Szampon do włosów z Lidla - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Szampon do włosów z Lidla

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1

Temat: Szampon do włosów z Lidla

Używa ktoś z was może ten szampon: CIEN HAIRCARE Pro Vitamin Shampoo ?

A to zdj tego szamponu smile

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Ffanlidla.pl%2Ffiles%2Fg%2F2_43622_48_Szampon_do_wlosow_36.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Ffanlidla.pl%2Ffind%2FCien.Haircare&h=507&w=630&tbnid=KwtkOaJwrH9APM%3A&zoom=1&docid=NI5Bqq-C054IOM&ei=G6L1U9HCCITqPO37gdgF&tbm=isch&ved=0CDAQMygMMAw&iact=rc&uact=3&dur=737&page=1&start=0&ndsp=25&biw=1280&bih=890

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szampon do włosów z Lidla

Akurat tego nie używałam. Ale byłam zadowolona z takiego rodzinnego, ziołowego w zielonej butelce, też z CIEN.

3

Ja lubię szampony z biedronki. Z lidla jeszcze nie próbowałam.

4

Ja sobie kupuję te najtańsze z lidla czy bierdonki i mieszam z dove big_smile

5

Skład:aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, dimethiconol, sodium chloride, cetearyl alcohol, panthenol, glycol distearate, sodium benzoate, parfum, citric acid, polyquaternium- 10, ceteareth 18, sodium dodecylbenzenesulfonate, trideceth 10, potassium sorbate, benzyl salicylate, benzoic acid, disodium edta, phenoxyethanol, linalool, citronellol, sodium hydroxide

Jeżeli zamiast włosów chcesz mieć na głowie snopek siana ten szampon nadaje się idealnie.Polecam zapoznawać się ze składem produktu przed zakupem.

6 Ostatnio edytowany przez sandra9011 (2014-09-10 22:05:12)

fujitsu napisał/a:

Skład:aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, dimethiconol, sodium chloride, cetearyl alcohol, panthenol, glycol distearate, sodium benzoate, parfum, citric acid, polyquaternium- 10, ceteareth 18, sodium dodecylbenzenesulfonate, trideceth 10, potassium sorbate, benzyl salicylate, benzoic acid, disodium edta, phenoxyethanol, linalool, citronellol, sodium hydroxide

Jeżeli zamiast włosów chcesz mieć na głowie snopek siana ten szampon nadaje się idealnie.Polecam zapoznawać się ze składem produktu przed zakupem.

Super,że spisałas nam tu skład szamponu...teraz napisz co jest czym bo raczej żadna kobieta nie wglebia się w to i mało który szampon nie zawiera takich składników...

I dodam,że niekoniecznie trzeba mieć siano po takim szamponie.
Ja nigdy nie miałam.Bardziej sobie chwałę szampony najzwyklejsze i za grosze niż takie,które sporo kosztują i zawierają " cudowne składniki ".

7

tak ja go używam jest naprawdę dobry smile Na razie nic się nie nie dzieje smile Więc Polecam:)

8

Ja jakoś nie mogę się do niego przekonać. Wolę szampony Nivea albo Fructis.

9

fujitsu napisał/a:

Dokładnie.

10

Oj dziewczyny, nie przesadzajcie. Znam osoby, które myją włosy zwykłym szamponem i nie używają odżywki a jest wszystko ok. Ja sama używam szamponów z SLS lub bez nich.
Moja przyjaciółka miała brzoskwiniowy szampon z Lidla i sobie chwaliła. smile

11

moja znajoma ostatnio kupiła ten szampon:) co prawda całkiem z przypadku bo ocknęła się na zakupach, że skończył jej się w domu szampon ale jak ją pytałam ostatnio jak się sprawuje to mówiła że jest fajny i że nie ma mu nic do zarzucenia.....

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Szampon do włosów z Lidla

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024