macie swój wymarzony ideał? pochwalcie się ![]()
Moje idealne torebki są zawsze w Espricie ![]()
A co powiecie na torebki DIY, czyli takie zrobione przez innych. Sprzedawane w galeriach, galeriach internetowych itp... Nosicie takie czy tylko z sieciówek?
Nie mam ideału pod tym względem - muszę zobaczyć torebkę i poczuć, że to ta ![]()
W Kazarze są piękne <3
6 2014-09-27 18:05:51 Ostatnio edytowany przez Olinka (2014-09-27 21:32:54)
ja choruję na shoppera ze sklepu [spam] torebka VOOC Vintage ze skóry naturalnej , beżowa. cu-do-wna! ! ! ![]()
Duża, skórzana, na ramię, dużo przegródek i... frędzle ![]()
Bardzo lubię proste kuferkowe ![]()
A co powiecie na torebki DIY, czyli takie zrobione przez innych. Sprzedawane w galeriach, galeriach internetowych itp... Nosicie takie czy tylko z sieciówek?
Ja mam jedną niecałkiem DIY, ale dość oryginalną - torebka przerobiona z fragmentu męskiego garnituru ![]()
A co myślicie o torebce Anji Rubik? link usunięty Wg mnie idealnie pasuje do jesiennej stylizacji ![]()
A mi się strasznie podoba torebka Mia Mony z kolekcji Versace, z prawdziwej skóry! Trochę droga, ale można sobie pomarzyć... ![]()
12 2014-11-22 01:28:35 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2014-11-22 01:29:57)
Ja na razie nie mam dużo torebek choć lubię (nadrobie hehe) myślę jednak, że nie mam konkretnego ideału. Różne mi się podobają. Najbardziej jednak chyba te średnie i spore, by na codzień coś się zmiescilo. Chyba najbardziej te czarne pewnie skorzanopodobne, bo jakiś drogich nie kupuje, ale też są nawet ok. Obecnue mam taką średnią wielkości czarną z wxorem takiej koronki. Lekko elegancka dzięki temu myślę, a zaraz uważam fajna na codzień, więc teraz codziennie ja nosze. Jest wygodna i podoba mi się
A kupiłam ją na szybko w CCC no i póki co mi służy jak na razie miesiąc i myślę, że będzie dalej.
Uwielbiam torebki .
14 2015-02-04 10:03:27 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2015-02-04 11:22:14)
torebki robione przez kogoś to tylko z rekomendacji, bo wiem, że czasem przyoszczędzają na niciach i potem rozłażą się w rękach, a to nie jest miłe ;/
często kupuję przez internet, bo mozna dostać taniej niż w sklepach stacjonarnych
na przykład tutaj są fajne promocje tych markowych niedozwolony link
ahh chanelki oczywiście te pikowane ![]()