć -wyjąć.

Pamiętam, że my czasami pieściliśmy się po kilka godzin, aby się poznać jak "najdogłębniej".

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024