zakochana w kumplu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez asia245 (2014-08-27 19:08:37)

Temat: zakochana w kumplu

mam na imię Asia mam  25 lat zakochałam się w dawnym koledze z którym od niedawna znów się kontaktuje pisaliśmy ze sobą dzwoniliśmy mówił mi że gdyby kogoś nie miała by był ze mną na jednym z naszych spotkaniach flirtowaliśmy przysunęliśmy się do siebie i stało się pocałowaliśmy się ale stwierdził że zostaniemy kumplami a teraz dzwonił do mnie przy swoim kumplu i śmiał się że nie umiem się całować i jestem ładna ale głupia niby na żarty ja mu odp znajdź sobie dziewczynę to sie wkurzył ja mu na to że nie tylko ja tak mówię a na mnie się tylko wkurza to mu napisałam czemu mnie tak traktuje czemu zachowuje się jak gbur i cham i chce bym się czuła jak ścierka do podłogi proszę pomóżcie co mam dalej robić?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Excop (2014-08-29 17:25:22)

Odp: zakochana w kumplu

Ani to "kumpel", ani kandydat na partnera. Zwykły, niedojrzały gnojek. Moim zdaniem powinnaś całkowicie zerwać kontakty z tym gościem.
Pozdrawiam.

Ps. Używaj kropek i przecinków, bo ciężko zrozumieć kolejne zdania.

3

Prywatne rozmowy przy kumplach, taaa... bardzo poważne, nie ma co roll

4

asia245 napisał/a:

mam na imię Asia mam  25 lat ....

akurat.... wink

5

Ile macie lat? 14?

Posty [ 6 ]