witam, mam nadzieje że drogie Panie wybaczycie że na forum wdarł się wam facet, ale jestem po prostu załamany i nie wiem gdzie mogę znależć pomoc. Mamy z dziewczyną po 23 lata, jak w każdym związku były wzloty i upadki, jesteśmy ze sobą 3,5roku. Ona teraz jest w pracy za granica od polowy czerwca, i ostatnio w rozmowie powiedziala że nie wie czy mnie jeszcze kocha czy nie, ze chce pobyć troche sama, ze chce sobie poukładać wszystko, ale też chce się ze mna spotykać, oglądać filmy, chodzić do kina, spacery itd. Ja ją kocham nad życie i wiem że to właśnie TA jedyna, zawsze we wszystkim pomagałem zabierałem gdzie chciała itp, nie ma super finansowej sytuacji niestety... jest jakby to powiedziec prawie dramatycznie, a ja robilem co moglem ze swojej strony zeby jej to wynagrodzic, zeby nie czula sie przez to zle. Z rozmów z moimi dobrymi kolezankami usłyszałem że każda chciałaby kogos takiego jak ja poniewaz ''moj gatunek jest na wymarciu'' cokolwiek to znaczy. Rozmawiałem też z jej najlepszą przyjaciółką, która powiedziała mi to samo co moje znajome, że gdy z moja dziewczyną rozmawiały o mnie i moja mówiła jak ma to zawsze kolezanka jej powtarzala ze jest az zazdrosna i będzie musiała powiedziec swojemu facetowi jak ma sie zachowywac bo po tym co uslyszala o mnie stwierdza że jej za mało się stara, a gdy moja to usłyszała to była z tego dumna... chciałbym usłyszeć jakies słowa które mnie uspokoją czy coś... na prawdę kocham ją jak nikogo na swiecie, miały we wrześniu być oświadczyny w zakopanem a wyjdzie z tego klops ...
moze ktos mial podobną sytuację albo coś ? proszę o pomoc
1 2014-08-13 23:27:55 Ostatnio edytowany przez mind&dream (2014-08-13 23:29:33)
Tzn ma kogoś? Jak myslisz ,masz jakieś powody dlaczego mogła by nie chcieć juz z Toba być?
1-ona jest daleko, może tęskni, może jest zmęczona, może pojawił się ktoś 3ci - daj jej czas,
2-jak wróci staraj się o nią, ale nie zamęczaj,
3-może przesuń datę oświadczyn póki się nie upewnisz, że między wami jest naprawdę dobrze.
4-opinie koleżanek i zachwyty znajomych jaki jesteś fajny nie mają tu nic do rzeczy. Ważne co oboje czujecie. Rozumiem,że starasz się być bardzo dobry.
nie ma nikogo 3, znam ja na tyle dobrze ze o to jestem spokojny
moim zdaniem ona po prostu się zagubiła.
Jest daleko, pewnie czuje się samotna.
też miałam taki czas. jestem z facetem 2,5 roku. byłam przez miesiąc w Angli, tęskniłam, i w końcu przyszedł czas załamania i też miałąm wątpliwości ale wszystko przeszło. jak wróciłam i zobaczyłam go na lotnisku to juz byłam pewna że kocham go nad życia. miałam nawet wyrzuty sumienia że przez chwile w to wątpiłam.
BĘDZIE DOBRZE!
miki05 dzięki !!! wiesz ona tam od połowy czerwca do połowy września... zawsze mieliśmy siebie kiedy potrzebowaliśmy, wiesz chciała zebym przyszedł o północy czy później bo np była burza:D wiesz takie rzeczy a cieszą
przed wyjazdem obiecałem jej że schudne
przez miesiac zrzuciłem 7kg
jak na sky gadamy to mówi ze widzi ze sie zmienilem xD ja wszystko dla niej zrobię
i tego się trzymaj. miłość nie mija. pokaż jej że jest dla ciebie wszystkim i zawsze może na ciebie liczyć. dla nas kobiet to na prawde ważne.
Życzę szczęścia !