jakie pieniadze moge otrzymac? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » jakie pieniadze moge otrzymac?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: jakie pieniadze moge otrzymac?

Jezeli jestem bezrobotna i w 20tyg ciazy a moj chlopak
pracuje za granica ale rozliczany jest na zero to czy oprocz
becikowego moge otrzymac jakies pieniadze?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jakie pieniadze moge otrzymac?

Cześć Kas, gratuluję dzidziusia przede wszystkim smile a co do Twojego pytania to możesz starać się o rodzinne 77zł miesięcznie i do tego dostaniesz taki zasiłek jednorazowy w kwocie tysiaca złotych no i becikowe do tego, ja też jestem bezrobotna i mój mąż pracuje za granicą, niedawno urodził nam się synek więc jestem w temacie smile ja się o rodzinne w polsce nie staram bo będę z mężem składać papiery żeby zza granicy mąż dostawał rodzinne na syna a z obu krajów nie można pobierać rodzinnego. jeśli Twój chłopak pracuje legalnie na papierach za granicą i na dłuższy okres czasu to może niech się tam dowie czy nie może pobierać rodzinnego na Wasze dziecko, mój mąż pracuje w Niemczech i wiem że tam może się starać o rodzinne, nie wiem ile tam wychodzi ale napewno sporo więcej jak w Polsce.

3

Moja siostra miala tez taka sytuacje i dostala od panstwa wiadomo becikowe 1 tysiac i zlozyla wniosek o dodatkowy tysiac i rodzinne.. z tego co mi tlumaczyla to trzeba miec papier jakie sie mialo dochody w 2012 albo 2013 i jesli nie przekraczaly jakies tam kwoty na osobe to wtedy dostawala .. oczywiscie wiadomo ze to wszystko nie trwalo tydzien czy dwa

4

Kas93 masz szansę na naprawdę spora kasę!
Sama na to wpadłam przez znajomą spam - można zdobyć becikowe "na poziomie" (i to niezłym).
1000zł to przecież nic w porównaniu z wydatkami młodych rodziców... Wiem coś o tym i żałuję, że nie wiedziałam jakie są "opcje", kiedy sama byłam w ciąży. Ech...
Pozdrawiam i powodzenia życzę, sprawdź - może też Cię zainteresuje smile

5

a jak mój mąż pracuje i zarabia około 2000 tys
a ja studiuje to mam szanse na inne pieniądze niż becikowe ?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » jakie pieniadze moge otrzymac?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024