Cześć! Spotykam sie od okolo 2 miesiacy z kolesiem 8 lat starszym.Fakt,łącza nas imprezy,wspolni znajomi,mozemy pogadac naprawde na kazdy temat jak przyjaciele. Widzimy sie 2 razy w tyg. (nie kazde spotkanie konczy sie seksem,ale sie zdarza). W ost.sobote przyjechal po mnie o 4.30 do domu (50km) zabral do siebie do znajomych jego.I postanowilismy sami na spontanie jechac nad morze na weekkend.Wzial hotel itd. za wszytsko placil.Podczas podrozy rozmawialismy o naszych relacjach.Zapytalam czy spotyka sie tylko ze mna dla seksu.Odp ze nie.A ja "to po co" a on ze"tajemnica".Rozmawialismy o związkach,naszych spotkaniach .Duzo mnie wypytywal jakie plany zyciowe mam i ze pewnie duze powodzenie tez mam.Nie zaprzeczylam.Ale fakt jest to jedyny kumpel z ktorym sie spotykam.Zamęcił mi w głowie.Zawsze to on sie pierwszy odezwie(ale tez nie piszemy codziennie ze sobą).Tak co 2-3 dni.Jest bardzo towarzyski,lubiany i kazdemu posiweca po rowno czasu,kolega jak i kolezanką z ekipy.Powiedzial tez ze nie chce stracic kontaktu i jak bedzie mial miec dziewczyne to jej powie ze ma taka kumpele jak ja.I jak jej to nie bd odpowiadac to z nią nie bedzie.Dziwne troche bo jak sie zakocha to na moje i tak mnie oleje.Dziewczyny co o takiej znajomosci myslicie.Odpuscic czy nie? Jak go traktować? Co moze myslec taki facet o takiej znajomosci? ![]()
Cześć ![]()
Ty masz 23 lata i spotykasz się z kolesiem o 8 lat starszym? czyli ziomuś ma 31 lat, to już wiemy.
Napisałaś: Widzimy sie 2 razy w tyg. (nie kazde spotkanie konczy sie seksem,ale sie zdarza).
Zatem odpowiedź sobie znalazłaś dlaczego 31 letni koń spotyka się z 23 letnią młódką
oczywiście, że nie zawsze spotkanie kończy się seksem bo byś miała wyraźne znaki dlaczego się z Tobą spotyka, dlatego co ileś tam spotkań lądujecie w łóżku. Jakbyś poznała anatomię człowieka to byś się dowiedziała, że im większa wstrzemięźliwość od zbliżeń tym orgazm z czasem jest przyjemniejszy.
"Powiedzial tez ze nie chce stracic kontaktu i jak bedzie mial miec dziewczyne to jej powie ze ma taka kumpele jak ja"
Czyli 31 letni 'stary' koń znalazł sobie 23 letnią jędrną dupcie do spotkań ![]()
Pozdrawiam.
On2020 dosadnie to określił, ale ma rację.
I tak powinnaś sobie powinszować, że Twój "kolega" szczerze i jasno określił Twoją rolę w jego życiu. Powinno Cię to natychmiast otrzeźwić.
Moim zdaniem, jesteś nim na razie tylko zafascynowana. Radzę Ci, Jagodzianko, jeśli masz nieco szacunku dla siebie, zakończ znajomość z tym cynicznym hedonistą, póki nie jest za późno i nie zaangażowałaś się na amen!
Jeśli tego nie zrobisz, wpadniesz po uszy i staniesz się kolejną cierpiącą kochanką, gdy "kolega" poważnie zwiąże się z kimś innym (o ile już nie jest w takim związku, biorąc pod uwagę jego wiek).
Pozdrawiam.
Powiedz mu, że chcesz z nim być i że jeżeli on nie chce, to musicie unormować swoje relacje
Albo będzie chciał być z Tobą albo nie będzie już wykorzystywał do seksu ![]()
nie będzie już wykorzystywał do seksu
Jakie wykorzystywał? Przrcież autorce najwyraźniej odpowiada ten układ..
Nie czuje sie wykorzystywana
Nasze spotkania wygladają typowo jak randka dwoch chyba zauroczonych soba ludzi.Przynajmniej ja tak to odbieram.Ale facet jak to facet pewnie tylko i wylacznie patrzy na wspolnie spedzoną noc mimo jego romantycznch gestów! ![]()
No to nie chodź z nim tak ochoczo do łóżka i zobaczysz czy nadal będą "romantyczne gesty" i "zauroczenie" z jego strony. Ale jak to facet, pewnie tylko jedno mu w głowie no bo jak by inaczej ![]()
Nie czuje sie wykorzystywana
Nasze spotkania wygladają typowo jak randka dwoch chyba zauroczonych soba ludzi.Przynajmniej ja tak to odbieram.Ale facet jak to facet pewnie tylko i wylacznie patrzy na wspolnie spedzoną noc mimo jego romantycznch gestów!
Rzeczy nie sa takimi na jakie wygladają.
Ty już masz problem, bo chcesz czegoś więcej niż tylko dupcingu.