facet po 30 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: facet po 30

Gdzie jak nie tu dostane odpowiedz na nurtujace mnie pytanie. Tomat byl walkowany, ale kazdy na swoja historie. Otoz mam 32 lat i jestem ciekawy czy takim facetem zainteresowaly sie kobiety. Jestem po rozwodzie mialem swoje mieszkanie ktore kupilem za gotowke sam na nie zapracowalem. Mieszkanie dostala zona i czesc odlozonych pieniedzy poniewaz w tym czasie pare zeczy jeszcze kupile ktore teraz przynosza mi jakies zyski i distalem je ja. Wynajmuje kawalerke ale mam dom w ktorym mieszka moja mama dwa odrebne mieszkania. Wolabym sobie w leb strzelic niz wziac kredyt na mieszkanie. Teraz kiedy jestem sam nie chce sie wjazac z miejscowaoscia i kredytem widzac bardzo duzo mozliwosci w wiekszych miejscowosciach. Zastanawiam sie nad wprowadzka do domu i kase ktora mialbym wydawac na wynajem zaiwestowac w siebie i osiagnac jeszcze wiecej. Czy taki facet ambitny samodzielny z celami wiedzacy co chce osiagnac mieszkajacy w domu z mama ale w osobnym mieszkaniu bylby dla was interesujacy. Po poznaniu tej jedynej oczywiscie wyprowadzka, ale interesuje mnie to czy poznam ta jedyna.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: facet po 30

Dla kobiety, która poważnie myśli o życiu i o Tobie nie będzie istotne czy mieszkasz sam, z mamą , psem czy kotem. Ważne raczej, jakie masz do tego podejście, czy jesteś zaradny (z tego co piszesz widać, że tak); czy jej się spodobasz, taki jaki jesteś. Jeżeli spotkasz taką, która Cię pokocha, nie będzie to miało żadnego znaczenia. Szczególnie, że dopuszczasz myśl, że nie będziesz całe życie mieszkał z mamą, bo tu dla niektórych mógłby być problem smile Dla mnie to oczywiste, że masz szansę spotkać drugą połówkę.
Pozdrawiam.

3

Kobiety potrafia przewrocic swiat facetowi do gory nogami;) takie sytuacje tylko motywuja do dzialania, do pracy nad soba aby kolejny zwiazek byl jeszcze ciekawszy wink

4

Kobieta ,ktora bedzie patrzyła na to czy masz (dom mieszkanie..  ) to nie kobieta tylko'materialistka'
Do czegos co chce sie miec trzeba dojsc razema nie liczyc na faceta. No ale ile ludzi tyle charaktorow .
Patrz co bierzesz... bo znalesc nie trudno

5

Piszesz "jestem ciekawy czy takim facetem zainteresowaly sie kobiety"... ???
Piszesz tylko o swoim majątku. Nie prezentujesz sobą nic poza? chyba źle zacząłeś.

Czy takim facetem zainteresują się kobiety? a pewnie, sporo poleci na kasę/ mieszkania czy coś innego.
Mi się wydaje, że jak chcesz kogoś poznać na dłużej, kogoś wartościowego... to napisz jakim jesteś człowiekiem a nie tak:
-mam dom
-mieszkanie
- o jeszcze jedno mieszkanie
- jak coś to jeszcze jedno
a i jeszcze
- złotą kaczkę na łańcuchu

Rozumiem, że zaradność u faceta jest ważna... ale może jeszcze raz napisz ten post, bo wchodzi na to że swoją wartość określasz poprzez to co masz, ile zarabiasz i co dzięki temu kupujesz. Sprzedaj się trochę lepiej.

6

Jak dla mnie liczy sie harakter nigdy nie patrze na wyglad I czy facet ma kase pokaz jaki jestes a nie ile masz w portwelu

7

galanonim   albo trollujesz, albo nie wiem, po przeczytaniu Twojego posta odniosłam wrażenie, że szukasz materialistki, podkreślanie na każdym kroku dom, mieszkanie jest troszeczkę  dziwne jak na faceta 32 letniego . Dla tej jedynej nieistotny jest status i mieszkanie z " mamusią" zawsze można to zmienić.  Albo myslisz że to jest najważniejsze w życiu albo napisałeś tu dla jaj. Pozdrawiam

8 Ostatnio edytowany przez stokrotka88 (2014-12-03 22:43:21)

Jak najbardziej.

Ps. Ja zrozumiałam, że pytanie odnosi się do mieszkania z mamą, ale byciem ambitnym człowiekiem, który zmieni to jak pozna swoją partnerkę. A nie odczytałam tego jako anons, gdzie facet podkreśla, że ma kasę, bo właśnie poluje na babę. Powiedział tylko jak wygląda sytuacja, bo przecież skąd mielibyśmy się dowiedzieć?

To już wiemy co masz. A teraz - jaki jesteś? Dopiero wtedy będziemy mogły odpowiedzieć na pytanie.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024