jestem z meżczyzną a kocham eks - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jestem z meżczyzną a kocham eks

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: jestem z meżczyzną a kocham eks

Witam,  z eks byłam 4 lata, byliśmy zaręczeni....czar prysł. po dwóch latach bycia singlem... jestem obecnie z mężczyzną ponad pół roku, Miewam z nim częsty kontakt..ze względu na znajomych itp itd, bardziej wzrokowy, wirtualny,telefoniczny-brak. Ciągle mnie do niego ciągnie,mimo, że mnie bardzo mocno skrzywdził i minęło już ponad dwa lata...., obecny partner jest w 100% wspanialszym,cieplejszym człowiekiem.. Strasznie irytuje mnie i psuje mi humor myśl o eks. Co mam zrobić? już mam dość tego wzdychania....chcę być szczęśliwa sad. Zaznaczę, że taki stan bardzo mi się odbija na życiu codziennym...brak motywacji i chęci na cokolwiek.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jestem z meżczyzną a kocham eks
metkabletka napisał/a:

Witam,  z eks byłam 4 lata, byliśmy zaręczeni....czar prysł. po dwóch latach bycia singlem... jestem obecnie z mężczyzną ponad pół roku, Miewam z nim częsty kontakt..ze względu na znajomych itp itd, bardziej wzrokowy, wirtualny,telefoniczny-brak. Ciągle mnie do niego ciągnie,mimo, że mnie bardzo mocno skrzywdził i minęło już ponad dwa lata...., obecny partner jest w 100% wspanialszym,cieplejszym człowiekiem.. Strasznie irytuje mnie i psuje mi humor myśl o eks. Co mam zrobić? już mam dość tego wzdychania....chcę być szczęśliwa sad. Zaznaczę, że taki stan bardzo mi się odbija na życiu codziennym...brak motywacji i chęci na cokolwiek.

Zwykłe zachowanie destrukcyjne. Jedni palą fajki, inni trwonią fortuny w kasynach a takie osoby jak Ty mając pod nosem wartościowych ludzi wybierają chłam. Pocieszę Cię: z tym można, i trzeba walczyć. W sobie.

3

Masz  pewnie taki stan bo nie skrzywdzil cie dostatecznie mocno,jest cos co pociaga cie ,chcesz jeszcze wiecej krzywdy?Przypomnij sobie co czulas ,jak mocno cierpialas,moze to cie opamieta i docenisz to co masz.CZyjestes moze cierpietnica

4

Szkoda tego nowego faceta.

Myślę, że na korzyść eksa działa koktajl skrajnych emocji, jaki Autorce zafundował - jest przez to ciekawszy.
A tu nowy facet - "taki sobie zwykły", pewnie kochający, ciepły..nuda wink

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jestem z meżczyzną a kocham eks

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024