1 Ostatnio edytowany przez misia2014 (2014-09-25 14:04:04)

Temat: Podkłady i fluidy osobiście polecam.... Naturalny

Importer: Soft Olive / Golden Oil

Produkt: Bioaktywny fluid mineralny - Złoty beż 03 - Golden Beige 03

Producent: Liquid Flora

Cena: około 130 zł

http://www.softolive.com/media/products/2b79ceb6d96014368fef880836836a98/images/thumbnail/big_Fluid_mineralny_naturalny_zlotybez_goldenbeige_02_eco.jpg?lm=1410030053

OPIS:
Składniki aktywne: organiczna oliwa z oliwek, olejek ze słodkich migdałów, awokado, olej kokosowy, morele, rumianek, woda szałwiowa, ekstrakt szanty zwyczajnej (gojnik), szarotka alpejska(Edelweiss), niezbędne nienasycone kwady tłuszczowe (Vit. F), skwalen, fitosterole, Vit. A, D, E.

Nawilżenie i ochrona: Fluid przywraca naturalne mechanizmy obronne skóry, chroni przed negatywnym działaniem czynników zewnętrznych. Odżywia cerę i stabilizuje jej wodną gospodarkę, zapewniając i utrzymując odpowiednie nawilżenie. Dzięki temu skóra staje się miękka i elastyczna.

Anti Age: neutralizuje wolne rodniki, neutralizuje działanie substancji szkodliwych w skórze, pobudza komórki do regeneracji. Uzdrawia skórę przenikając w jej głąb, zapobiega degradacji kolagenu, stymuluje rozmnażanie fibroblastów.

ORGANICZNA formuła odnowy: Idealne połączenie olejków tłoczonych na zimno, ekstraktów i niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych. Zapewnia ochronę skóry, odżywia, nawilża, regeneruje, działa przeciwzmarszczkowo, rewitalizuje cerę i daje poczucie komfortu.

HYALOBIURONIC formuła przeciwzmarszczkowa i ochronna: Kompleks bioaktywny, najnowszej generacji, przeciwutleniający, odtoksyczniający i przeciwzmarszczkowy. Formuła otrzymana z komórek obecnych w pąkach szarotki aplejskiej (Edelweiss) i szanty zwyczajnej (Gojnik). Unikalny proces technologiczny pozwolił na połączenie natury i otrzymanie hydrolizatów glikozaminoglikanów (HGAG). Jest to najbardziej nowoczesna tecnologia oparta na tzw. macierzystych roślinach.

Moja Opinia:

W Polsce pierwsze naturalne podkłady tej marki. Ja osobiście zakupiłam kolor 03 Golden Beige. Jest idealny. Fantastycznie kryje wydaje się cierpki, ale po chwili cera jest rozluźniona. Może cena jest odrzucająca, ale stosowałam uprzednio podkład marki pharmaceris gdzie skład był nieciekawy a kosztował 60 zł. Postanowiłam więc zainwestować i nie żałuję.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Podkłady i fluidy osobiście polecam.... Naturalny

Ja mam popękane naczynka  i muszę mieć fluid który dobrze kryje i nie obciąża skóry. Oczywiście musi być też trwały i lubię jak skóra jest rozświetlona. Też nie żałuję na fluid, ale stawiam na bardziej znaną markę Vichy Tient Ideal. Ten fluid po prostu spełnia moje wszystkie oczekiwania.

3 Ostatnio edytowany przez Słoń (2015-02-16 13:22:25)

Byście się tylko malowały. wink Dobrze dobrze, moja dziewczyna też te podkłady lubi.

4

Ja po prostu stawiam na naturalność. Nie wszystko co znane znaczy dobre big_smile Stosuję go od 5 miesięcy i jestem zadowolona. Nie zamienię go na nic innego.

5

A to co jakaś reklama?

6

poly28 napisał/a:

A to co jakaś reklama?

DLaczego? smile Wyrażamy swoją opinię. Od tego chyba jest forum :*

7

Ja jakiś czas temu znalazłam markę emani. Uwielbiam ich podkład nawilżający. Doskonale rozumiem, że wolisz zainwestować w dobry podkład. W końcu skóra jest barierą ochronną, ale wiele składników przez nią przenika.

8

Ja z kolei wieksza uwage zwracam na korektory do twarzy anizeli na podklad. Teraz mam bardzo fajna paletke od golden rose-concealer cream palette, czyli az 6 odcieni, w tym puder fixujacy z filtrem SPF 20, ktory swietnie utrwala makijaz. Ta sama paletka rowniez swietnie sie sprawdza przy konturowaniu

9

A czego uzywacie latem? Kremy BB czy CC? Jakie wybieracie? Ja stawiam na BB Cream Beauty Balm z Golden Rose, ktory ma chyba jeden z najwyzszych filtrow SPF jesli chodzi o bb kremy. Ten sie super wtapia w cere, nie klei sie i ma przyjemny zapach.

10

Na lato czasem warto użyć kremów bb, na pewno sprawdzą się u osoby która nie ma większych problemów z cerą... Ja na co dzień używam podkładu bourjois helathy mix (on jest bardziej nawilżający) lub Catrice hd liquid (on z kolei matuje i dobrze kryje). Pod podkład zawsze nakładam bazę pod makijaż Make up academie z bielendy, wtedy makijaż jest trwalszy.