Co mam robić.?? ;( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co mam robić.?? ;(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez 00$mutna00 (2014-09-21 23:08:08)

Temat: Co mam robić.?? ;(

Właśnie dzisiaj rozstałam się z chłopakiem, bo stwierdziłam że nie ma sensu dalej tego ciągnąć, ponieważ zawsze gdy do mnie przyjeżdża to się kłucimy...a może raczej ja z Nim, bo nie wiem czemu ale zawsze mnie wkurza swoim wymądrzaniem się, czymś czego nie zrobił albo wypominaniem mi rzeczy/ spraw które kiedyś zrobiłam będąc z nim...chociaż mi to wybaczył to nie powinien mi tego codziennie wypominać, bo jeżeli jemu to nie pasowało to dla czego nie zakończył tego związku.? Ale on też nie był święty, przypadkowo znalazłam wiadomości z jakąś dziewczyną co prawda były one napisane pół roku temu a zawierały takie teksty że jest piękna i jeszcze raz będą musieli się spotkać jak ze mną nie będzie. Mi oczywiście nigdy nie mówił że pięknie wyglądam czy coś w tym stylu a gdy go o to spytałam czemu tak mi nie mówi to powiedział że powinnam to wiedzieć a moja uroda z czasem przeminie. I właśnie dla tego dziś z nim zerwałam, starałam się być silna, udawać że już mi nie zależy przy nim gdy był u mnie i się pakował i siedział jeszcze z 3godz. I udawał że musi ze mną i moją mamą jeszcze porozmawiać i stwierdził że ciężko mu to zakończyć czy wyjechać stąd, bo jednak przebywał u mnie prawie rok, ale w końcu pojechał a ja siedzę, ryczę i palę fajkę za fajką. Kocham go na prawdę ale nie potrafię tego okazywać i być dalej z nim, bo wiem że będzie dalej tak samo. Za miesiąc wyprowadzam się za granicę i miałam zabrać go ze sobą a wiem że ciężko będzie mi bez niego tam żyć. A dziś powiedział mi że i tak od jakiegoś czasu zaczął mnie olewać i nie wie czy zauważyłam. Tak zauważyłam to, był tylko miły podczas sexu. Chociaż później dodał na FB status że niedługo mija nasza rocznica. Mam mieszane uczucia może wy mi poradzicie jak mam postąpić.?? Żyć bez niego czy może jeszcze z nim porozmawiać i być dalej z nim.??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co mam robić.?? ;(

Hej, jak dla mnie powinnaś troszkę odczekać i zobaczyć czy będzie się o Ciebie starała i czy on będzie próbował odbudować tą relacje, bo skoro on Cię olewa po co masz się przed nim płaszczyć ?

3

Po pierwsze ile Ty masz lat? Bo jesteś roztrząśnięta jak nastolatka po swoim pierwszym związku który trwał pół roku... Przestań beczeć, przestań palić tyle. Sam Ci powiedział że Cie zaczął olewać od jakiegoś czasu tak i Ty teraz zrób, olej go. Nie musi Ci mówić że jesteś piękna bo to wiesz, no cóż gdyby kochał to by mówił, tym bardziej nie pojawiły by sie te smsy. Dodał status na FB i stąd Twoje wątpliwości? Nie mam pytań bo to bardziej pasuje do nastolatków niż dorosłej kobiety. Moje zdanie to dorośnij i nie patrz się na niego bo jeszcze chyba musicie dorosnąć, i nie wal tekstami że sobie nie poradzisz za granicą bez niego bo to już jest żałosne, gdyby go nie było to byś sama pojechała i sobie radziła, taka jest prawda że sie przyzwyczaiłaś że ktoś w Twoim życiu jest i dlatego tak lamentujesz.

4

Dziękuję kubasiewicz. Faktycznie mam jeszcze gówniarskie myślenie chociaż mam 19 lat a ten związek to nie był mój pierwszy i nie trwał pół roku tylko dłużej. Dziękuję że otworzyłeś mi oczy bo tylko miłe z jego strony było to na fb. Chociaż jest ode mnie starszy o 5 lat to też nie myśli za poważnie bo nie wiem czym tutaj się chwalić przed znajomymi na FB jak mu ze mną było dobrze albo udostępnianie jakiś tekstów z podtekstami. Musiałam się z tą całą sytuacją przespać, i już dziś jest mi lepiej. A Miłość mojego życia na pewno kiedyś się znajdzie.

5

Podejmujesz przemyślaną wiele razy decyzję, aby rozstać się z chłopakiem a potem płaczesz na forum? Czy Ty się w ogóle zastanowiłaś co robisz czy to był impuls i teraz szukanie jego win, czy na pewno dobrze zrobiłaś?

Hmm i przypadkowo przeczytane wiadomości. Jak można przypadkiem przeczytać?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co mam robić.?? ;(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024