Kolega czy cos wiecej! :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kolega czy cos wiecej! :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Kolega czy cos wiecej! :)

Cześć! Spotykam sie od okolo 2 miesiacy z kolesiem 8 lat starszym.Fakt,łącza nas imprezy,wspolni znajomi,mozemy pogadac naprawde na kazdy temat jak przyjaciele. Widzimy sie 2 razy w tyg. (nie kazde spotkanie konczy sie seksem,ale sie zdarza). W ost.sobote przyjechal po mnie o 4.30 do domu (50km) zabral do siebie do znajomych jego.I postanowilismy sami na spontanie jechac nad morze na weekkend.Wzial hotel itd. za wszytsko placil.Podczas podrozy rozmawialismy o naszych relacjach.Zapytalam czy spotyka sie tylko ze mna dla seksu.Odp ze nie.A ja "to po co" a on ze"tajemnica".Rozmawialismy o związkach,naszych spotkaniach .Duzo mnie wypytywal jakie plany zyciowe mam i ze pewnie duze powodzenie tez mam.Nie zaprzeczylam.Ale fakt jest to jedyny kumpel z ktorym sie spotykam.Zamęcił mi w głowie.Zawsze to on sie pierwszy odezwie(ale tez nie piszemy codziennie ze sobą).Tak co 2-3 dni.Jest bardzo towarzyski,lubiany i kazdemu posiweca po rowno czasu,kolega jak i kolezanką z ekipy.Powiedzial tez ze nie chce stracic kontaktu i jak bedzie mial miec dziewczyne to jej powie ze ma taka kumpele jak ja.I jak jej to nie bd odpowiadac to z nią nie bedzie.Dziwne troche bo jak sie zakocha to na moje i tak mnie oleje.Dziewczyny co o takiej znajomosci myslicie.Odpuscic czy nie? Jak go traktować? Co moze myslec taki facet o takiej znajomosci? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kolega czy cos wiecej! :)

Cześć smile
Ty masz 23 lata i spotykasz się z kolesiem o 8 lat starszym? czyli ziomuś ma 31 lat, to już wiemy.
Napisałaś: Widzimy sie 2 razy w tyg. (nie kazde spotkanie konczy sie seksem,ale sie zdarza).
Zatem odpowiedź sobie znalazłaś dlaczego 31 letni koń spotyka się z 23 letnią młódką smile oczywiście, że nie zawsze spotkanie kończy się seksem bo byś miała wyraźne znaki dlaczego się z Tobą spotyka, dlatego co ileś tam spotkań lądujecie w łóżku. Jakbyś poznała anatomię człowieka to byś się dowiedziała, że im większa wstrzemięźliwość od zbliżeń tym orgazm z czasem jest przyjemniejszy.
"Powiedzial tez ze nie chce stracic kontaktu i jak bedzie mial miec dziewczyne to jej powie ze ma taka kumpele jak ja"
Czyli 31 letni 'stary' koń znalazł sobie 23 letnią jędrną dupcie do spotkań big_smile
Pozdrawiam.

3

On2020 dosadnie to określił, ale ma rację.
I tak powinnaś sobie powinszować, że Twój "kolega" szczerze i jasno określił Twoją rolę w jego życiu. Powinno Cię to natychmiast otrzeźwić.
Moim zdaniem, jesteś nim na razie tylko zafascynowana. Radzę Ci, Jagodzianko, jeśli masz nieco szacunku dla siebie, zakończ znajomość z tym cynicznym hedonistą, póki nie jest za późno i nie zaangażowałaś się na amen!
Jeśli tego nie zrobisz, wpadniesz po uszy i staniesz się kolejną cierpiącą kochanką, gdy "kolega" poważnie zwiąże się z kimś innym (o ile już nie jest w takim związku,  biorąc pod uwagę jego wiek).
Pozdrawiam.

4

Powiedz mu, że chcesz z nim być i że jeżeli on nie chce, to musicie unormować swoje relacje wink Albo będzie chciał być z Tobą albo nie będzie już wykorzystywał do seksu wink

5

odnaleźona napisał/a:

nie będzie już wykorzystywał do seksu wink

Jakie wykorzystywał? Przrcież autorce najwyraźniej odpowiada ten układ..

6

Nie czuje sie wykorzystywana smile Nasze spotkania wygladają typowo jak randka dwoch chyba zauroczonych soba ludzi.Przynajmniej ja tak to odbieram.Ale facet jak to facet pewnie tylko i wylacznie patrzy na wspolnie spedzoną  noc mimo jego romantycznch gestów! hmm

7

No to nie chodź z nim tak ochoczo do łóżka i zobaczysz czy nadal będą "romantyczne gesty" i "zauroczenie" z jego strony. Ale jak to facet, pewnie tylko jedno mu w głowie no bo jak by inaczej wink

8

jagodzianka napisał/a:

Nie czuje sie wykorzystywana smile Nasze spotkania wygladają typowo jak randka dwoch chyba zauroczonych soba ludzi.Przynajmniej ja tak to odbieram.Ale facet jak to facet pewnie tylko i wylacznie patrzy na wspolnie spedzoną  noc mimo jego romantycznch gestów! hmm

Rzeczy nie sa takimi na jakie wygladają.
Ty już masz problem, bo chcesz czegoś więcej niż tylko dupcingu.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kolega czy cos wiecej! :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024