Witam! wiem że to forum kobiet , ale kto mi lepiej odpowie jak nie Panie> Ciężko mi okreslic to co dokładnie chciał bym napisać ale mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi.
wiec ponad miesiac temu poznałem Dziewczyne przez internet najpierw to była tylko taka rozmowa by po pisac. to był ze tak powiem portal z grami nie jakiś tam do szukania drugiej osoby. no i tak w ciągu czterech dni przeszlismy na gg(to była moja inicjatywa) i tak zaczelismy ze sobą pisac codzienie. co nie jest łatwe bo Ona mieszka obecnie w USA i jest spora róznica czasu , oczywiscie przesłalismy sobie zdjecia (tu Ona była pierwsza) Mi sie bardzo spodobała . Coraz czesciej zacząłem o Niej myślec ,, nie mogłem sie kazdego dnia doczekac żeby z nią po rozmawiać. Nasze rozmowy trwają po kilka godzin , gadamy o byle czym i nam sie to bardzo podoba. oczywiście przeszliśmy na telefon. Choć co mnie bardzo martwi do tej pory tylko raz do mnie zadzwoniła , ja ze swojej strony próbowałem wszystkiego ale na podany numer sie nie mogłem do dzwonic(amerykański)Z tego co piszemy czujemy do siebie to samo , powiem szczerze że jeszcze do zadnej kobiety nie czułem tego co teraz ( może to głupie ale pisze to co czuje) z jej strony jest to samo> Ze wzgledu na odległość do naszego spotkania troche czasu minie ale jest juz zaplanowane jak najszybciej się da. I tu zaczyna sie moje zmartwienie wiadomo jak jest dziś w internecie(świecie) Ja sie bardzo w to angażuję i boję sie że moze sie okazać ze ta druga osoba nie istnieje , bo to wydaje sie mi na razie jak z bajki. Ja jestem prostym chłopakiem z małej wioski a Ona dziewczyna która moze miec wiele> I tu mam pewne watpliwości , nie wiem jak mam zweryfikować czy Ona to Ona. czy tam nie siedzi jakas osoba która sie tylko bawi. Czy te zdjecia które mi przysłała są prawdziwe czy Ona w ogóle mieszka w tej ameryce? mam dużo watpliwości bo wiem ze sie bardzo angażuje w to i jezeli by sie przed przyjazdem okazało ze tej osoby po prostu nie ma to bym sie załamał porzadnie. ja sam osobiście nie mam pomysłu jak to zweryfikować . Dla mnie to jest jak Bajka i nie wierze że moge miec tyle szczeście żeby spotkać tak mi odpowiednią Kobietę. Mamy juz nawet plany że jak sie spotakamy i bedzie nam dobrze to sie już nie rozstajemy. wiem że może dużo osób powie że to głupie jak myślę ,że tak przez neta ale ja tak czuje i tego nie mogę zwalczyć. Mam wątpliwosci ale jak z nią pisze to jestem jak by w innym świecie , uśmiech mi nie schodzi z twarzy.
Zwracaj, proszę, uwagę na prawidłową pisownię. Pozdrawiam, Moderatorka Olinka ![]()