Po co byle dziewczyny piszą ze sie rozstaly z chlopakiem ? Tylko ze względu na to ze chca wrócić, czy jest jakaś inna opcja ?
Po co byle dziewczyny piszą ze sie rozstaly z chlopakiem ? Tylko ze względu na to ze chca wrócić, czy jest jakaś inna opcja ?
Komu piszą?
Ale to kilka byłych dziewczyn do Ciebie pisze, czy to tylko takie ogólne pytanie? Napisz jakieś konkrety, bo tak wpadłeś, walnąłeś pytanie i tyle.:P
No zamiar byl ze pytanie będzie ogólne, ale w sumie powiem jak to wygląda u mnie ;d Otóż, byla moja napisala ze nie jest juz z chloptasiem, który zajął moje miejsce, ze musza to sobie wszystko przemyśleć. Zastanawia mnie to, czy napisala aby dać znak żebym działal xd czy chciała byc nie wiem mila lub zachować jakies pozory przyjaźni ;d ?
Nie prościej do niej zwrócić się z pytaniem "Czemu mnie o tym informujesz?"?
Duzo ma do rzeczy to z jakiego powodu sie wczesniej rozstaliscie i kto zakonczyl zwiazek ![]()
No zamiar byl ze pytanie będzie ogólne, ale w sumie powiem jak to wygląda u mnie ;d Otóż, byla moja napisala ze nie jest juz z chloptasiem, który zajął moje miejsce, ze musza to sobie wszystko przemyśleć. Zastanawia mnie to, czy napisala aby dać znak żebym działal xd czy chciała byc nie wiem mila lub zachować jakies pozory przyjaźni ;d ?
Mówi Ci wprost, że jest już wolna i ponownie Tobą zainteresowana i masz się starać jak chcesz z nią być. ![]()
Może łatwiej ale jednak nie ukrywam ze to bardzo wazna dla mnie osoba i postanowiłem ze lepiej jak zaproponuje spotkanie i tam zobaczę jak sprawa wygląda. Teraz tylko tak się zastanawiam, po co to zrobila.
Może łatwiej ale jednak nie ukrywam ze to bardzo wazna dla mnie osoba i postanowiłem ze lepiej jak zaproponuje spotkanie i tam zobaczę jak sprawa wygląda. Teraz tylko tak się zastanawiam, po co to zrobila.
Bo jej się jeden związek skończył i wraca do "barana", który na nią czeka przy otwartej furtce.
Dzień sprawa. Człowiek przez tyle czasu, mydli o bledach jakie popelnil, zmienia to w sobie, marzy, a gdy nadchodzi chwila ktora podświadomie mówi mu ze jej jednak zalezy, przechodzi w tryb myślenia racjonalnego, zastanawia sie, czy na pewno dobrze to odebrał, czy te wszystkie przemyślenia rzeczywiście mogą sie spełnić. No nic bardzo wam dziękuję, trzymajcie za mnie kciuki ;d